Dodaj do ulubionych

nawigacja w telefonie

28.04.15, 21:49
jaka aplikacje polecacie? Czy mapy google sa same w sobie nawigacja czy tylko 'wkladem' do nawugacji/
Obserwuj wątek
    • katnip Re: nawigacja w telefonie 29.04.15, 08:53
      Mam iphone'a, korzystam tylko z mapy i nawigacji google. (dwa w jednym to jest).
    • ichi51e Re: nawigacja w telefonie 29.04.15, 08:55
      Google maps ma nawigacje. Przewaznie jej uzywam. Z niesamochowych jakdojade. Warta kazdego grosza.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: nawigacja w telefonie 29.04.15, 09:08
        google maps musi byc online?
        ile kosztuje zakup google maps?
        • katnip Re: nawigacja w telefonie 29.04.15, 09:21
          Google maps są za darmo. Sama mapa nie musi być online. Wyszukiwanie adresu jest chyba online (nie wiem dokładnie, bo zawsze mam pakiet danych włączony). Od razu nanosi ci informacje na temat remontów, wypadków itp. Nie wiem, jak działa nawigacja bez online - wydaje mi się, że bez problemu, jak już ten adres jest znaleziony.
          • wtop.ek Re: nawigacja w telefonie 29.04.15, 09:29
            Nawigacja Google działa w trybie online. Wiąże się to z włączeniem transferu danych, za granicą można za korzystanie z tej nawigacji popłynąć na sporą kasę, a już poza UE to może zabolec

lepsza jest nawigacja tradycyjna, z modułem GPS, np igo albo am
            • katnip Re: nawigacja w telefonie 29.04.15, 09:34
              Ostatnio byłam za granicą (krótki wypad do Niemiec). Adres znaleziony w Polsce, po przekroczeniu granicy wyłączyłam pakiet danych. A nawigacja działała aż do punktu docelowego.
              • wtop.ek Re: nawigacja w telefonie 29.04.15, 09:50
                Czyli jeden adres i żadnych nowych albo modyfikacji w trakcie pobytu za granica?

znajomy uzywał Google w Chorwacji w zeszłym roku, wycieczki, poszukiwanie knajp, szutrowe drozki do ustronnych zatoczek

Zapłacił prawie 400 zl
                • japanunieprzerywalempanieposle Re: nawigacja w telefonie 01.05.15, 12:37
                  mnie zalezy tylko na Polsce. Ktora mapa jest wizualnie czytelna - chodzi mi o wszelkie zjazdy/ wjazdy na ekspresowkach i autostradach.
                  • japanunieprzerywalempanieposle Re: nawigacja w telefonie 02.05.15, 00:44
                    jaka nazwigacja dobrze prowadzi po autostradach i ekspresowkach - zwlaszcza gdy jest duzo rozwidlen?
                    • peggy_su Re: nawigacja w telefonie 02.05.15, 15:40
                      Po prostu pobierz kilka bezpłatnych i sprawdź na znajomych trasach smile
                      Nie przepadam za googlem przy skomplikowanych rozjazdach, wolę wtedy tomtoma.
                      • japanunieprzerywalempanieposle Re: nawigacja w telefonie 02.05.15, 16:48
                        problem w tym, ze nie mam jak przetestowac teraz tych rozwidlen smile. a tomtom daje mozliwosc ustawienia punktow posrednich? jest lepszy od automapy? masz porowananie?

czy gdy jedziesz w nieznane sprawdzasz na jakie miejscowoscio to maja byc zjazdy czy gps jest dla ciebie wystarczajaco czytelny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka