Dodaj do ulubionych

Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie?

24.04.15, 18:08
Co warto kupić?
Obserwuj wątek
    • anciarek2010 Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 18:26
      Manhattan fluid powder mat make up, matujący, na lato w sam raz, z drobinkami pudru,
      Loreal True match, klasyk matujący,
      Loreal Lumi magique rozświetlający (dla tych co wolą rozświetlenie od matu),
      Max factor lasting performance, długotrwały podkład, nie ściera się i nie brudzi ubrań, łatwo się rozprowadza (to też klasyk),
      revlon colorstay (do skóry mieszanej lub suchej), też klasyk, 24h matowienie, filtr 6, nie zostawia śladów i łatwo się rozprowadza,
      Nie polecam podkładów maybelline i rimmel, dla mnie są za rzadkie i oleiste, nie lubię też bourjois, ponieważ kiedyś jeden kupiłam i niesamowicie się wałkował.
      Aha no i niezawodny puder max factor creme puff, też klasyk, używałam również true match w kamieniu i jest świetny, idealnie i na długo matuje.
      • agnieszka77_11 Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 18:49
        dzięki wink
        • lifecolor Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 19:39
          Ja tak samo l'oreal true match i max factor creme puff, właśnie obydwa nabyłam
          Jeśli chodzi o róże to nawet ok jest maybelline, dosyc tani w regularnej cenie ok. 27zł
      • anciarek2010 Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 19:49
        Jeśli chodzi o róże to też max factor oraz bourjois te wypalane-duży wybór kolorów, bardzo łatwa aplikacja
    • samanta25 Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 23:12
      A jaki podkład/ fluid polecacie dla alergików?
      • dammma Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 25.04.15, 00:12
        A jakiś piękny, ciepły brzoskwiniowy odcień może ktoś polecić? Jestem blada i marzy mi się taka zdrowa cera a znudziły mi się już te beże.
        • ivaz Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 26.04.15, 08:46
          do kiedy trwa ta promocja?
    • szurkas Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 26.04.15, 09:16
      Moze komus sie przyda ? W filmikach omawiaja najczesciej polecane drogeryjne kosmetyki ,wiadomo kazdy ma inna cere, trzeba testowac

m.youtube.com/watch?v=mLeh5SnZ7AQ

m.youtube.com/watch?v=4MOdSu2kPqw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka