kate.2 06.11.14, 13:12 Witajcie, czy w tym roku też będzie weekend -50% na wszystkie zabawki? Czy ktoś z was coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: -50% zabawki w Tesco 06.11.14, 13:17 wyszukiwarka wie... forum.gazeta.pl/forum/w,583,155264931,155378720,Re_TESCO_50_na_zabawki_czy_bedzie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: -50% zabawki w Tesco 06.11.14, 14:13 niby nie ma tej akcji ale ja w ciągu ostatnich 2 dni upolowałam mnóstwo zabawek za nawet mniej niż pół ceny, udało mi się kupić: figurki Imaginext za 4,4zł, pojazdy Imaginext do centrum ratowniczego (policja, karetka, pomoc drogowa) po 21zł, samoloty i samochodziki Planes były po 9,9! Trzeba zaglądać i sprawdzać ceny na skanerach bo cuda się zdarzają w tym roku w tesco Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: -50% zabawki w Tesco 06.11.14, 14:24 a w jakim mieście takie cuda, bo w wawie nie ma cudów Odpowiedz Link Zgłoś
mary209 Re: -50% zabawki w Tesco 07.11.14, 21:03 mia_lipiec, dzięki za info, zakupiłam dzięki tobie taniutko komplet samochodzików Imaginext dla chłopaków! Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: -50% zabawki w Tesco 07.11.14, 21:29 cieszę się bardzo, że się przydałam my je wczoraj z mężem rozpakowaliśmy co by się upewnić że będą bezpieczne dla niespełna 2 latka i mieliśmy mega podjarkę - super są te pojazdy - dokładnie czegoś takiego szukaliśmy - solidne, poręczne, grające i z otwieranymi elementami; już dawno nie miałam takiej podjarki zabawką, szczególnie że kupione po 20zł! Odpowiedz Link Zgłoś
anne241 Re: -50% zabawki w Tesco 06.11.14, 20:32 Wczoraj w tesco oglądałam zabawki, podeszła do mnie pracownica i powiedziała, że można się wstrzymać, bo około 12.11 będzie przecena zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
plocia Re: -50% zabawki w Tesco 08.11.14, 16:49 W tym roku nie będzie nocy zabawek, ale wiem z pewnego źródła że 12 go w środę mają być przeceny nawet -50-70% Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: -50% zabawki w Tesco 08.11.14, 21:50 A te przeceny to 12go od północy czy jakoś w godzinach rannych niestety? Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: -50% zabawki w Tesco 08.11.14, 22:08 pucaluta napisała: > A te przeceny to 12go od północy czy jakoś w godzinach rannych niestety? Też mnie to interesuje, bo mam kawałek do TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: -50% zabawki w Tesco 08.11.14, 22:20 Zawsze w tesco mówią, że przeceny są od rana, a nie od północy, ale pewnie wszystko i tak okaże się na czytniku. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: -50% zabawki w Tesco 08.11.14, 23:03 Z tego co wiem to raczej od 6 rano, bo wczesniej jest zamkniete z uwagi na 11 listopada - święto, ja męża wysyłam na 6 Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: -50% zabawki w Tesco 08.11.14, 23:23 A nie od 8.00? Tzn. wiem, że sklepy 24/24 będą czynne od 6.00, ale coś słyszałam, że promocje później. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: -50% zabawki w Tesco 08.11.14, 23:26 No moze i tak ale czy o 8 bedzie wszystko czy juz poprzebierane Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: -50% zabawki w Tesco 08.11.14, 23:32 w gazetkach zawsze piszą ze oferty promocyjne są od godz.8.00 Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 00:02 Jak ktoś ma ochotę, to niech rusza do tesco na 6.00 (no chyba, że w lidlu też coś rzucają tego dnia, to trzeba dokonać "trudnego" wyboru). Ja - jak znaczna część społeczeństwa - idę w środę do pracy i nie zamierzam się zastanawiać, czy wystarczy dla mnie zabawek w tesco... Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 07:27 sinceramente napisała: >. Ja - jak znaczna cz > ęść społeczeństwa - idę w środę do pracy i nie zamierzam się zastanawiać, czy w > ystarczy dla mnie zabawek w tesco... > Ja też idę do pracy, ale akurat w środę mam do 11.00 więc dla mnie ważna informacja, że promocja zaczyna się od 12.11, od rana Absolutnie nie mam "parcia", (zresztą nie rozumiem tych "walk" w lidlu i innych sklepach) ale akurat w środę mam możliwość, więc pojadę i zobaczę a może akurat uda mi się coś kupić dla dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 08:38 Dziewczyny, po co te zlosliwości?? Ten wątek mysle, że nie ma byc na temat słuszności korzystania z tej akcji... Słuchajcie! Baa! Wy nawet nie musicie w niego wchodzić jezeli Was nie interesuje, nie dotyczy Sinceramente nie zamierza ani iść do tesco, ani sie nad tym zastanawiać, Ty pomilak1 Tych "walk" nie rozumiesz...Ja przyznam, że zachowania innych ludzi nie przeżywam za bardzo, nie poświęcam temu zastanowieniu zbyt wiele czsu ale teraz tak wlasnie sobie mysle, ze nikt nie chodzi do lidla czy tesco dla samych "walk", wiec po co takie komentarze?? Nie ma co ukrywać, że w tesco to byla bardzo dobra promocja...!! Niestety mając do obdarowania czesto kilkoro dzieci, w dzisiejszych czasach to co to jest 200 czy 300 zl?? A potem 100 czy 150 w bonach jak znalazł przed świętami? No o większych zakupach już nie wspominając! Także zupelnie nie rozumiem po co te komentarze? Ja wchodze w ten wątek, bo mnie interesuje, choć chyba sie nie wybiore tym razem- nie wiem. Was nie dotyczy- nie trzeba czytac, ani tym bardziej jechac do tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 08:58 megi-84 wolny kraj, a tym bardziej internet. No i przede wszystkim nie warto wszystkich komentarzy na forum tak bardzo brać do siebie. Chyba mamy prawo wyrażać opinie, czy też irytację? Bo ja owszem interesuję się promocją w tesco, ale irytuje mnie nakręcanie się - od której będzie promocja? bo jeśli od 8.00 to ja pojadę na 6.00. Nikt nie chodzi do lidla "dla walk", a kto je tam toczy? Kto zostawia po sobie bałagan w całym sklepie? Nie mówię, że to forumowiczki, ale samo się to nie dzieje. To też robią klienci. Rozumiem chęć skorzystania z okazji, ale bez przesady. W tym przypadku jest to o tyle absurdalne, że nie do końca wiadomo, jakie zabawki będą przecenione. Znając takie akcje tesco, może być tak, że tylko w niektórych sklepach będzie towar z gazetki, a w reszcie sklepów sterty badziewia, którego i tak nikt nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 09:15 sinceramente napisała: > Chyba mamy praw > o wyrażać opinie, czy też irytację? Bo ja owszem interesuję się promocją w tesc > o, ale irytuje mnie nakręcanie się - od której będzie promocja? bo jeśli od 8.0 > 0 to ja pojadę na 6.00 Nie, no jasne, że macie prawo. Jak każdy. Ale, że to Cie irytuje??? Bo szczerze to myślałam, że ewentualnie śmieszy.. (dla niektorych tak może być. Typu dla 200 zł nie bede wstawac o świcie), ale irytuje?? To faktycznie mocno to przeżywasz. Czyżby się boisz, że wykupią Ci ciekawsze rzeczy?? > Nikt nie chodzi do lidla "dla walk", a kto je tam toczy? I myślisz, że Ci ludzie naprawde chodzą tam po to żeby sobie troche "powalczyc"?? Czy może po to, że te ceny sa dla nich wyjątkowo korzystne i fakt ze np za 150 zl mozna kupic dziecku calkiem przyzwoita(tak jak ktos tu na forum trafnie napisał- "taki sam badziew jak w innych sklepach tyle, że znacznie taniej" ) kurtke zimowa, spodnie narciarskie i buty zimowe+rekawiczki staje się dycydujacy?? > Rozumiem chęć skorzystania z okazji, ale bez przesady. W tym przypadku jest to > o tyle absurdalne, że nie do końca wiadomo, jakie zabawki będą przecenione. Zna > jąc takie akcje tesco, może być tak, że tylko w niektórych sklepach będzie towa > r z gazetki, a w reszcie sklepów sterty badziewia, którego i tak nikt nie chce. No, ale jezeli Ty nei korzystasz, Ty bedziesz mądrzejsza, nie skorzystasz czy przynajmniej bez absurdu, nie pojedziesz o 6 rano i to nie Ty sie natniesz na badziew to w czym problem tkwi? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 09:40 megi-84 jesteś coś chyba dziś wyjątkowo bojowo nastawiona Ja nie mam zamiaru toczyć słownych bojów w temacie wyprzedaży zabawek i zachowań społecznych w trakcie tychże, bo - jak słusznie podejrzewasz - generalnie niezbyt mnie to interesuje. Nie jestem także szczególnie zainteresowana dyskusją na forum, bo zazwyczaj sprowadza się ona do wyrywania słów z kontekstu i odnoszenia się do jednego, czy dwóch zdań z całej wypowiedzi. Nie mam potrzeby literackiej ekspresji na forum internetowym, ani wykazania się umiejętnością toczenia dyskursu. Mogłybyśmy się poprzerzucać argumentami ku uciesze gawiedzi internetowej, ale podejrzewam, że na końcu wątku obie pozostaniemy przy swojej opinii Więc po co? Szkoda czasu. A jeśli już wspomniałam o zdaniach wyrwanych z kontekstu: nie twierdzę, że ludzie chodzą do lidla walczyć. Ale dziwi/szokuje/bawi/śmieszy/irytuje/drażni/wkurza mnie, że w trakcie "zakupów" zachowują się tak, jak się zachowują. I, nie, nie myślę o tym dniem i nocą, po prostu mi się skojarzyło. I oczywiście, że do tesco się wybiorę, dostałam bon na zakup zabawek z clubcard (o czym wspominałam w innym wątku) i zamierzam skorzystać z okazji Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadove Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 10:02 Ja mam cały czas nadzieję, że u mnie ludzie nie śledzą aż tak akcji i nie doczytali magicznego dopisku "setki innych produktów" Akurat w środę mam na 11 i wybieram się przed dziewiątą zobaczyć co i jak. Poluję na Lego friends i bardzo by mi się te 50% przydało. Byłam wczoraj, zestawów sporo "I oczywiście, że do tesco się wybiorę, dostałam bon na zakup zabawek z clubcard (o czym wspominałam w innym wątku) i zamierzam skorzystać z okazj" a na jaką kwotę i przy jakich zakupach? nie dostałam jeszcze nowych kuponów Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 10:18 Nie chodzi o to, że jestem bojowo nastawiona. Nie lubie takiego komentowania. Wchodzac na forum i widzac ze liczba wypowiedzi w tym watku rosnie pomyslalam "ciekawa czy już ktoś wyraził krytyke czy jeszcze nie"? No i nie myliłam sie. I jak się okazuje to była to osoba, która sama ma zamiar skorzystac z tej promocji tylko nie może jechać z samego rana i jest chyba zła (oczywiscie tak jak piszesz, pojdziesz do pracy i nie bedziesz "myslała czy starczy dla Ciebie zabawek w tesco" taaaa Nie lubie czegoś takiego. Faktycznie w Lidlu to czasem wygląda kiepsko ale przeciez dobrze wiesz, że jeżeli komuś bardzo zależy na kupnie no dajmy przykład tej kurtki+spodni+buty to jeżeli nie pojedzie tam rano i podejdzie szybko do koszyka, nie wezmie tego co go interesuje to po prostu pewnie tego nie kupi i nie wiem czy bedzie z siebie taki zadowolony, że pojechał sobie spokojnie, kulturalnie o 15 i wróćił z niczym. Czy np w takim tesco jezeli np zrobia jakaś super cene np na FURBY czy któreś tam LEGO to po poludniu po prostu juz tego nie bedzie. Rozumiem, że Ty gdybyś miała wolne w śr rano to nie pojechałabyś tam tylko poczekałabyś do po poludnia, aż niekulturalny tłum opuści tesco? Odpowiedz Link Zgłoś
ddorotta Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 10:31 No cóż, jak na wszystkie takie promocje, najprężniej ruszą handlarze. U mnie w mieście to prawdziwa plaga. Jeśli chciałabym skorzystać z okazji, musiałabym się zameldować wcześniej. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.rose Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 14:29 A czy ktoś wie czy w Tesco jest Furby Boom, i w jakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Megi 09.11.14, 14:39 Megi chyba źle napisałam co miałam na myśli Nie chciałam,aby mój post napawał złośliwością. Nie krytykuję ludzi, że chodzą/szukają/wypatrują promocji, absolutnie nie. Sama poluję na różne okazje, mimo iż do obdarowania mam tylko swoje dzieci. Napisałam nawet, że dla mnie to istotny wątek, bo akurat w środę mam możliwość podjechania, więc chętnie skorzystam/zobaczę/może akurat coś uda mi się kupić. Nie rozumiem tylko "podburzania się" wzajemnie - szczególnie jeśli chodzi o promocje w lidlu - że ktoś idzie i stoi pod lidlem np o 7 i biegnie przepychając się, bo są kozaki, croscy, torebki itd. Osobiście tak nie robię, uważam, że jak kupię to kupię, nie to trudno. Ale jeśli ktoś lubi taką adrenalinę to proszę bardzo, nic mi do tego. Idę na spokojnie, nie mam żadnej koncepcji i planu działania, o których czytam na różnych forach Odpowiedz Link Zgłoś
ulas123 Re: -50% zabawki w Tesco 09.11.14, 19:27 Dziś pytałam w Tesco w Warszawie, pani powiedziała, że w środę będą przecenione tylko te zabawki z gazetki i pewnie kilka innych, a noc zabawek to podejrzewa że jak co roku pod koniec listopada...może oni sami nie wiedzą jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: -50% zabawki w Tesco 04.12.14, 22:42 tylko te z gazetki przecenione, straszna kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 04.12.14, 22:47 Ja się wstrzymuję z zakupami i czekam na noc zakupów w Tesco! Czy tylko ja tak mam? Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 04.12.14, 22:52 chyba tak 'TA" noc zawsze bbyla w listopadzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 04.12.14, 23:10 Kurcze przekopałam wątki z zeszłego roku i faktycznie ta noc była w listopadzie!!! Co mnie się ubzdurało, że w grudniu?! To chyba nie ma na co czekać... czas zrobić zakupy na allegro Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
izi_7 Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 05.12.14, 08:20 ja w tym roku, w oczekiwaniu na jakieś okazje w supermarketach, kupowałam sukcesywnie zabawki w różnych innych miejscach i w efekcie mam już prawie gotowe prezenty dla dzieci i supermarkety na mnie nie skorzystają - ich strata Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 05.12.14, 12:44 U mnie to samo, czekalam na noc zabawek, ale w międzyczasie zdążyłam wszystko kupić . Nawet jeśli jeszcze bedzie w grudniu, to pojadę ale po prezenty na Dzień Dziecka A jesli nie, to już nic w tym roku nie kupuję. Takze Tesco na mnie straciło, w zeszlym roku zostawiłam tam ok. 400 zł, w tym roku nic. Odpowiedz Link Zgłoś
niemogewtouwierzyc Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 07.12.14, 09:25 ja mimo wszystko liczę, że po weekendzie mikołajkowym pojawi się jeszcze jakaś promocja, jeśli nie w tesco, to w innym markecie, chcę kupić lego friends jacht Odpowiedz Link Zgłoś
katia-szn Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 07.12.14, 10:24 Wczoraj w kerfurze widziałam Jacht lego po 239 zł. Może w innych miastach też są. Odpowiedz Link Zgłoś
beamilka Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 07.12.14, 10:31 Ja już kupiłam córce Dom Olivii ale to było przed napisaniem listu do Mikołaja, a w liście znalazł się właśnie jacht i jestem w kropce-dom nie był tani i też na pewno jej się spodoba ale o jachcie mówi bez przerwy,nawet myślała że dostanie od Mikołaja- ciężkie jest życie matki,echch Odpowiedz Link Zgłoś
niemogewtouwierzyc Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 07.12.14, 10:52 moja córka z większych zestawów ma domek Olivii, szkołę i ranczo, myślałam, że to koniec z lego friends... ale jak widać myliłam się wczoraj powiedziała Mikołajowi, że pod choinkę chciałaby jacht 239 to dobra cena, mam Carrefoura pod nosem, ale chciałabym pokombinować ze smykiem/empikiem, mam 36 zł w punktach, jakby był jakiś dobry kod, to może by się udało kupić w granicach 200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
84ja Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 07.12.14, 10:58 a ja myślę że w przyszłym weekend carrefour zrobi jakieś -30% lub -50% w tamtym roku właśnie ok 12-13 grudnia było-50% Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: -50% zabawki w Tesco wie już coś ktoś? :) 07.12.14, 11:24 Ja też pomału liczę na Carrefour w końcu -20% było. Odpowiedz Link Zgłoś