Dodaj do ulubionych

Pytanie odnośnie crocsów

13.04.14, 14:52
Mam rozmiar 38, wszystkie buty czy to są sandały, klapki, kozaki półbuty itp mam w takim rozmiarze
mam crocsy rozm M6W8 i sa ciut za duże, ale mniejsze byly za małe
CROCS SEXI FLIP podobaja mi sie ale nie wiem jak z rozmiarówką, takie sandały nie powinny być ani za małe bo paluch bedzie wystawał smile ani za duże.
Ktoś doradzi?
Obserwuj wątek
    • frestre Re: Pytanie odnośnie crocsów 13.04.14, 19:10
      nie doradzę...właśnie wczoraj podjechałam specjalnie do stacjonarnego sklepu z crocs-ami
      ale tam słabszy wybór niż na stronie i ceny wyższe tongue_out

i klapki mam rozmiar 7
      a inne pełne wsuwane ( w piętą ) mam 6

mąż to samo...klapki większy rozmiar a inne mniejszy bo spadają z nogi....
    • heca7 Re: Pytanie odnośnie crocsów 13.04.14, 22:12
      Też mam 38, wąskie stopy, niskie podbicie.
      Mam klapki m5 w7 i te:www.crocs.pl/crocs-womens-beach-line-boat-shoe/14261,pl_PL,pd.html?cid=4D0&cgid=women-footwear
      Też w7 i są na styk. Mam wąskie stopy więc przez internet trudno mi było dobrać. Wiele pięknych modeli spada mi z nóg uncertain
      Jeśli chodzi o SEXI FLIP to wzięłabym 37-38. Większe będą zbyt obszerne i za długie.
    • martulka_s Re: Pytanie odnośnie crocsów 14.04.14, 13:13
      Mam te buty w rozmiarze 38-39, jak chcesz mogę zmierzyć długość podeszwy, bo tu trudno o wkładce mówić. Ja noszę większość butów 38, ale wymiarowo to raczej 38,5 powinnam.
      • asienka247 Re: Pytanie odnośnie crocsów 14.04.14, 14:33
        Prosze napisz mi ile ma cm podeszwa
        • martulka_s Re: Pytanie odnośnie crocsów 15.04.14, 07:53
          Całkowita długość podeszwy w najdłuższym miejscu 25,7cm. Rozmiar W8 czyli nasze 38-39.
    • aga_wer Re: Pytanie odnośnie crocsów 14.04.14, 17:25
      Mam rozmiar 38 i klasyczne kupiłam sobie m5w7.miałam crocbandy większe o rozmiar ale miałam wrażenie że jednak za duże są
    • edelstein Re: Pytanie odnośnie crocsów 14.04.14, 20:56

Wypadaja normalnie,ale sa do d...y.Crocsy nie nadaja sie na temperature 25+ po kiego sandaly,ktorych nie mozna mowic w lato?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka