agusia.24 22.09.14, 13:30 w smyku jest jakaś promocja na kurtki, czy któraś według Was jest godna polecenia na zimę? niestety nie mam możliwości podjechać do sklepu i obmacać, więc chciałam zamówić on-line. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ida_marcowa1 Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 13:51 jak masz empik w pobliżu to zamów z odbiorem w empiku. masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny ( jak ci sie nie spodoba, źle leży). ubrania smykowe są różne. mam fajną kurtkę dla córki zimową, narciarską. płaszczyk wiosenny tragiczny, kolor sprany po jednym praniu... Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 14:13 a jak wypada rozmiarówka kurtek? synek nosi 104, przy czym smykowe spodnie są dobre, a bluzeczki ciut za duże (syn jest wysoki, ale drobniutki), czy kurtka 104 będzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
lidiusz1 Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 16:11 córka ma dwie kurtki ze smyka i ostatnio jej przymierzałam czy będą dobre na zimę. Obie w rozmiarze 98, jedna narciarska, druga bardziej jak płaszczyk dopasowany w pasie. Narciarska jest wielka, sporo za duża i na pewno do niej nie dorośnie tej zimy, a ta jak płaszczyk jest idealna, córa ma około 93 cm wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwaczworka Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 16:12 Niestety zalezy od modelu, moj nosi jeszcze bluzki ze smyka na 104-110 spodnie tak samo, a np wiosna nosil kurtke smykowa juz na 110 i wcale nie byla za duza, taka akurat na styk. Odpowiedz Link Zgłoś
amalota Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 16:32 Tylko koniecznie z zapłatą z góry, bo wtedy zwrócą Ci kasę na konto. A jak weźmiesz opcję płatności przy odbiorze, to dostaniesz zwrot na kartę prezentową. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 16:50 a nie, czemu? ostatnio zamawiałam z odbiorem w empiku i płatnoscią za pobraniem, po rozpakowaniu i obejrzeniu w domu w empiku zwracałam. dostałam gotówke do reki. do wnikliwego poczytanie paragraf 12 regulaminu. www.smyk.com/regulamin Odpowiedz Link Zgłoś
konkatenator Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 16:59 nie, nie ma zwrotów na kartę przy odbiorze w empiku. można zwrócić cześć zamówienia, można całość i zawsze to była gotówka nawet jeśli w empiku płaciłam kartą Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 17:26 pewnie, że nie mowy o karcie podarunkowej sprzedaż internetowa ma swoje plusy, w temacie zwrotów Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: kurtki ze smyka 22.09.14, 17:02 narciarskie sa ciepłe, wypadaja dosc duze , najlepiej brac taki rozmiar jaki nosi Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: kurtki ze smyka 23.09.14, 16:42 www.smyk.com/cool-club-kurtka-chlopieca-rozmiar-128,p1099060625,ubranka-dla-dzieci-p A ktoś widział tę kurtkę na żywo? Jaka ona jest cienka, gruba? Czy nadaje się jako przejściówka na jesień, wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: kurtki ze smyka 24.09.14, 11:42 ja widziałam, jednak się wybrałam, żeby pomacać , kupiłam właśnie tą, nie jest może jakoś super gruba, ale moim zdaniem nadaje się na lekką zimę, na super mrozy chyba już nie, dla nas wystarczy (i tak pewno synek przechoruje większość zimy jak w zeszłym roku, więc nie inwestuję w super kurtkę) przeglądałam wszystkie dostępne w smyku kurtki, ta wyglądała na najsensowniejszą, zwłaszcza przy takiej cenie, moim zdaniem nadaje się tak od 5 st. w dół, myślę, że na jesień zdecydowanie za ciepła, na teraz mamy trochę cieńszą bardzo fajna była też ta z samolotami Odpowiedz Link Zgłoś