pia_ 23.08.04, 10:38 We Wrocławiu i innych miastach od piątku zaczęła mega wyprzedaż w H&M. Wszystkie letnie ubrania (dziecięce i dla dorosłych), które już były przecenione, zostały jeszcze raz przecenione o 50%. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justakoko Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 23.08.04, 12:59 to super,tylko ciekawe ile jeszcze zostało ciuszków dla dzieci... czy może ktoś z W-wy był ostanio w H&M i widział czy coś jeszcze zostało?? chodzi mi szczególnie o ten w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 z 23.08.04, 17:38 Ja bylam w sobote.W Jankach i w Centrum i wyszlam rozczarowana... Kupilam jedna koszulke z Myszka Miki za 10zl. Szukalam ubranek od 98 wzwyz dla chlopca. Niestety te najladniejsze kolekcje z Kubusiem Puchatkiem i Snoopym nigdy nie sa przecenione... Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 23.08.04, 17:49 Ja bylam dzisiaj kupilam 2 torby ubran dla dzieci,dla doroslych okropne ubrania.jakby pochowali te lepsze na czas wyprzedazy Dla syna wybralam 2 pary spodni i pizame,slipy.Dla corki mnostwo- sukienki,bluzki,t-shirty,spodenki,rajspoty,spodniczki,spodenki... Glownie na przyszly rok. ceny od 3.80-14.95 zl w moim przypadku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolaja Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 23.08.04, 21:12 Ja przed chwilą wróciłam z H&M w Jankach i również wyszłam rozczarowana. Ubranka dla chłopców są bardzo przebrane, nie ma nic ciekawego, kupiłam jedne spodenki na 86 cm za ok 10 zł i to bez większego przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroosi Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 z 24.08.04, 12:45 Czy jakaś mama z Krakowa,wie gdzie sklepy tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 24.08.04, 13:22 W Krakowie nie ma sklepu tej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 24.08.04, 15:02 Nienawidzę tej przeceny w H&M bo... Codziennie dorzucają nowe ciuchy!!! Kupiłam Majce na przyszły rok 2 torby w cenach od 4,50 do 10 zł (przecenione o 50% i to jeszcze o 50%)!!!! Obłęd, a ciuchy tak piękne... Letnie sukienki, bluzeczki, spódniczki, spodenki cieniutkie... No kosmos naprawdę. Będę jeździć co parę dni i patrzeć co dorzucają. Zresztą zimowa kolekcja też jest zajebista!!! Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
nogo Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 z 24.08.04, 15:28 Tak A propo moja córcia też 24.07.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia27 Do kiedy ta przecena?? 24.08.04, 20:35 Będzie jeszcze w weekend??I najlepiej w którym H&M bo ja z daleka?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 25.08.04, 07:27 A skad jestescie??? Moze z warszawy? Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki DO NOGO 25.08.04, 07:28 Jak jestescie z Warszawy, to moze sie spotkamy jakby co to ksica@nnk.art.pl Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
nogo Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 z 24.08.04, 15:31 jeszcze jedno a w jakim rozmiarze kupujesz na przyszły rok ? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 24.08.04, 22:15 nogo napisała: > jeszcze jedno a w jakim rozmiarze kupujesz na przyszły rok ? Ja tez sie zastanawiam, czy to mozna tak utrafic z rozmiarem? Moja coreczka rosnie chyba nietypowo, bo majac rok byla na 3 centylu ze wzrostem, a na 2 latka (juz wkrotce) zapowiada sie, ze bedzie na 75 centylu. To chyba nietypowe, bo zazwyczaj w drugim roku zycia dzieci w takim tempie nie rosna. Dlatego nie odwazylabym sie kupic ciuszkow na nast. rok. A wracajac do H&M - bylam w niedziele w Wola Parku i nic nie kupilam. Szukalam w rozmiarach na 86 lub 92 i ubranka dla dziewczynek byly bardzo przebrane. Wybralam jedna spodniczke, ale jak zobaczylam kolejke do kasy, to szybko ja odwiesilam, bo szkoda mi bylo tracic pol godziny. Juz wiecej bylo dla chlopcow (czasem tam dla coreczki cos kupuje), ale tym razem jakos nic mi nie wpadlo w oko. A dla bobasow to juz kompletnie nic nie bylo - same niepraktyczne bluzeczki itp., a my jestesmy na razie na etapie body. Byly natomiast fajne kocyki (blekitne i rozowe) i spiworki, ale te rzeczy nie byly przecenione. aga Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki DO AGNI I NOGO 25.08.04, 07:29 DO NOGO: Kupilam 92 i 98. Zalezy od wielkosci. Mysle, ze bedzie dobre, bo teraz Majka nosi H&M-owe 80. A ja z kolei AGNI kupilam full dla dziewczynki, a akurat dla chlopcow nic nie bylo. Oni codziennie dorzucaja nowe rzeczy wiec pewnie zalezy jak sie trafi. Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
