Dodaj do ulubionych

Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem.

02.07.14, 08:32
Czy któraś z Was posiada? Jak długo trwa naładowanie baterii? Wczoraj około 19 podłączyłam go do ładowania (bateria miała 23%), teraz tablet nadal się ładuje (bateria 63%).Czy to normalne? Dodam że w czasie ładowania tablet spokojnie leży, nikt na nim nie gra itp.
Obserwuj wątek
    • aga_martusia Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 02.07.14, 08:39
      Też tak miałam jak ładowałam przez laptopa. Ja ładowałam bezpośrednio w gniazdku to ładował się szybko.
      • julka-4 Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 02.07.14, 08:40
        Ładuje normalnie w gniazdku. Przez laptopa w ogóle nie chce się ładować.
    • ewa-ef Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 02.07.14, 09:05
      Ja ładuję wyłączony i ładuje się szybko.
      • krasulas Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 02.07.14, 12:37
        Jezeli max nowy...podejdz do punktu zakupu i zglos. U nas...noweczka tez slabo ladowala...az przestala. Po tygodniu wymieniono nam ladowarke. Moze to jakas wadliwa partia?
        • julka-4 Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 02.07.14, 12:43
          Kupiony w połowie maja.Wcześniej ładował normalnie. Ładowanie doszło do 99% koło 11 i do końca już nie chciało załadować.Chyba będę musiała podjechać do serwisu.
          • julka-4 Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 24.08.14, 23:42
            Pod koniec lipca tablet wrócił z naprawy. Dziś podłączony do ładowania koło godziny 17 ,teraz ma 20% .Czy mogę domagać się zwrotu gotówki lub nowego tabletu ? To już drugi raz , a tablet ma dopiero ponad 3 miesiące.
            • nuage8 Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 25.08.14, 19:52
              My mamy inny problem z tym tabletem - wyłącza się, gaśnie po prostu, trzeba go włączać od nowa. Jest właśnie drugi raz w serwisie. My kupiliśmy w mediamarkt i powiedzieli że wymiana na nowy dopiero jeślli trzecia naprawa nie pomoże....
              • julka-4 Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 25.08.14, 20:02
                No ja dziś oddałam tablet. Sprzedawca sam napisał na reklamacji wymiana na nowy bo to już drugi raz. Ale jak do tego odniesie serwis zobaczymysmile
                • blondynkapoznan Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 25.08.14, 20:20
                  mój się bardzo szybko ładuje.Lepiej oddaj go do naprawy.
                  • salma75 Re: Samsung Galaxy Tab 3 -ładowanie ,problem. 25.08.14, 23:06
                    Przecież oddawała. Ile można?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka