tola_i_tolek 05.03.14, 11:06 kilka produktów wpadło mi w oko - czy możecie polecić coś sprawdzonego z tej oferty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Tydzień włoski w Lidlu 05.03.14, 11:28 wszystko jest dobre zawsze kupuję makarony, sosy, dobry jest sos balsamczny, grissini, prosciutto crudo. Moja córka uwielbia profiterolki, są tez jak jest tydzien francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: Tydzień włoski w Lidlu 05.03.14, 11:47 Ja polecam: - pomidory w puszce- te z papryczką, za 2,99zł - te makarony nadziewane za 3,99- z pierwszej strony ulotki- uwielbiam do rosołu - pesto Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: Tydzień włoski w Lidlu 05.03.14, 11:49 I te takie placki, jak pita, tylko takie grubsze one są- piada sfogliata za 5,99 Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Tydzień włoski w Lidlu 05.03.14, 12:57 w poniedzialek zrobilam zapas cantuccini z czekolada i migdalami, ktore moglabym jesc non-stop Kupowalam tez makaron canelloni, ser parmezan, ser pecorino toscano i mascarpone. Bardzo mi odpowiadaja rowniez jogurty Italieri (szczegolnie z marcepanem i migdalami oraz z mascarpone i limonka) - sa dostepne w zasadzie w ciaglej sprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Tydzień włoski w Lidlu 05.03.14, 13:23 grana padano w kostkach, pycha do dobrego winka... nie wiem, jak w Waszych sklepach, ale u mnie bardzo szybko te włoskie produkty znikają Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka lody są pyszne 05.03.14, 15:34 inne produkty też, ale niektóre to przecież w normalnej ofercie dostępne, tylko bez logo, że to włoski tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
smg5 Re: Tydzień włoski w Lidlu 05.03.14, 22:07 Produkty są super,tylko z ilością krucho, poszłam we wtorek rano a półki puste, zadnych sosów pomidorowych już nie było, zostały resztki makaronów i kilku innych prodktów, krótki ten tydzień włoski. Odpowiedz Link Zgłoś