Dodaj do ulubionych

Przybory szkolne

04.08.14, 12:26
W jakich sklepach będziecie zaopatrywać swoje potomstwo w akcesoria szkolne? Ja w pierwszej kolejności odwiedzę Biedronkę wink Mam właśnie przed sobą gazetkę, pierwsza dostawa rusza już dziś, więc po południu idę na zakupy smile Dla przedszkolaka podejrzewam, że skompletuję wszystko co trzeba, oczywiście, wszystkie przybory koniecznie muszą być w bajkowych opakowaniach, aktualnie na topie są Samoloty smile A dla starszego, 12-latka, pewnie będzie trzeba ruszyć się do Carrefoura, bo w jego wieku, zeszyt z bajkowym motywem czy inne tego typu rzeczy, to obciach tongue_out No i plecak nowy będzie trzeba wybrać, odpowiedni dla 6 klasy, aż się boję tongue_out
Obserwuj wątek
    • kasiadove Re: Przybory szkolne 04.08.14, 12:51
      Kupuję zawsze na weekendzie wyprzedaży w tesco przełom sierpnia/września zapas na rok albo i więcej.
      • bemati Re: Przybory szkolne 04.08.14, 14:28
        Jakoś nigdy nie kupowałam na wyprzedaży w Tesco, bo nie były mi potrzebne rzeczy w dużych ilościach. Ale planuję zajrzeć w tym roku, o ile taka wyprzedaż będzie. Tyle że w moim mieście jest tylko jedno Tesco, i to małe. Czy w każdym sklepie jest taka wyprzedaż i akcja jest ogólnopolska, czy lokalna? Na kiedy się ewentualnie nastawiać, początek września?
    • pi.xyz Re: Przybory szkolne 04.08.14, 16:15
      Ja kupiłam dziś w biedronce zeszyty do 6 klasy. Jakieś piłkarskie i star warsy. Takie to nie obciach dla 12 latka, z Kubusiem czy autami bym nie kupiła wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka