Dodaj do ulubionych

zalando zwrot

16.04.15, 18:16
czy coś się u nich zmieniło? Na rachunku dołączonym do wysłanego towaru, zauważyłam taki druk do wycięcia z info, ze jest podstawa reklamacji i jest tam miejsce żeby potwierdzić data i podpisem - moim i kuriera, ze towar jest zwracany w odpowiednim stanie. To ta paczkę pakować przy kurierze? Robiłam już parę razy zwroty, ale chyba nie było tego pisma. Dodatkowo rzeczy, które kupiłam za 500zł, a przesyłka ubezpieczona na 1000zł
Obserwuj wątek
    • i_love_strawberry Re: zalando zwrot 16.04.15, 18:55
      Tak, zmieniło się. Teraz Ci co nie mają drukarki nie muszą juz kombinować smile
      Obok naklejki jest informacja jak postępować, gdy chcesz zwrócić towar. Nie ma tam, zadnej informacji o pakowaniu paczki przy kurierze.
    • patatajowa Re: zalando zwrot 16.04.15, 19:29
      zmieniło sie.
      i czytasz po łebkach...
      ten druk odrywasz i dajesz kurierowi do podpisania przy odbiorze paczki od ciebie. jest tam info że kurier odbiera od ciebie przesyłke w stanie nienaruszonym. a nie ze ciuch jest w stanie nienaruszonym.
      i zeby ten kwitek zachowac bo jest on niezbędny do ewentualnej reklamacji.
      zaginionej paczki nie ciucha w środku....
      a ubezpieczenie na tysiac złotych jest zawsze na paczce od wiek wieków... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka