Dodaj do ulubionych

Kappahl dziewczęce Woxo zimowe za 100 zł

01.03.14, 17:20
Potwierdzam, bo ktos w jakims innym wątku pisał, i wygląda na to, że chyba akcja ogólnopolska. Białe i czarne woxo dziewczęce po 100 zł. Nie kupiłam, bo: brak cienkiego ściągacza w rękawie, z dziurką na palec. Jest ściągacz, ale taki swetrowy - juz go widzę nasiąknięty wilgocią sad Brak pasa przeciśnieznego.
Kurtki poza tym małe i bardzo szczupłe. Córka w tym roku nosiła woxo sprzed 2 lat rozmiar 146, a te obecne w rozm. 152 sa mniejsze (zdecydowanie szczuplejsze, rękawy takiej samej długości jak w naszym 146). To raczej nie sa kurtki narciarskie, córka po przymierzeniu stwierdziła, że na nartach nie dałaby rady w takiej, bo ciasna w ramionach.

Widziałam też Kaxs zimowe przecenione na 149 zł, na pewno była różowa 122.

Byłam w Arkadii w Warszawie.
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Kapphal 3 stawy Katowice 01.03.14, 19:21
      Weszłam dziś przy okazji i wisi kilka sztuk czarnych (z różową wstawką) na 128,134 i 140 (tych najwięcej). Były też KAXS różowe i niebieskie za 150zł, pełno różowych kombinezonów za 180zł. Wisiała też jedna wiatrówka KAXS na 86 chyba za 100zł.
      Nic nie kupiłam bo w tamtym roku kurtkę kAXS dla córy kupiłam za stówkę uncertaintongue_out
      • cyber-szuja Re: Kapphal 3 stawy Katowice 03.03.14, 15:41
        W Magnolii - Wrocław też wiszą woxo po 100 zł i kurtki kaxs po 150 - czarne i granatowe w wielu rozmiarach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka