06.01.15, 18:50
Jakie buty wybrac na przyszla zime, cena taka sama, super fit czy geox.Geoxy kiedys mialysmy, pierwszych nie.Super fit sa troche za kostke, goxy wyzsze.
Obserwuj wątek
    • els.ol Re: Co wybrac 06.01.15, 23:25
      Nie wiem gdzie kupujesz, ale zobacz na ceny geox w mivo lub na sma-geox (tez mivo tylko na All)
      Przed chwilą kupiłam córce wiosenne. Ceny miłe.
      Ja lubię geoxy, sprawdzają się nam każdosezonowo smile superfitów dzieci dotąd nie miały żadnych, nie mam porównania.
      • sanse3 Re: Co wybrac 07.01.15, 09:26
        DZIĘKI wielkie za info o mivo, wlasnie szukam na wiosne dla córy geox i mają fajne. tylko mam pytanie czy na stronie mivo jest szansa na jakieś kody rabaty itp? bo nigdy tam nie zamawiałam jeszcze, a może ze 2-3 pary kupię. więc przydałaby się jakas zniżka. Czy lepiej zamawiac na allegro czy na ich stronie?
        • els.ol Re: Co wybrac 07.01.15, 21:57
          sanse ja kupiłam na All, ale 9.01. mają być kupony (mam nadzieję, ze na 20zł lub więcej hihi) zawsze można sie wstrzymać z wpłatą, bo z zakupem raczej nie. I poprawka sma_geox (wcześniej wpisałam pauzę zamiast podkreślnika)
    • natalek79 Re: Co wybrac 07.01.15, 08:00
      Jeśli superfity husky to pewnie bym wolała od geoxów, Sama zresztą właśnie zakupiłam. Są bardzo ciepłe i wygodne. Często jednak są to wybory dość indywidualne, co pasuje jednemu nie koniecznie podejdzie drugiemu, a i dziecku w jednych butach może być wygodniej niż w drugim. Najlepiej zatem samemu markę przetestować i wyrobić sobie o niej zdanie na podstawie własnych doświadczeń, sprawdzić czy to jest "to" czy nie bardzo i szukać dalej.
    • zana781 Re: Co wybrac 07.01.15, 08:30
      Wlasnie\ husky, i zalezy mi zeby to byly cieple buty.
      • miss_sunday Re: Co wybrac 07.01.15, 23:03
        Polecam sorel. Cieplejszych butów nie znam. Wygodne, super ciepłe, łatwe do zakładania i aktualnie na mivo w świetnych cenach (139 zł).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka