Dodaj do ulubionych

EMPIK stacjonarny

27.05.14, 16:38
Dostałam bony po 100zł dla dzieci na Dzień Dziecka do empiku i (1) zastanawiam się czy ceny i promocje widniejące na stronie empiku internetowego są takie same, jak w stacjonarnym sklepie?

(2) Wiecie o jakiś zniżkach/ kodach do empiku stacjonarnego?

(3) Myślę, co oprócz książek, gier mogę tam jeszcze kupić (chłopiec 8lat i dziewczynka 12)- może macie jakieś pomysły? smile
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: EMPIK stacjonarny 27.05.14, 17:42
      Ceny stacjonarnie zazwyczaj są ciut wyższe niż on-line. Oczywiście, bywaja promocje, więc może sie zdarzyc, że będzie taniej.

Oprócz ksiązek zdarza mi się kupować w empiku art. plastyczne; farby, kredki, ołówki do rysowania, szkicowniki, brokaty, kleje itp.. Są różne art. do decoupage, origami, różne koraliki, cekiny, przedmioty do dekorowania (z papieru, styropianu i in.). Dla dziewczynki 12-letniej celowałabym pewnie w coś z takich rzeczy.

Poza tym filmy na DVD i gry na PC i nie tylko.

Zabawek unikam w Empiku, bo zazwyczaj ceny są o tyle wyższe niż gdzie indziej, że wolę inaczej zagospodarowac pieniądze, nawet jesli to bony.

W zależności od wielkości empiku zaopatrzenie jest różne, nie w każdym wszystko jest.

Prawdopodobnie bony możesz wykorzystac zarówno on-line, jak i stacjonarnie, spradź na bonach. On-line art. plastyczne chyba w mniejszym wyborze niż stacjonarnie.
      • mamachlopca1 Re: EMPIK stacjonarny 27.05.14, 18:06
        przyszedl mi na meila taki katalog
        issuu.com/empik2011/docs/katalog_dzieciecy_maj_2014_small
        • dammma Re: EMPIK stacjonarny 27.05.14, 19:15
          oj babeczki, co ja bym bez Was zrobiła smile
          Sprawdziłam i rzeczywiście na empik.com też mogę zapłacić- tylko pewnie do Dnia Dziecka może już nie dojść. Nie wiem, jak u nich z dostawą.

A są jakieś kody/zniżki w którymś z nich?
          • patatajowa Re: EMPIK stacjonarny 27.05.14, 19:19

u mnie w stacjonarnym jest obecnie oferta 3 za2 na książki. Dziecięce .
    • ciekawostka81 Re: EMPIK stacjonarny 27.05.14, 22:41
      20% do empiku stacjonarnego wydrukować i korzystaćsmile
      • fajna_myszka ciekawostka 28.05.14, 13:21
        a czy ten kupon jest wielokrotnego użytku? Bo tam jest z boku numer przy kodzie kreskowym, może tylko Ty sama mogłaś wykorzystać?
        --
    • basina1979 Re: EMPIK stacjonarny 28.05.14, 13:10
      Stawiałabym na jakiś zestaw kreatywny, one są przystępne cenowo, np. filcowe robótki w cenie 20-40 zł za zestaw smile Ja kupiłam na razie moim dzieciom filmy, przy zakupie trzech 19,99 sztuka.
      • dammma Re: EMPIK stacjonarny 28.05.14, 20:21
        A czy za ten kupon nie trzeba płacić bonami sodexo, bo często takie kupony zniżkowe miałam właśnie przy bonach a tu jest w rogu napis ,,sodexo".

Gotowe robótki do szycia niestety jej nie interesują, ale dzięki.
        • dammma Re: EMPIK stacjonarny 28.05.14, 20:22
          A w gazetach np nie ma jakiegoś kodu?
          • ciekawostka81 Re: EMPIK stacjonarny 29.05.14, 00:10
            jakiś czas temu też były takie kupony (w tym również do smyka) i nie było z nimi problemów. Kupon jest wielorazowy, jedynie tak jak pisze w regulaminie przy jednorazowym zakupie można wykorzystać tylko jeden taki kupon
            • ciekawostka81 Re: EMPIK stacjonarny 29.05.14, 00:14
              tbk.edenred.pl/partner/empik/category:-3
              w obiegu jest jeszcze takismile korzystałam, działa
              • dammma Re: EMPIK stacjonarny 30.05.14, 16:46
                szkoda, że nie ma nic na gry planszowe i na xboxa- same książki tym razem...
        • cali.staa Re: EMPIK stacjonarny 30.05.14, 16:55
          Korzystałam z niego już kilkukrotnie (ostatnio godzinę temu wink ) płaciłam karta lub gotówką, działa bez problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka