patir23 04.03.14, 08:53 Miał ktoś? Nastawialam się na tego b'twin ale chce taki rower kupic żeby miał hamulec w kole nie w raczkach.... poszukuje roweru do 350 zl na kolach 16 cali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia111175 Re: a rowery Mexller? 04.03.14, 09:33 a kupiłam w zeszłym roku mexllera 16-tke. opinie były spoko-ja też moge polecić--ale...gdybym miała jeszcze raz kupic kupiłabym tego za 399 b-twina-ale młodemu sie on nie podobał bo chciał czerwony i koszyczek. Dużo dzieci na osiedlu ma te mexllery-w tym ze na moim z kolekcji 2013 naklejki się poodklejały(może od słonca nie wiem,rower mało uzywany)a stare rowery jezdzą i naklejki mają taka pierdółka ale ja jestem mainiaczką detalowa Odpowiedz Link Zgłoś
women1984 Re: a rowery Mexller? 04.03.14, 11:11 ja miałam dla córki i był ok więc mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
edzia321 Re: a rowery Mexller? 04.03.14, 13:13 Moim zdaniem Mexller to rower dla dziecka umiejącego już jeździć na rowerze, nie bardzo nadaje się do nauki pedałowania. Kupiliśmy dla syna 12" Mexllera, po rowerku biegowym i nie mógł nim ruszyć z miejsca, ciężko chodziły pedały. Myśleliśmy, że nie może opanować pedałowania, ale dziecko wsiadło na rower koleżanki 16" b'twina i pojechało mexllera szybko sprzedaliśmy i kupiliśmy jednak b'twina. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: a rowery Mexller? 04.03.14, 13:28 A mòj syn ma mexllera 12' i radzi sobie świetnie. W lecie jeździł nim i ròwnocześnie śmigał na biegowym puky i ok. Odpowiedz Link Zgłoś
super-czarna.1 Re: a rowery Mexller? 04.03.14, 13:41 My kupiliśmy puky Z6 i małemu się super jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: a rowery Mexller? 04.03.14, 15:31 Ja miałam 12" dla synka i był super, więc postanowiliśmy kupić większy 16" i tak też uczyniłam. Kupiłam rowerek z allegro, za prawie 400zł i szczerze to był największy błąd jaki zrobiliśmy. Rowerek zupełnie odbiega od swojego poprzednika - wg mnie to jakaś chińska podróba, wszystko w tym rowerze działa nie tak, mimo że byliśmy z tym rowerkiem w serwisie "do regulacji". Pewnie mieliśmy pecha i taki egzemplarz nam się trafił Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: samanta25 04.03.14, 22:44 Ja odradzam. Mieliśmy 16 calowy, ciężki jak diabeł i bardzo słabej jakości. Kilka wywrotek i trzeba było wymieniać nakładki na rączki. Ogólnie polecałabym raczej b'twina Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: samanta25 04.03.14, 23:30 Tak o tym samym rowerku piszę, zamawiałam go na allegro więc dochodzą koszty przesyłki. Kupowaliśmy go rok temu i coś w tej cenie wychodziło ok. 400zł. Drugi raz bym go już nie kupiła, w ogóle nie kupię już roweru bez jego oglądania. Pomijam już fakt że kosz który jest umocowany na kierownicy był pokrzywiony przy transporcie, nakładka z nazwą rowerka na kierownicy wyblaknięta. Szkoda gadać. Mamy dokładnie ten model images.okazje.info.pl/p/dla-dziecka/5107/rower-mexller-16.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gosial297 Re: a rowery Mexller? 04.08.23, 08:46 Rowry tej firmy nie wytrzymuja nawet miesiaca a na dodatek nie ma nie gwarancji gdyz firma sie wypina na gwaracje Odpowiedz Link Zgłoś
mala_cicha_myszka Re: a rowery Mexller? 03.10.23, 05:47 Są też podobne firmy i tak jak piszesz, nie dbają o klienta. Odpowiedz Link Zgłoś