Dodaj do ulubionych

pytanie o Kappahl

29.12.14, 17:13
Widziałyscie moze w sklepie kurtki Kaxs , ale te wiosenne? Czy jest szansa kupic je na wyprzedazy teraz zimowej? ( szukam rozmiaru 116-122 dla chłopca)
Obserwuj wątek
    • podkowa_szczescia Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 17:33
      Woxo sa teraz na wyprzedazy te wiosenne za 69zl
    • moloman Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 17:40
      mi chodzi bardziej o kaxs , widział je ktos moze?
      • mmala6 Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 18:17
        denerwuje mnie ten KappAhl, wszystko co mi się podoba jest niedostępne w moim mieście. Bez sensu.
        • lif.sec1 Re: pytanie o Kappahl 11.01.15, 21:06
          czy dziala Wam strona internetowa kappahl?? od pol roku staram sie ja wlaczyc i bez sukcesu...
          • patatajowa Re: pytanie o Kappahl 11.01.15, 22:31

działa bez problemu.a stronę do jakiegoś serwisu komputerowego zanies.... wink
          • aleksandra1977 Re: pytanie o Kappahl 12.01.15, 12:36
            masz jakis komunikat po wpisaniu adresu strony?
    • agni71 Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 18:40
      Kupiłam ostatnio kurtkę wiosenną z tym rabatem na sms -40%. Wszystkie ubrania z działu dziecięcego (w tym kurtki) były wtedy przecenione o 30%. Warszawa Arkadia tuz przed świętami.
      • agni71 Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 18:41
        aha, tylko ja kupiłam woxo, na kaxs nie patrzyłam
    • kornnella Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 19:09
      Bardziej jest szansa ze wejdą do nowej kolekcji w pełnej cenie, tak zrobili na wiosnę ub roku z Kaxs. Wcześniej wiosenno -jesienną kurtkę spotkałam ze dwa razy może na %% i też nie była jakoś mocno obniżona.
    • nunkis Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 19:34
      Ja dzis kupilam w zielonej gorze wiosenna kaxs granatowa, rozmiar 92 ale chyba tylko dwie jescze byly i to mniejsze. kosztowala polowe ceny wyjsciowej. Kupilam tez spodnie przeciwdeszczowe za 30zl ale to juz chyba nie kaxs.
      • krasulas Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 19:54
        w Rudzie Śl. wisiały też granatowe w mniejszych niż 110cm rozmiarach.
        Też szukam...nadal drogo było.
        Spodnie KAXS (z podszewką, wersja gumki + napa) mój syn ma za 50zł, na wyprzedaży wiszą po 100zł (kupowałam ...wszystko z przeceny 50% taniej).
        Generalnie....myślę, że zakup kurtki w chodliwym rozmiarze przedszkolaka + dobrej cenie będzie cudem.
    • podkowa_szczescia Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 20:55
      Kaxs tez na wyprzedazy -50% widziałam.

Czy to jest kurtka dziewczeca czy chlopieca?

Tekst linka
      • mmala6 Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 21:21
        unisex, moim zdaniem. Chętnie bym wzięła dla syna.
        • podkowa_szczescia Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 21:24
          Wszędzie ich dużo, więc spokojnie można do sklepu ruszyć.
        • aleksandra1977 Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 21:47
          kolorystycznie unisex, ale wg zasad kurtki czy plaszcze chlopiece/meskie zapinane sa na prawa strone (a wiec dziurki na guziki sa po lewej stronie), a dziewczece/damskie zapinane sa na lewa strone (dziurki na guziki po prawej stronie wink w praktyce bywa roznie.
          • mmala6 Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 22:42
            smile faktycznie, w wyszukiwarce 'boy' się nie pokazujewink zależy jaki jest ten kolor w realu, jak bardziej malinowy to raczej dziewczęcy, jak bardziej strażacki to dla chłopaka może byćwink
            • agni71 Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 17:50
              Ma te kurtki Woxo, kolor to nie malina, raczej w koral wpada, moim zdaniem. Ja bym takiej chłopcu nie kupiła. Jesli chodzi o fason, to nie są taliowane, więc niby na chlopaka może być, ale ten kolor IMO wybitnie nie chłopięcy.
              • pomilak1 Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 18:39
                Widziałam dzisiaj tą kurtkę i nie kupiłabym jej dla chłopca.
                w ogóle słabo w tym "moim" kappahlu wink (K-ce 3 stawy)
      • bbkk Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 23:08
        Ona jest różowa. Nie czerwona niestety. Ja nawet w świetle sklepowym myślałam że jest czerwona i była mocno zdziwiona wyjmując ją w domu z torby big_grin
        • misia_75 Re: pytanie o Kappahl 29.12.14, 23:16
          Nie różowa tylko malinowa smile, ładna, ale na pewno nie dla chłopaka
          • podkowa_szczescia Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 09:12
            W sklepie wisi ona na dziale chlopiecym.
            • bbkk Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 09:15
              Mój syn parsknął śmiechem jak wyjęłam tę kurtkę z torby.
          • agni71 Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 17:52
            To nie jest kolor malinowy - widziałaś maliny w takim kolorze? To czerwień wpadająca w koral, czyli w ciepły, pomarańczowawy odcień.

media.ztat.net/media/teaser/glossary/colors/colourshades_coral-red_790x200.jpg
    • pucaluta Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 10:26
      A czy wiecie może kiedy zimowe Woxo będą poprzeceniane? Na razie widzę przeceny tylko dziewczęcych kurtek i spodni, chłopięce w pełnej cenie. A szukam kurtki dla syna, ta niebieska zimowa jest taliowana i nie bardzo nadaje się dla chłopca. I teraz nie wiem, czy czekać czy kupić coś w Smyku smile
      • podkowa_szczescia Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 10:50
        Wczoraj widzialam kurtki i spodnie Woxo przecenione 50%.
        • podkowa_szczescia Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 10:51
          Te niebieskie spodnie posztowaly 99zl a kurtki chyba 179.
          • pucaluta Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 11:46
            Na stronie też widzę, ale tylko te jasnoniebieskie, błękitne w zasadzie. Tyle że one są typowo dziewczęce, z paskiem w pasie, taliowane, inaczej się układają. Chłopięce są tylko czarne z zielonymi kapturami w środku, ale one raczej są jesienne bardziej niż śniegowo-narciarskie (chyba że się mylę).
            www.kappahl.com/pl-PL/kappahl/kids/alla-barnplagg/686360/
            Te nie są wcale przecenione i zastanawiam się czy ktoś wie, kiedy można się ich spodziewać? W sumie to dziwne, że przecenili dziewczęce tylko ...
      • nunkis Re: pytanie o Kappahl 30.12.14, 22:22
        Nie wiem kiedy przecenia zimowe, ale jak zapytalam ekspedientke czy codziennie cos dorzucaja do przecen to powiedziala mi ze kolejny etap przecen maja 2.01., ale nie wiedziala co przecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka