Dodaj do ulubionych

fotelik rowerowy

12.06.14, 12:29
do kiedy woziliscie dzieci w foteliku rowerowym?
czy dla dziecka 3letniego jest sens kupowac hamaxa smiley? dziecko jezdzi na biegowce ale nie pojade z nim na dalsza wycieczke w taki sposob, ze ja jade na swoim a on na biegowce.
czy faktycznie 4-5 letnie dziecko jezdzi a takim foteliku? czy ktoras wozila?
i czy hamax smiley to dobry wybor?
Obserwuj wątek
    • natalek79 Re: fotelik rowerowy 12.06.14, 12:47
      Mam hamax i jestem zadowolona. Wozimy prawie 4-latka póki co, bo o ile na krótkie podjazdy preferujemy my rowery, on biegówka, o tyle na naście km ścieżkami rowerowymi, gdzie ruch spory jest to nie realne. Trochę późno na zakup, wcześniej nie jeździliście na rowerowe wycieczki? Kupić zawsze można, posłuży rok, dwa i odsprzedasz za dobrą cenę. Wydaje mi się, że model wystarczy, bo takie dziecko już raczej nie uśnie w drodze. Sprawdź max wagę dla obciążenia, jak Twoje dziecko się w to "wpasuje", ale myślę że spokojnie.
      • magdagg2 Re: fotelik rowerowy 12.06.14, 12:54
        no wlasnie pozno i dlatego sie zastanawiam czy inwestowac w drozszy fotelik czy kupic jakis tanszy, syn wazy 15 kg wiec spokojnie sie bedzie miescil. gdyby mial rok to bym sie nie zastanawiala smile
        z drugiej strony hamaxa sprzedam z niewielka strata a taki zwykly no name sprzedam albo i nie.
        nie jezdzilismy wczesniej na wycieczki rowerowe, tak wyszlo
    • kasiulek403 Re: fotelik rowerowy 12.06.14, 12:54
      Moja córka ma 3 lata i wożę ją w foteliku. Nie wyobrażam sobie wycieczki z nią jadącą na biegówce. Mam fotelik hamax kiss
      • kropkaa17 Re: fotelik rowerowy 12.06.14, 13:01
        Mój 3,5 latek jeździ w hamax kiss i myślę że spokojnie za rok i może jeszcze w kolejnym pojeździ.
    • magdagg2 dziekuje :) 12.06.14, 14:11
      kupilam na decathlonie hamax smiley smile
    • alinalen Re: fotelik rowerowy 12.06.14, 21:16
      no to ja wożę 5latkę- 16kg wagi. oczywiście w długie trasy. na krótkich dystansach śmiga sama. mamy hamaxa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka