eedytkaa 09.07.14, 17:06 czy któraś posiada pościel z lidla z satyny/ bawełny gazetka.lidl.pl/828315d7-334a-4f91-ada6-3d9dc90b58f7/#/16 Bo nie wiem czy się skusić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasikonik10 Re: pościel z lidla 09.07.14, 17:58 ja posiadam pościel kupioną w ub roku Rain forest czy coś tam- czy to to samo co jest teraz prezentowane to nie wiem... moja jest masakrą... prasowanie jej to katorga. przescieradło jest także wymiętym flakiem po własciwie 2 krotnym ubraniu. Dlatego- mimo fajnej kolorystyki, pościel omijam szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: pościel z lidla 09.07.14, 19:51 Koleżanka mówiła, że bardzo cienki materiał, do tego stopnia, że kołdra prześwituje. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: pościel z lidla 09.07.14, 22:59 ja mam z ubiegłego roku takie przescieradło z satyny bawełnianej. jedno z lepszych powiedziałabym.bardzo przyjemnie sie na nim spi zwlaszcza latem bo lekko "chłodzi" a jednoczesnie nie jest sliskie.tak wiec przescieradlo polecam a poscieli nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: pościel z lidla 09.07.14, 23:05 kropkaa napisała: > Koleżanka mówiła, że bardzo cienki materiał, do tego stopnia, że kołdra prześwituje.> ja nie wiem czy to jest taka wielka wada tej poscieli ogolnie posciele tak jak i kołdry dzieli sie na zimowe i letnie. te pierwsze sa grubsze, gesciej tkane,najczesciej jeszcze flanelowe czy frotte. satyna jest zasadniczo poscielą letnią bo ma efekt "chłodzący" przez swój splot i śliskość. wiec ja bym jej nie dyskwalifikowała od razu no ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: pościel z lidla 10.07.14, 10:56 te są super! przede wszystkim 100% bawełna, a nie jak to się często w lidlu zdarza 40% poliester Mam taką kupioną 4 lata temu i kolory wcale nie wyblakły, nic nie prześwituje. Akurat ten rodzaj polecam w 100%. Zresztą dziś zakupiłam tą kolorową Odpowiedz Link Zgłoś
galazka8 Re: pościel z lidla 10.07.14, 15:04 Ja też polecam. Bawełna jest gładziutka i chłodna, fantastyczna, zwłaszcza na lato. Odpowiedz Link Zgłoś