nogo Re: DO AGNI I NOGO 25.08.04, 08:47 Niestety, jesteśmy z Poznania. Byłam wczoraj zobaczyć, rzeczy są bardzo przebrane, ale rzeczywiście chyba trzeba zaglądać. Co do rozmiaru, to mam duże wątpliwości. Nie umiem przewidzieć jak będzie mała rosła. Co prawda ceny są rzeczywiście bardzo atrakcyjne,ale kupić tylko dla kupienia, hm... Sama nie wiem. A inne mamy też kupują na przyszły rok? Pozdrawiamy serdecznie lipcóweczki 03! Odpowiedz Link Zgłoś
amadores Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 z 24.08.04, 15:31 Ja tez nienawidze tych przecen...nie moge przejsc spokojnie, bo wiem ze znowu jest cos nowego. Dzisiaj tez jade...... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenawl Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 24.08.04, 20:56 ja też byłam tam już dwa razy, pełne reklamówy bluzeczek i sukieneczek, chyba juz nie pójdę chociaż mam 10 min. piechotą... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki DO MARZENY WI. 25.08.04, 07:31 A ty jaki roamir kupujesz? 98? Ja chce jeszcze dzisiaj jechac do Janek a wpiatek jescze raz wolapark. Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 25.08.04, 08:41 Ja byłam wczoraj w centrum i nakupowałam spodenek dla synka na przyszly rok. teraz nosi 92 więc wybierałam 98-104 bo wydaje mi się że rozmiary H&M są wieksze niz na metce. Mama była w wola parku i tez kupila ubranka na przyszły rok dla wnusia. Dla maluszków rzeczywiscie nic ciekawego nie bylo. a koszulki zwyczajne albo w paseczki. dla dziewczynek dużo więcej do wyboru. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 25.08.04, 10:27 Dziewczyny, do kiedy te przeceny, w piątek będę przejeżdżać przez Janki- nie wiem, czy to aktualne?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolka_1 Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 z 25.08.04, 15:43 Dziewczyny byłam dzisiaj w Pzoaniu w H&M i pani w kasie poinformowała mnie,że dzisiaj jest najprawdopodobniej ostatni dzien wyprzedaży - taką informację ponoć otrzymali z Warszawy.... Pozdrawiam P.S. W Poznaniu rano była dostawa. Po 14 było jeszcze troszkę ubranek od 86 rozmiaru, dla maluszków wisiało tylko kilka sztuk i to w rozm. 62, 74 Odpowiedz Link Zgłoś
dominikams Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 25.08.04, 18:56 Ja dzwoniłam właśnie do sklepu w Wola Park w Warszawie i pytałam, jak to z tą przeceną jest. Pani powiedziała, ze nie może mi powiedzieć, do kiedy bedzie, bo nie mają takich informacji. Czyli jutro też jadę, bo byłam dziś po południu (ok. 15.oo) na Targówku i obłowiłam się, że hej - za 13 róznych ubranek dla córek zapłaciłam 102 zł. A nie przejrzałam wszystkiego, bo mała się rzucała w wózku (współpracuje, jak zwykle). Więc moze tym, które jeszcze nie skorzystały, też się uda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 25.08.04, 20:03 wlasnie wrocilam z Wola parku. Dla chlopcow` 86-112 przebrane,pare koszulek z kolnierzykami,malo spodni. Podobno wyprzedaz ma trwac,bo maja pare tysiecy sztuk do wyprzedania-z checia im pomoge,ale problemy sa z rozmiarowka Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-1 27.08.04, 09:59 ja byłam wczoraj w H&M w centrum i niestety się nie zachwyciłam przeceniami. Kupiłam 4 rzeczy,ale zadna z przeceny niestety mój mały nosi teraz 80 i na przecenie nie znalazłam ani jednej rzeczy tego rozmiaru. ale i tak kupiłam fajne ciuszki skoro mowicie ze codziennie cos dokladaja to moze dzisiaj sie znow skuszę. też nie wiem jakie rozmiary kupowac na przyszly rok.... na razie maly nie ma roku a nosi 80 jak tak dalej pojdzie to na rozmiarówki zabraknie chyba 92 i 98 to dobry strzał na przyszły rok. pozdrawiam, Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50- 27.08.04, 10:10 Moja córa nosi teraz rozmiar 80 z h&m i na przyszły rok pokupowałam dla niej ciuszki w rozm 92 (najwięcej) i 98. Wszystko zależało od fasonu, bo niektóre koszulki 92 były wielkościowo takie same jak 98. Najwyżej mała będzie nosić długie spodanki jako rybaczki, a w koszulkach widać będzie goły brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
aska_mama_wiki Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 27.08.04, 13:29 Skorzystałam z tej promocji we Wrocławiu, faktycznie jest to okazja bo chyba nigdzie nie kupiłabym tak fajnych, kolorowych, bawełnianych koszulek za niecałe 5 zł, spodenek i sukienek za niecałe 10. Moja córka skończyła 3 lata więc kupowałam jej na 110-116. Koszulki przecież mogą być luźne, spodenki mają gumkę a sukienka może być mini, midi lub maxi . Uważam, że kupowanie butów na przyszły sezon nie ma sensu, ale ciuszków jak najbardziej, jakoś zawsze trafiam w rozmiar. Bardzo dziękuję pia_ za info nt. tej promocji. Jeśli chodzi o czas jej trwania we Wrocławiu to wczoraj uzyskałam info, że będzie trwała do wyczerpania zapasów, a tych podobno jeszcze trochę mają... Pozdrawiam i życzę udanych łowów! Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
czamon do aska_mama_wiki 29.08.04, 22:21 witaj, czy mogłabys mi podać gdzie we Wrocławiu znajduje się sklep H&M. dzieki Monika Odpowiedz Link Zgłoś
aska_mama_wiki Re: do czamon 29.08.04, 22:27 We Wrocku sa dwa sklepy H&M, jeden na Swidnickiej (tam gdzie dawniej byl DH Merkury - idac od Rynku po prawej stronie) z odzieza damska i meska, drugi w Centrum Handlowym Bielany (galeria sklepow w Tesco) - tu oprocz ubran dam. i meskich jest tez dzial dzieciecy. Pozdrawiam, Aska Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Promocja Happy Prices 30.08.04, 09:26 Byłam w sobotę we wrocławskim sklepie, ale się srodze zawiodłam, bo nic nowego nie dorzucili i właściwie to były prawie pustki na półkach z wyprzedażą. Dla najmniejszych zostało kilka sztuk ubranek 50-62. Jedyna rzecz warta polecenia to nowa prompocja Happy Prices na wybrane ciuszki i dla najmłodszych były to całkiem sympatyczne bluzy z długim rękawem: błękitna z rowerem i khaki z samochodem, a dla dziewczynek rózowa i malinowa. Bluzy opatrzone są okrągłą plakietką z napisem Happy Prices i mają cenę 14,90. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 27.08.04, 18:18 Ja też kupiłam bardzo duzo rzeczy, ale już powiedziałam sobie STOP (kiedy chciałam kupić czwartą sukienkę), bo wiem, że w przyszłym roku nie oprę się i zacznę kupować rzeczy z nowej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazuzanny Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 z 27.08.04, 21:10 Ja też dzisiaj byłam w H&M w Gdańsku, niestety nic fajnego nie wyszukałam. Mnie interesowały ciuszki dla dziewczynki rozm. 74-80. Wszystko przebrane, w tych rozmiarach prawie nic nie było. Może faktycznie w większych ciuszkach dla 3-4 latków by się coś znalazło. Ale aż tak na wyrost to bezsens kupować dla mnie. Prędzej mole w szafie zjedzą. A i tak te najfajniejsze ciuszki nie są przecenione. Kupilam więc komplecik po normalnej cenie - śliczniutki , bo tak nijak jechać taki kawał drogi (Gdynia) i nic nie kupić . Odpowiedz Link Zgłoś
magini Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 28.08.04, 15:36 Byłam wczoraj w H&M Szczecinie i kupiłam kilka komplecików (bluzeczka+spodenki), spodenek i bluzeczek w rozm. 92-98 dla coreczki. Tłok był spory, a ceny rzeczywiscie atrakcyjne. Ciuszki w mniejszych rozmiarach też były przebrane. Kupiłam nawet spodenki dla siebie na stoisku dziecięcym (rozm. 164) za 12,50 Chyba jeszcze tam zajrzę w przyszłym tygodniu. Dzięki za info o promocji Odpowiedz Link Zgłoś
