igmaj 22.08.14, 16:56 A co sądzicie o tego typu piórnikach? Będzie dobry dla drugoklasistki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igmaj Re: Piórnik NICI 22.08.14, 16:56 www.ponyshop.pl/piornik-z-koniem-pluszowy-nici-bezowy Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: Piórnik NICI 22.08.14, 18:13 Kupiłam niedawno identyczny córce - idzie do 4 klasy. Czy będzie ok zobaczymy. W każdym bądź razie córka twierdziła, że dwie koleżanki z klasy miały takie piórniki tylko z innym zwierzątkiem i dobrze im służyły. Pożyjemy, zobaczymy Córka w pierwszej klasy miała Euromic, ale tam były tylko 3 czy 4 gumki na kredki/długopisy i twierdziła, że nie może nic w nim znaleźć. Więc w 2 i 3 klasie miała piórnik z dużą ilością gumek - zdecydowanie bardziej jej odpowiadał. Teraz zażyczyła sobie ten NICI - to taki wariant pośredni między tubą a piórnikiem z gumkami - jest zarówno tuba, jak i kilkanaście gumek. Zastanawiam się tylko, jak będzie z utrzymaniem go w czystości, bo gdzieś czytałam, że nie można go prać (bo w środku ma jakieś tekturki czy coś w tym stylu), ale tak sobie go obmacałam i trudno powiedzieć, co on tam pomiędzy wierzchnimi warstwami ma. Na pewno po wierzchu będę go czyścić 'na mokro'. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Piórnik NICI 22.08.14, 19:02 wygodne jest to rozwijanie i zwijanie piornika, za kazdym razem, gdy chce sie z jego zawartosci korzystac? Mnie by sie nie chcialo Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi Re: Piórnik NICI 22.08.14, 19:42 Moje dziecko będzie używało piórnik tego typu 3 rok. Młoda jest bardzo zadowolona. Idealny piórnik dla dziecka, które średnio przepada za uporządkowanymi rzeczami U nas nigdy nie sprawdzały się piórniki z przegródkami, tam i tak wszystko było razem wymieszane, nigdy nie miała czasu odkładać przyborów w odpowiednie gumeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
igmaj Re: Piórnik NICI 23.08.14, 20:38 Zastanawiam się czy lepszy będzie piórnik powyżej, czy piórnik Nici typu duńskiego. Ktoś jeszcze doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś