anciarek2010 Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 18:26 Manhattan fluid powder mat make up, matujący, na lato w sam raz, z drobinkami pudru, Loreal True match, klasyk matujący, Loreal Lumi magique rozświetlający (dla tych co wolą rozświetlenie od matu), Max factor lasting performance, długotrwały podkład, nie ściera się i nie brudzi ubrań, łatwo się rozprowadza (to też klasyk), revlon colorstay (do skóry mieszanej lub suchej), też klasyk, 24h matowienie, filtr 6, nie zostawia śladów i łatwo się rozprowadza, Nie polecam podkładów maybelline i rimmel, dla mnie są za rzadkie i oleiste, nie lubię też bourjois, ponieważ kiedyś jeden kupiłam i niesamowicie się wałkował. Aha no i niezawodny puder max factor creme puff, też klasyk, używałam również true match w kamieniu i jest świetny, idealnie i na długo matuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 18:49 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 19:39 Ja tak samo l'oreal true match i max factor creme puff, właśnie obydwa nabyłam Jeśli chodzi o róże to nawet ok jest maybelline, dosyc tani w regularnej cenie ok. 27zł Odpowiedz Link Zgłoś
anciarek2010 Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 19:49 Jeśli chodzi o róże to też max factor oraz bourjois te wypalane-duży wybór kolorów, bardzo łatwa aplikacja Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 24.04.15, 23:12 A jaki podkład/ fluid polecacie dla alergików? Odpowiedz Link Zgłoś
dammma Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 25.04.15, 00:12 A jakiś piękny, ciepły brzoskwiniowy odcień może ktoś polecić? Jestem blada i marzy mi się taka zdrowa cera a znudziły mi się już te beże. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 26.04.15, 08:46 do kiedy trwa ta promocja? Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Rossmann -49% na fluidy, pudry - Co polecacie 26.04.15, 09:16 Moze komus sie przyda ? W filmikach omawiaja najczesciej polecane drogeryjne kosmetyki ,wiadomo kazdy ma inna cere, trzeba testowac m.youtube.com/watch?v=mLeh5SnZ7AQ m.youtube.com/watch?v=4MOdSu2kPqw Odpowiedz Link Zgłoś