Dodaj do ulubionych

co dla 4 letniego pasjonata samochodow?

24.10.14, 14:57
Strazackich, wojskowych, ambulansow i temu podobnych?. Sa jakies ciekawe zestawy?. Byle nie klocki, bo gubi i czesci leza w roznych miejscachsad.
Obserwuj wątek
    • unia78 Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 24.10.14, 15:11
      Mam takiego smile Posciel, ubrania z motywami, a nawet caly stroj strazaka czy zolnierza. Ksiazeczki, puzzle. U mnie wchodzi w gre kombinowanie, zeby nie miec gory zabawek.
      Paulina
      • ula10091 Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 24.10.14, 16:46
        Samochody buder smile sa dosc drogie zalezy oczywiscie od modelu ale naprawde warto sa swietnej jakosci , moj synek ma teraz 4,5 roku I uwielbia brudera mamy mercedesa dhl, land rowera z przyczepa z koniem I wiate z koparka I naprawde oprocz lego to sa najukochansze zabawki mam jeszcze synka 1,5 rocznego i bawi sie glownie bruderem i resorakami
        • ula10091 Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 24.10.14, 16:48
          mialo byc samochody bruder wink
          • ablacim Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 24.10.14, 19:01
            A ja się wyłamię i napiszę, że mnie jakość Brudera nie powaliła. Kupiłam synowi lawetę z jeepem i laweta owszem, jakoś daje radę, choć syn szybko odłamał hak przy podnośniku. Za to jeep to tragedia- maska odłamana, koło zapasowe od początku nie chciało się trzymać. Ja wiem, że to kwestia umiejętności niszczycielskich mojej latorośli, ale np. Playmobila nie udało mu się uszkodzić, choć ma tych pojazdów sporo. Dlatego ja polecam właśnie te zabawki, bo u nas niezmiennie są hitem. Wcześniej był jeszcze pancerny Imaginext, ale zauważyłam, że mojego 4-latka już mniej interesują serie z pojazdami (remiza), choć np. lotniskowiec niemal w codziennym użyciu.
            Może śmieciarka Playmobil? Albo policyjne auto z motorówką? Mamy i świetnie się sprawdzają u mojego 4-latka.
            • ula10091 Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 24.10.14, 21:07
              To pawda ze wszytko zalezy od dziecka , staszy w bruderkach nic nie uszkodzil odkad mlodszy sie do nich dowal DHL jezdzi bez drzwi a land rower bez kola zapasowego ale one nie sa stworzone do zrzucania tak jak u nas ze stołu uncertain moich chlopcow z kolei imaginext nie bardzo interesuje mamy wywrotkie I samolot wola samochody takie jak prawdziwe, mamy rowniez dickie straz I smieciare (hit!) sa bardzoooo wytrzymale
            • mama.gucia Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 24.10.14, 21:21
              Bruderow nie znam wcale, playmobil mamy smieciarke
              • ablacim Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 24.10.14, 22:09
                Przypomniało mi się jeszcze, że u nas zrobił furorę posterunek policji z serii Matchboxa "na krawędzi". Ku mojemu zaskoczeniu chłopcy siedzieli przy nim tydzień z autkamiwink W tym roku młodszy dostanie jeszcze remizę z tej serii zakupioną za jakieś śmieszne pieniądze na wyprzedaży w styczniuwink
                A z Playmobila mamy kilka aut i od długiego czasu są w ciągłym użyciu. Na tegoroczne Mikołajki zamówiłam autobus i sama jestem ciekawa, czy też się sprawdzi.
                Mój starszy syn nie psuł zabawek i faktycznie Bruder by się dla niego nadał, ale dla małych wandali rzeczywiście trochę mniejwink
                • mama.gucia Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 25.10.14, 00:06
                  Moj nie tyle psuje, co przy nich kombinuje. Odkreca kola, rozkada na czesci, a potem szuka i przewraca zabawki z kupki na kupke by znalezc brakujacy fragmentwink
                  • karola399 Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 25.10.14, 12:04
                    Bruder jest fajny ale to tylko pojazdy, w Playmobilu moża fajnie tworzyć różne scenki. Mając posterunek policji, auto policyjne u grupę antyterrorystyczną to już jest zabawa smile
                    • mama.gucia Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 25.10.14, 22:42
                      Rozwaze opcje playmobila, bo klockow jest malo i nawet jesli rozlozy na czesci pierwsze to zawsze sie znajdawink.
                      • mama.gucia Re: co dla 4 letniego pasjonata samochodow? 02.11.14, 11:36
                        Dzieki za podpowiedzi. Wzielam go do sklepu i sam wybral ambulans z noszami, z ktorym od kilku dni nawet spiwink. Podobal mu sie autobus playmobil, ale teraz chce
                        Cos na resoraki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka