Dodaj do ulubionych

3 2 1 start...

26.12.14, 16:51
co odpalacie o północy? wink zare,mango,inne inditexy?
a plan zakupowy na jutro rano opracowany? smile
Obserwuj wątek
    • kasiaszara Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 17:49
      ło matko surprised to już dzisiaj?? a ja się głupotami jakimiś zajmuję, kolędy śpiewam czy coś... smile i jeszcze bym przegapiła tongue_out
    • iberka Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 17:54
      e tam, ja męża szukam to ubrania mi niepotrzebne tongue_out
      • patatajowa Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 18:02
        moze na portalach randkowych tez jakies wyprz sa? zajrzyj wink
        zastanawiam sie czy to co dodałam do koszyka w zarze zeby sobie ułatwic zniknie czy zostanie po północy w nowych cenach? hmmm smile
        • kkkalinka Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 18:46
          zostanie w nowych cenach- przetestowane...smile
        • lia Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 20:55
          No, nie byłabym pewna. Raz zostaje, raz znika (mi znikło w ubiegłym roku), no risk, no fun tongue_out
    • lia Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 18:00
      Eeeee, Kochana, mango w tym roku wystartowało przed Świętami smile A poza tym... co konkurencję zwołujesz, już by jednej Kasiszarej było mniej! tongue_out
      • patatajowa Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 18:04
        wiem, wiem, zastanawiam sie co oprócz zary i spolki startuje poswiatecznie i gdzie online warto zajrzec? mango online tez cos chyba robi bo mam info o aktualizacji strony od 2 godzin...
        • gosjana Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 18:11
          Ja mam upatrzone 2 pary butów i płaszcz, ale na duże zniżki jeszcze nie liczę, może się mylę?smile
        • lia Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 20:59
          Właśnie ja mam wrażenie, że wszystko w tym roku jakoś strasznie szybko się zaczęło i przed świętami - HM wiadomo, Lindex, Gap, Promod, Massimo, Mango chyba pierwszy raz taki falstart obwaliło. Nawet się przez moment zastanawiałam, czy Zara wytrzyma i też nie ruszy przed BN...
      • kasiaszara Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 18:11
        lia napisała:

A poza tym... co konkurencję zwołujesz, już by jednej Kasiszarej było mniej! tongue_out

Ci dam, chytrusie tongue_out
        • lia Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 21:00
          tongue_out
          Mam płaszcz dla córki upatrzony i będę walczyć jak lwica!
    • maurra Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 18:50
      W Zarze to jakiej wielkości obniżek można się spodziewać?
      • patatajowa Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 20:02
        niepowalających na poczatek a i pozniej tez .niestety sad
        ale jesli masz cos fajnego upatrzonego i akurat przecenią to zawsze to troche taniej wyjdzie.
    • valtho Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 20:27
      Ja dzisiaj już zaszalałm na dpam.pl, a jutro Zara. Benetton też już ruszył, ale tylko 30%. Ktoś wie czy jest szansa na więcej?
      • lia Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 21:01
        Jest. Ale za parę tygodni dopiero. Ja czekam na -70 big_grin
        • kasiaszara Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 21:19
          no dobra smile koszyk w zarze zapakowany na 1900zł, planuję kupić może 3-4 rzeczy, ale wrzuciłam więcej z ciekawości, no bo kto wie..? big_grin
          • agni71 Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 21:46
            Ja chyba tez poczekam do północy i kupie jakies bluzki dla córek w Zarze. Bluzki zawsze długo wiszą w tej pierwszej przecenie, i później tylko rozmiarówka przebrana. Ze spodniami chyba sie wstrzymam do większych obniżek.
            • lia Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 22:07
              Spodnie, buty i cienkie t-shirty zawsze wiszą długo.
              Ja zapakowałam ile zdążyłam (późno siadłam), ale w razie czego dokupię stacjonarnie. Tylko płaszcza mojego nie ma! big_grin
              • agni71 Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 23:37
                ia napisała:

> Spodnie, buty i cienkie t-shirty zawsze wiszą długo.

tak, może w rozmiarze na 2 latka wiszą...
                • corrina_f1 Re: 3 2 1 start... 26.12.14, 23:57
                  Jeszcze północy nie ma a strona Zary już nie działa.. tongue_out
                  • nataliaszczecin Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 00:01
                    działa wink
                  • morelka80 Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 00:01
                    U mnie działa, ale szału z tą wyprzedażą nie ma.
                    • gosjana Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 00:17
                      Jeśli chodzi o Zare to wolę jednak najpierw pomacać niż kupować w ciemno online, stałą klientką tego sklepu nie jestem, zaglądam tam tylko w okresie %%
                      • kasiaszara Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 00:25
                        jakbym ja chciała na swój stacjonarny liczyć, to niewiele bym kupiła, w Częstochowie jest tak ubogi asortyment, że żal normalnie... za to mam bezpłatny zwrot w sklepie, no i czasami się trafi jakaś perełka smile coś tam dzisiaj zamówiłam, ale szału ni ma, chciałam płaszczyk dla córki, ale stwierdziłam, że jeszcze drogi, jak na razie w pełnej rozmiarówce, poczekam.. za to dla starszej wzięłam kalosze, za stówkę mogą być, tym bardziej, że kauczukowe, zobaczymy jak przyjdą...jeszcze dwa kardigany dla małej i pikowana kamizelka starszej i koniec na tę chwilę mego szaleństwa big_grin
                      • agni71 Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 00:44
                        nie cierpię stacjonarnej Zary, wszystko jakies takie stłoczone, wisi wysoko, niewygodnie przeglądać. Przez internet zawsze sobie na pocz. wyprz spokojnie kupię, z darmową dostawa do domu, w spokoju dzieci poprzymierzają, co nie podpasuje oddam stacjonarnie. Dla mnie same plusy.
                  • agni71 Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 00:33
                    zawsze po 23.00 przed wyprzedażą nie działA

inna sprawa, że ja zaczęłam zakupy dokładnie o 23.55, ale może mamy jakos inaczej zegary ustawione
                    • patatajowa Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 00:44
                      no dokładnie, u mnie ok.22:45 bylo info ze modernizacja przed wyprzedaza i zapraszaja o polnocy. o 23.45 juz zrobiłam zakupy z tego co dodałam wczesniej do koszyka.ceny w koszyku juz były obnizone za wyjatkiem 3 rzeczy które nie zostały przecenione tak wiec zakupy szybkie i łatwe,kupiłam co chciałam.reszta moze w sklepie jutro wink
                      • corrina_f1 Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 01:25
                        Parę minut po północy ruszyła mi normalnie smile
                        Szału faktycznie nie ma, średnio 30%, niektóre koło 50%, ale kupiłam mężowi dwie koszule ze 129 na 99,90, które dwa dni temu byłam w stanie kupić w normalniej cenie, więc gemeralnie nie narzekam smile Może później będą tańsze w 2 obniżce, ale wiadomo, jest ryzyko z rozmiarami.
                        • sonrisa06 Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 11:46
                          A ja zgapiłm sad miałam upatrzone spodnie i sweter dla córki i rozmiarów już nie ma.
                          Wzięłam kurtkę dwie pary innych spodni i bluzę. Marnie sad
    • mama_amelii Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 19:56
      o dzięki ci patatajowasmile
      Zawsze nie trafiam w dzien wyprz,a później już niewiele jest(z rozm który mnie interesuje).Moja córka najlepiej wygląda w ciuchach z Zary i zalezało mi na kilku rzeczach.Wczoraj zauwazyłam watek i pobiegłam załadowac koszyk hehehTrzy minuty po połnocy kupiłam wszystko co chciałam w niższych cenach.Mnie interesowaly glównie spodnie 3 pary przecenione z 89 na 59 i 4 bluzki po 19zł i 29.Rano jak wstałam już nie było,a więc mi się udałosmileStacjonarnie nie lubię.nie dość,żę tłumy(bo jedna Zara w mieściesad(To wszystko szmatowato wygląda ściśnięte na wieszakach,nic nie moge znaleźć.No i stacjonarnie nie wszystkoe jest,więcej w necie.
      • krasulas Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 21:46
        a ja ...looknęłam na www i pojechałam z Latoroślą pomacać to i owo
        i ...szukałyśmy miejsca jakieś 20 minut...a że Młodej zależało...
        wchodzimy (godz.11.30) do katowickiej Zary i ....smutno nam się zrobiło
        można było coś fajnego wyszukać, ale tłumy!!!! - główna kasa około 250osób, męska ok50, dziecięcy dział - przez całą część kolejka z zawijasami....
        i tyle kupiłysmy...
        mimo wszystko...zaskoczyły mnie niektóre rzeczy i nie kupiłabym (a przez www owszem)
        no nic...dane nam jest poczekać do kolejnego etapu przecen
        ps. pierwszy raz pojechałam celowo do większej galerii na rozpoczęcie wyprzedaży (choć tylko w Zarze, bo wszędzie już dawno szaleć można było)...nigdy więcejuncertain
        • patatajowa Re: 3 2 1 start... 27.12.14, 22:33
          w Rz w zarze ok.19 byłam na dziale dzieciecym jedną z 2 osób. w kolejce na damskim nie czekałam bo takowej nie było. ogólnie pustawo u mnie było w całym ch z wyjatkiem kina wink
          • gaga-sie Re: 3 2 1 start... 28.12.14, 00:35
            Ja zajrzałam do gdyńskiej Riviery- w Zarze tłum, ubrania poprzewalane, kolejki masakryczne. Pomacałam kilka ubrań na małym chłopcu i trochę się zawiodłam, np. bluzki z długim rękawem jakoś krzywo poszyte i sztuczne.
            W ogóle w całym centrum handlowym mnóstwo ludzi i bardzo męcząca atmosfera. Złapałam tylko świece Yankee Candle i wycofałam się.
          • a-e-p Re: 3 2 1 start... 28.12.14, 12:02
            Wyciagneła mnie corka i ostatni raz dałam sie namówic. O 11.00 znalazłam chyba ostatnie miejsce na parkingu w GRz. W Zarze kupiłam 2 bluzki dla młodszej, reszte dobrze ze nie klikałam bo za szerokie albo nie warte ceny, w sumie ubogi asortyment w porownaniu ze sklepem online. W Zarze na damskim masakra (rzadzi poliester i akryl), kolejka do przymierzalni ok. 15 osob, wiec szybko wyszłam. Starsza kupiła wiecej w reszcie sklepów Inditexu. W Kapahl sa przecenione kurtki narciarskie WOXO o 50%, b dobra cena IMO, i prawie wszystkie rozmiary. W Cubus beznadzieja. O 13.00 na korytarzach w galerii bardzo tłoczno, czekałam 0.5h na wyjazd z parkingu... Siebie juz obkupiłam wczesniej online, jeszcze podjade poixniej na pogłebienie przecen ale na pewno nie w weekend.
            • valtho Re: 3 2 1 start... 30.12.14, 13:13
              Niecierpię wyprzedaży w centrach handlowych, wczoraj do Galerii Mokotów cieżko było wjechać. Chyba zmieniam strategię i kupuję wyłącznie w necie.
    • lia zara już przyszła 29.12.14, 11:55
      O, ja cie, ale się postarali, kapelusze z głów. Zamawiałam 26 o północy, a dziś przed południem przyszła paczka... No, no, no, nie spodziewałam się takiego ekspresu!
      • agni71 Re: zara już przyszła 29.12.14, 12:23
        No to rzeczywiście, moje 28 wysłane z magazynu, raczej się dzisiaj nie spodziewam, ale może jutro?
        • kotiki Re: zara już przyszła 05.01.15, 14:55
          czy przyszły wasze zakupy z 28? ja czekam i czekam. myślałam że to przez okres noworoczny ale teraz to sama nie wiem - przyszła informacja że opuściło magazyn ale nie przyszło już nic więcej.
          • hop_angel Re: zara już przyszła 05.01.15, 15:14
            Dziś przyszło to z 28.12 też się martwiłam, teraz czekam na to z 30.12 wciąż mam na stronie informację, ze w przygotowywaniu, pozdr
          • patatajowa Re: zara już przyszła 05.01.15, 15:28

spokojnie,po drodze same święta a jutro też nie dojdzie bo następne wink do mnie doszło w piątek robione 26.12.
            Zawsze dochodzą smile
            • patatajowa Re: zara już przyszła 10.01.15, 23:32
              byłam dzisiaj w stacjonarnej zarze, duzo rzeczy obnizonych jeszcze bardziej,przynajmniej z tych rzeczy które ja miałam na oku wink sukienki ze 169 na 99, to samo jeansy,koszule z 99 na 69.itp..
              niestety zadna z kurtek czy płaszczy na które miałam ochote..
              • emily_valentine Re: zara już przyszła 11.01.15, 00:25
                Zrobiłam zamówienie w zarze 27.12, 02.01 wyszło z magazynu i ciągle czekam.
                Pierdyliad razy bym kupiła to samo w sklepie stacjonarnym.
                Mam nadzieję, że zamówienie dotrze szybciej niż mapa od premiera suspicious
    • minima80 Re: 3 2 1 start... 30.12.14, 09:25
      a wiadomo może do kiedy jest wyprzedaż w mango?
      • edie70 Re: 3 2 1 start... 30.12.14, 12:55
        sama czekam na 70% w Mango i wiecej niz 30% z Wioletta .Koszyk załadowany smile Sztyblety mi juz wykupili sad
        • minima80 Re: 3 2 1 start... 30.12.14, 13:09
          a do kiedy mniej więcej jest wyprzedaż i kiedy może być te 70%? bo robi się krucho w moim rozmiarze...
          • edie70 Re: 3 2 1 start... 30.12.14, 13:18
            widze,ze w tamtym roku robiłam 6 zamówień między 30-01stycznia.Potem rozm były mocno przebrane sad
            • corrina_f1 Re: 3 2 1 start... 04.01.15, 21:27
              Czy ktoś się orientuje, jak to jest z ewentualnym dokładaniem rozmiarów w Zarze w czasie wyprzedaży? Nie mam doświadczenia, bo robiłam dopiero pierwsze zamówienie. Niestety musiałam oddawać dwie koszule dla M, jedną od razu udało mi się w sklepie wymienić ale drugiej nie ma nigdzie, a co gorsza, nawet online sad Czy oni jakoś dokładają towar online w czasie wyprzedaży ? Czy sposobem jest sprawdzać co jakiś czas ? Czy od razu sobie darować ? Chodzi o rozmiar L. Online są wszystkie, oprócz L właśnie sad
              • kasiaszara Re: 3 2 1 start... 04.01.15, 21:40
                kalosze ostatnio dołożyli w rozmiarze który był już wcześniej wyprzedany, sprawdzaj, a nuż widelec trafisz...
                • agni71 Re: 3 2 1 start... 05.01.15, 09:57
                  dokładają, również modele, których wcześniej nie było, warto sprawdzać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka