czerwonylucjan 15.02.25, 13:18 Gdzie w Europie ale i na swiecie warto wybrac sie aby kupic dobre ubrania za ulamenk ceny typu 50%? Dla tej pory udalo mi sie ustrzelic fajne rzeczy tyko w Kalifornii (Ralph Lauren) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_485 Re: Wyprzedaze, outlety 15.02.25, 14:00 Dużo takich sklepów jest w San Francisco. Widziałam tam ciuchy światowych projektantów z metkami, czyli nikt w nich nie chodził. Ale zaskoczyły mnie też baleriny Chanel, mocno znoszone w przeliczeniu na nasze za 1400 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Wyprzedaze, outlety 16.02.25, 01:17 Pewnie były znoszone przez jakąś ważną celebrytkę. To zaszczyt donaszać zapocone buty po celebrytce, dlatego takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Wyprzedaze, outlety 15.02.25, 17:57 To zawsze jest polowanie. U nas mało jest outletow z wyższej półki a i ceny takowych dalekie są od niskich. Ale ostatnio w warszawskim outlecie Cazeldonii kupiłam sobie spodnie za 4,90 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wyprzedaze, outlety 15.02.25, 19:00 Outlet La Roca k Brcelony i chyba w Madrycie też jest Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Wyprzedaze, outlety 15.02.25, 22:42 Niemcy - Outletcity Metzingen Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Wyprzedaze, outlety 16.02.25, 01:14 Będziesz wydawać kasę na jeżdżenie po świecie, po to by kupić ubrania za pół ceny?? Po kiego grzyba zadawać sobie tyle trudu, żeby zdobyć tańszy ciuch, skoro i tak wyjdzie drożej, jak się podróż doliczy? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylucjan Re: Wyprzedaze, outlety 16.02.25, 08:56 Laska wylizuj, to nie musi byc jedyny punkt wyjazdu.. Odpowiedz Link Zgłoś