zmartaa 10.04.14, 22:29 szukam opinie na jego tematTekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kabutka Re: Robot kuchenny SENCOR 10.04.14, 22:35 Ładny! Gdzie to cudo znalazłaś ? Tej firmy mam wagę kuchenną - nie mam zastrzeżeń, bardzo dokładna i od 3 lat ani jednego problemu z nią nie było. Może to słaby produkt do porównywania, ale zaufanie do firmy mam duże. Odpowiedz Link Zgłoś
zmartaa Re: Robot kuchenny SENCOR 10.04.14, 22:43 o tutaj np. www.empik.com/robot-kuchenny-sencor-stm3013or-sencor,p1088290770,elektronika-p bardzo podobny do "kitchen aid" tylko przystępniejszy cenowo. tylko ciekawe jak z jakością... Odpowiedz Link Zgłoś
kabutka Re: Robot kuchenny SENCOR 10.04.14, 22:58 Z opisu brzmi rewelacyjnie. Dziękuję za link. Odpowiedz Link Zgłoś
annex81 Re: Robot kuchenny SENCOR 11.04.14, 12:04 Ja mam taki blender + mikser + rozdrabniacz ( allegro.pl/listing/listing.php?string=sencor+blender&search_scope=category-10 ) i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Jakość wykonania super! W użytkowaniu rewelacja Jak jakość tego robota taka jak tego blendera to warto! Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: Robot kuchenny SENCOR 11.04.14, 12:17 zastanawialam się nad nim..ale... do niego nie można dokupić żadnych przystawek,nie znalazłam także by można było dokupic np mieszadło jak się popsuje.... po przeanalizowaniu za i przeciw zakupiłam innego robota Odpowiedz Link Zgłoś