zana781 06.01.15, 18:50 Jakie buty wybrac na przyszla zime, cena taka sama, super fit czy geox.Geoxy kiedys mialysmy, pierwszych nie.Super fit sa troche za kostke, goxy wyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
els.ol Re: Co wybrac 06.01.15, 23:25 Nie wiem gdzie kupujesz, ale zobacz na ceny geox w mivo lub na sma-geox (tez mivo tylko na All) Przed chwilą kupiłam córce wiosenne. Ceny miłe. Ja lubię geoxy, sprawdzają się nam każdosezonowo superfitów dzieci dotąd nie miały żadnych, nie mam porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
sanse3 Re: Co wybrac 07.01.15, 09:26 DZIĘKI wielkie za info o mivo, wlasnie szukam na wiosne dla córy geox i mają fajne. tylko mam pytanie czy na stronie mivo jest szansa na jakieś kody rabaty itp? bo nigdy tam nie zamawiałam jeszcze, a może ze 2-3 pary kupię. więc przydałaby się jakas zniżka. Czy lepiej zamawiac na allegro czy na ich stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Co wybrac 07.01.15, 21:57 sanse ja kupiłam na All, ale 9.01. mają być kupony (mam nadzieję, ze na 20zł lub więcej hihi) zawsze można sie wstrzymać z wpłatą, bo z zakupem raczej nie. I poprawka sma_geox (wcześniej wpisałam pauzę zamiast podkreślnika) Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Co wybrac 07.01.15, 08:00 Jeśli superfity husky to pewnie bym wolała od geoxów, Sama zresztą właśnie zakupiłam. Są bardzo ciepłe i wygodne. Często jednak są to wybory dość indywidualne, co pasuje jednemu nie koniecznie podejdzie drugiemu, a i dziecku w jednych butach może być wygodniej niż w drugim. Najlepiej zatem samemu markę przetestować i wyrobić sobie o niej zdanie na podstawie własnych doświadczeń, sprawdzić czy to jest "to" czy nie bardzo i szukać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: Co wybrac 07.01.15, 08:30 Wlasnie\ husky, i zalezy mi zeby to byly cieple buty. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_sunday Re: Co wybrac 07.01.15, 23:03 Polecam sorel. Cieplejszych butów nie znam. Wygodne, super ciepłe, łatwe do zakładania i aktualnie na mivo w świetnych cenach (139 zł). Odpowiedz Link Zgłoś