agusia.24 02.06.15, 09:48 czy jest już gdzieś dostępny nowy katalog Lego? syn dostał na dzień dziecka jakiś zestaw Podwodny świat, to chyba jakaś nowość, bo nie ma tego w aktualnym katalogu, ale skoro jest w sprzedaży, to katalog już chyba jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: nowy katalog Lego 02.06.15, 10:04 www.empik.com/lego-city-lodz-glebinowa-60092-klocki-lego,p1108113546,zabawki-p w empiku sporo jest z tej serii Odpowiedz Link Zgłoś
bim-bol Re: nowy katalog Lego 02.06.15, 10:19 Katalogu jeszcze nie ma ale można sobie sprawdzić nowości na stronie LEGO shop.lego.com/en-PL/Whats-New-Category Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: nowy katalog Lego 02.06.15, 12:25 Deep Sea Explorers brickset.com/sets/theme-City/subtheme-Deep-Sea-Explorers 6 zestawów Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa A gdzie mozna dostać katalog Lego??? 02.06.15, 14:59 Podepnę się pod wątek, jeśli mogę Napiszcie proszę, gdzie można dostać katalog ( Wrocław bądź wysyłkowo). Kiedyś powystawiane były bodajże w Toys R Us , nie było problemu z dostaniem, ale od jakiegoś czasu nie widziałam w żadnym sklepie Trochę nam brakuje tych katalogów, bo po pierwsze była to chyba najczęściej oglądana książeczka przez syna, poza tym zawsze coś sobie wybrał, ja wiedziałam co kupić na prezent itp. P.S. Wersja elektroniczna to już nie to Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: A gdzie mozna dostać katalog Lego??? 02.06.15, 15:05 Na Popowickiej jest sklep z klockami Lego. Bez problemu możesz wziąć katalog aktualny, jak i z ubiegłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: A gdzie mozna dostać katalog Lego??? 02.06.15, 15:10 Spróbuj poprosić Lego: service.lego.com/pl-pl/helptopics/online-shop/catalog/request-catalog "If you'd rather flick through a booklet, why not get in touch and ask for an overview of our product range for the current half" Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: A gdzie mozna dostać katalog Lego??? 02.06.15, 19:37 Dzięki, napisałam do nich, zobaczymy czy to coś da Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: A gdzie mozna dostać katalog Lego??? 02.06.15, 19:44 We're really sorry but there isn't a LEGO Shop Catalog for your country yet. Just check our range and our prices on LEGO.com/shop. If you'd rather flick through a booklet, why not get in touch and ask for an overview of our product range for the current half year? czyli jest sens? Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: A gdzie mozna dostać katalog Lego??? 02.06.15, 20:32 patatajowa napisała: > We're really sorry but there isn't a LEGO Shop Catalog for your country yet. > Just check our range and our prices on LEGO.com/shop. If you'd rather flick thr > ough a booklet, why not get in touch and ask for an overview of our product ran > ge for the current half year? > > czyli jest sens? Nie wiem, zobaczymy. Nie bardzo rozumiem o co chodzi w tej informacji. Niby nie ma katalogu dla Polski, ale jeśli chcę książeczkę to mam się z nimi skontaktować hmm... Chyba, że kompletnie nie zrozumiałam o co tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wuwuem Re: A gdzie mozna dostać katalog Lego??? 02.06.15, 20:21 W zeszłym tygodniu nowe katalogi były w sklepie Lego w Magnolii. Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: nowy katalog Lego 22.06.15, 10:25 Katalog lego wersja on-line catalogs.lego.com/brandcatalog/brandcatalogue2hy2015/aus_2hy2015/ Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaf10 Re: nowy katalog Lego 06.10.15, 14:04 Nie polecam zakupów bezpośrednio na stronie Lego. Myslałam, ze to najbezpieczniejsz forma zakupów, zamówiłam Lego Midstroms, obciązono mi karte na 1650zł, a następnie.... dostałam informację od Lego, ze moje zamówienie zostało skasowane. Nie dostane produktu, a pieniądze mam zablokowane na koncie i nie moge kupic tego zestawu dziecku gdzie indziej (choć sczerze- nie wiem czy mu kupie zestaw LEGO)... Sklep LEGO nie odblokował mi pieniedzy , nie odwołła transkacji, choc juz dawno powiadmił mnie, że towaru nie przyślą. SCIEMA. Odpowiedz Link Zgłoś
bim-bol Re: nowy katalog Lego 06.10.15, 15:21 Aktualnie ten zestaw najbardziej sie oplaca kupic na angielskim amazonie - niecale 1300zl z przesylka Co do sklepu oficjalnego to czesto maja fajne gratisy do zamowienia i dodatkowo zbiera sie punkty ktore pozniej mozna wymienic na rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: nowy katalog Lego 07.10.15, 11:03 katalogi lego są do kupienia na allegro po 4-5 zł. z oficjalnej strony dostać nie można. sprawdziłam. czasem są w sklepach z klockami. Odpowiedz Link Zgłoś
bim-bol Re: nowy katalog Lego 07.10.15, 12:40 Polska wersja jest tez dostepna online catalogs.lego.com/BrandCatalog/BrandCatalogue2HY2015/CEEMEA/PL_2HY2015/ Odpowiedz Link Zgłoś