myfmyf Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 29.08.04, 01:34 a ja dziś upolowałam w Gdańsku rybaczki z Puchatkiem jeździmy na zmianę z siostra co parę dni i zdajemy sobie relacje telefonicznie dzięki temu mam już sporo na prawdę ładnych ubranek na przyszły rok ,na niektóre z nich miałam ochotę w regularnej cenie , ale jednak 60 zł za spodenki a 15 to zasadnicza różnica ! Pani w kasie powiedziała mi,że ona to juz by wolała, żeby się ta wyprzedaż skończyła ( biedne te panie , na nos padają !) , ale sie na to na razie nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
dominikams Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 29.08.04, 22:39 O Boże, a myślałam, że już prawie koniec. Już nie mogę, ciągle coś dokupuję, dziś np. fajne różowe spódniczki dla moich dziewczyn po 6 zł (wcześniej ich nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 31.08.04, 15:26 Sorry, Maja mi kliknęła zanim zdązyłam coś napisać. Właśnie wróciłam z H&M na Marszałkowskiej.Powiem tylko tyle:Miałam zamiar wydać ok. 50 zł, wydałam 165! Kwotę podyktowałam męzowi przez telefon,żeby zanim wróci z pracy zdążył trochę ochłonąć(ha,ha).Rzeczywiście można kupić spodeniki, czy bluzeczki od 7,50 (nic taniej nie widziałam), ale te takie zwykłe w paseczki.Te duzo ładniejsze nie sa niestety poprzeceniane.Za 10 zł kupiłam też spodenki białe, z napisami na kieszeni z tyłu i białą plisowana spódniczkę za 15zł.Resztę niestety wydałam na kolekcję jesienną, bo ta jest nie do pobicia!A jak tam w innych H&M'ach? Odpowiedz Link Zgłoś
ejab H& M Janki - c.d. totalnej wyprzedaży.... 01.09.04, 10:01 Spędziłam tam dwa popołudnia... z właściwym chyba skutkiem - DWIE PEŁNE TORBY ciuszków na 92 i 98 (bo taki rozmiar przewiduję na przyszły rok dla mojej (dziś 15-miesięczej) córy,zostawiając ok. 160 zł łącznie. Komleciki - bluzeczka + krótkie spodenki po 15 zł, koszulki po 5 zł, krótkie i 3/4 spodenki po 10 zł, sukieneczki, spódniczki....po 10 zł. Rzeczywiście zasada jest taka, że czyszczą magazyny do końca, więc przez pierwszych kilka dni września na pewno warto jeszcze zaglądać. Ja byłam w poniedziałek i wtorek i ku mojej uciesze tego drugiego dnia ciuszków było więcej - czyli wciąż wykładają nowy "towar". Niestety nie ma już żadnych promocji dla tych najmłodszych czyli rozmiary 62-80, natomiast moja siostra "ubrała" na przyszły rok swoje pociechy w rozmiary: chłopiec - 104 i 116 a dziewczynka 122 i 128. ZAGLĄDAJCIE DO WSZYSTKICH HM-ów bo naprawdę warto!! pozdrawiam e. P.S. A nowe kolekcje na nadchodzącą jesień są rzeczywiście czadowe )) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: H& M Janki - c.d. totalnej wyprzedaży.... 01.09.04, 12:05 To niesprawiedliwe - we Wrocławiu nic nie dokładają i są już prawie puste półki Odpowiedz Link Zgłoś
kolorko Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 02.09.04, 20:12 Na chwilke wpadłam dziś do promenady( warszawa-ostrobramska) , kupiłam jeansy i bluzeczkę dla Julki za 20 zł. Miałam mało czasu, więc jak się uda, to podjadę jutro- rzuciło mi się w oczy sporo fajnych ciuszków Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 02.09.04, 23:03 Wiecie co dziewczyny! Ja też byłam w H&M w Promenadzie na Ostrobramskiej. W pon. kupiłam dla swego synka (80 cm) 6 koszulek w różnych rozmiarach i 2 pary spodenek, we wtorek kupiłam koszulki dziecięce dla znajomych, w środę 2 bluzeczki i spodenki dla mego dziecka. Jutro znów tam sie wybieram. To chyba szaleństwo, ale WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniapet Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 zł 02.09.04, 23:04 Kiedy zazwyczaj jest wyprzedaż ciuszków zimowych? Bardzo podobają mi sie ich ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: W H& M letnie ciuszki w cenach 2,50-15 z 04.09.04, 23:43 Byłam znów, tym razem w Wola Parku,ogólnie mniej ubranek niż na Marszałkowskiej, ale o wiele ładniejsze!Tam takich nie było.Kupiłam kolorową bluzeczkę ze Snoopy'm za 9,90 i żółtą spódniczkę za 6,45. A tak przy okazji w Auchan, ładne body w rozmiarach od 3-36 miesięcy za 4,99! Odpowiedz Link Zgłoś