ania0079 01.03.14, 13:38 zastanawiam się czy można nosić je na gołą stopę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makoc Re: Pytanie, ecco biom lite? 01.03.14, 13:43 Z mojego doświadczenia mogą obetrzeć pietę. miałam taką sytuację u siebie i u dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Pytanie, ecco biom lite? 01.03.14, 13:49 ok, ale do stopek z kolei wyglądają pewnie głupio. chyba, że to takich specjalnych do balerinek, ale to pewnie trzeba by zmierzyć, czy nie będą wyglądały spod buta. ja tez mam na nie ochotę, mam odłożone i dzisiaj chce podjechać przymierzyć, ale mam spore wątpliwości między innymi przez temat skarpetek. Odpowiedz Link Zgłoś
ania0079 Re: Pytanie, ecco biom lite? 01.03.14, 14:02 Również je odłożyłam, z tym że zastanawiam się do czego je ubierać. W stopce wyglądają tragicznie. Są bardzo wygodne, potrzebuję takich do popołudniowych wyjść z dziećmi, krótkich wycieczek za miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Pytanie, ecco biom lite? 01.03.14, 16:49 To może ja uściślę-razem z synem nosimy ecco biom lite zabudowane typu adidasy, do nich stópki pasują. Rozumiem, ze macie na myśli te dziewczęce, a'la balerinki z paseczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Pytanie, ecco biom lite? 01.03.14, 22:18 tak, te które są w promocji w Martes sport byłam, widziałam, mierzyłam, odpuściłam ani mi się nie podobały (do niczego by nie pasowały), ani nie były jak dla mnie szczególnie wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
ta.dam Re: Pytanie, ecco biom lite? 02.03.14, 20:09 A ja noszę na gołą stopę, nie obtarły, noszą się jak dawne tenisówki typu czeszki Ale ja w ogóle nie lubię skarpetek Odpowiedz Link Zgłoś