Dodaj do ulubionych

Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż biletów

29.07.15, 13:19
np. od dziś Kraków ma taniej bilety, przedwczoraj był Gdańsk (coś tam jeszcze zostało więc warto zajrzeć) na stronie alterartshow
Obserwuj wątek
    • abiega Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 29.07.15, 13:54
      jakos promocyjnej ceny Krakowa nie wiedze .........
      nie ma w sprzedazy
      • iberka Kraków 29.07.15, 14:00
        sprzedaż ruszy o 12 jutro tj.30 lipca
        • abiega Re: Kraków 29.07.15, 14:19
          wink
          • lucyna_1980 Re: Kraków 29.07.15, 14:55
            No nie- jest od dziś - dla odbiorców newslettera jest od dziś od godziny 12:00 przez 24h
            alterartshow.ebilet.pl/alterartshow.php?p=disney2015
            jak link nie zadziała, to zapiszcie się newslettera i tam dostaniecie prawidłowy link do sprzedaży
            Ceny od 55zł/65 zł w zależności od miasta.
            • lucyna_1980 Re: Kraków 29.07.15, 15:04
              promocja jest na pokaz premierowy - żeby nie było..

BILETY NA PREMIEROWE PRZEDSTAWIENIA W SPECJALNEJ CENIE 55 lub 65 zł!
              - nie dotyczy pozostałych przedstawień
              - wszystkie bilety (z wyłączeniem kategorii Platynowej) w specjalnej niższej cenie (Łódź, Gdańsk, Katowice: 55 zł, pozostałe miasta: 65zł)
              - oferta ograniczona liczbą miejsc
              • iberka Re: Kraków 29.07.15, 15:09
                i w tej cenie były rok temu i będą od jutra wink. Ja nie kupuję, bo planowanie czegoś 5 mcy do przodu to nie dla mnie....nie cierpię planowania big_grin
                • lucyna_1980 Re: Kraków 29.07.15, 15:33
                  Te miejsca co są po 55/65 zł na premierowych przedstawieniach (czyli pierwsze sektory) w każdym następnym dniu kosztują po 109/139 zł lub 99/120 zł - zaleznie od miasta
                  Promocja dotyczy tylko przedstawień premierowych i ma sens tylko dla tych dla których priorytetem jest siedzieć blisko.
                  Bo jasne... dostaniesz tanie bilety i później, ale nie w kategorii np. złotej czyli blisko sceny, ale gdzieś tam wysoko i daleko gdzie Anna i Elsa będzie tylko mikro-ludzikiem wink
                  • iberka Re: Kraków 29.07.15, 15:40
                    i nie ma zwrotu? Bez sensu....przecież to 5 mcy do przodu, mogę nie dożyć, mogę mieć chore dziecko, może być cokolwiek losowego a ja zostaję z biletami za 300 pln i nic nie mogę zrobić? Jak to wygląda formalnie np. przekazanie tych biletów komuś innemu. Czy sprawdzają dokumenty przy wejściu?
                    • slonko1335 Re: Kraków 29.07.15, 15:58
                      może być cokolwiek losowego a ja zostaję z biletami za 300
                      > pln i nic nie mogę zrobić?

moim zdaniem sprzedasz je bez najmniejszego problemu jeżeli są tak rozchwytywane w tych wysokich cenach to w takiej tym bardziej...
                      • iberka Re: Kraków 29.07.15, 16:07
                        zadzwoniłam , dopytałam i mogę je przekazywać komu chcę, bo są na okaziciela. Zatem mamy 4 sztuki i idę stąd, bo pierwszy raz w życiu kupiłam imprezę z takim wyprzedzeniem...nawet wakacji tak nie planuję. Oby moja chorująca Zo postarała się trzymać zdrowo wink
                        • slonko1335 Re: Kraków 29.07.15, 17:53
                          Będzie się trzymać zdrowo-trzymamy kciuki. U nas w zeszłym rlku sprawę zalatwiła skzoła i zabrała dzieci na pokaz dla grup za 30 zeta od łebka-ja się załapałam za darmo jako dodatkowa opiekawink może w tym roku też się uda ale póki co moje miasto nie widnieje w rozpisce...
                          • iberka Re: Kraków 29.07.15, 17:57
                            to są takie pokazy? Masz może jakieś info? Chętnie wysłałabym przedszkole big_grin
                            • slonko1335 Re: Kraków 29.07.15, 18:05
                              U mnie w mieście(szczecin) w zeszłym roku były przez trzy dni takie przedstawienia wyłacznie dla grup zorganizowanych i zaliczyły je wszytskie prawie szkoły i przedszkola ale też może i dlatego, że nam halę otworzyli nową w ciągu roku i na indywidualną sprzedaż nie było czasu, nie wiem, na chwile obecna Szcecina w ogóle nie ma w planie więc może znowu taką akcje jak zeszloroczna zrobią-hala była wypełniona po brzegi w każdym razie, więc chyba im się oplaciło..
                              • mea8 Re: Kraków 29.07.15, 19:12
                                W Szczecinie w tym roku bedzie Peter Pan on Ice - bilety juz sa na Eventim.pl smile
                                • slonko1335 Re: Kraków 29.07.15, 19:44
                                  o dobrze wiedzieć, muszę sie wyweidzieć czy da się znowu szkołe wysłać w tym układzie bo to najtaniejwink
                                  • mea8 Re: Kraków 29.07.15, 19:47
                                    Jedyne przedstawienie jest na 18.30 wiec chyba nici z wyjscia szkolnego. Chyba, ze bedzie specjalnie cos przed poludniem. My tym razem odpadamy, juz w maju kupilam bilety na Pixar in concert w Gdansku - na 2 dni przed Piotrusiem. Co za duzo to niezdrowobig_grin
                  • pucaluta Re: Kraków 29.07.15, 15:41
                    No właśnie, czyli na zasadzie jak już szaleć to teraz tongue_out Bo chciałabym, żeby coś widzieli, skoro i tak kasy wydam jak ... lodu nomen omen smile
    • pucaluta pakiety rodzinne 29.07.15, 15:18
      Dziewczyny,
      a jak kupić w promocji 4 za 3? Wcześniej nie kupowałam, ale może bym się skusiła. Klikam na bilety i wychodzi pełna cena, rabat się później nalicza czy jak? 1500 biletów jeszcze na pewno nie poszło...
      • lucyna_1980 Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 15:23
        Zaznaczasz 4 miejsca i przechodzisz do płatności - tam Ci odlicza jeden bilet
        4 w cenie 3 nie obowiązuje na przedstawieniach premierowych wink
        • pucaluta Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 15:27
          Dzięki, obawiałam się klikać dalej, ale widać jednak dobrze kombinowałam smile
          Myślę o tym póki są jeszcze dobre bilety w pierwszych rzędach i dość blisko. A propos - wiecie gdzie się "opłaca" siedzieć, żeby jak najwięcej zobaczyć? Wiecie, skoro już idziemy i wydamy tyle kasy to lepiej usiąść tam, gdzie pleców nie będą oglądać wink
          • lucyna_1980 Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 15:40
            Nie na płycie -tam nic nie widać bo są ustawione dwa rzędy krzesełek
            Najlepiej w połowie wysokości sektoru który jest najbliżej i na wprost sceny. My mieliśmy w zeszłym roku 11 rząd i było super wszystko widać (występ jest skierowany na łuk stadionu - ci co siedza z boku oglądają występ z boku wink
            • pucaluta Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 15:43
              Lucyna, ale Ty mówisz o Krakowie, tak? Ja o Warszawie w każdym razie i zastanawiam się, czy lepiej z przodu (od frontu), ale w dalszym rzędzie, czy jednak w pierwszym, ale z boku, jak najbliżej tego frontu sceny... Jeju, brzmi okropnie ,mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi smile
              • iberka Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 15:46
                w ubiegłym roku czytałam opinie Kraków/ Łódź/ Warszawa, że nie warto siadać na tych miejscach na płycie, bo dzieciaki nie ogarniają wzrokiem i widzą tylko fragmenty......co z tego, że blisko jak lepiej ciut dalej, wyżej i więcej widać smile
              • lucyna_1980 Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 16:07
                Nie ja mówię o Gdańsku smile ale w zasadzie w innych miastach jest podobnie
                tak patrze na tą Warszawę i pomiędzy sektorami P2 P4 masz dwa takie duże kwadraty tj. sektor P3 to chyba najlepiej by było tam , tak mi się wydaje, ale niech to potwierdzą Warszawianki wink
                Ja osobiście bym wolała siedzieć wyżej ale na wprost sceny, niż bliżej a z boku.
                • abigail83 Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 16:38
                  Warszawa - Sektor P3 i w ogole plyta, to tylko pierwszy rząd, może 2., ma sens. W zeszłym roku siedziałyśmy w P5 w drugim rzędzie i i tak dziecko zadzierało głowę, żeby widzieć, siedząc. Sektory A, B - nie wiem, na jakiej zasadzie są w tej kategorii cenowej, bo są bardzo daleko.
                  Ja kupilam w tym roku plyte 1. rząd, bo mloda bardzo byla szczesliwa z powodu bliskosci "aktorow" oraz z powodu sniegu podczas KL wink
                  godne uwagi mysle sa S, T, G, L, obojetnie ktory rząd
                  • waforki Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 16:51
                    Dzięki za info. Na premierę lepsze miejsca już zarezerwowane, ale kupiłam na inny termin, bilety na płycie w pierwszym rzędzie, córa będzie przeszczęśliwa.
                    • corrina_f1 Warszawa 29.07.15, 17:00
                      Dziewczyny, które były rok temu w Warszawie, które sektory najlepsze ?
                      • abigail83 Re: Warszawa 29.07.15, 17:16
                        odpowiadasz na post, w którym napisałam, które moim zdaniem najlepsze
                      • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 11:21
                        No nie wiem...
                        Mam inne zdanie niż...eeee abigail (chyba taki nik)
                        Ja byłam rok temu-sektor H rząd 1 - tragedia.
                        Poziom płyty to był - i z boku. Moim zdaniem najlepsze miejsca to sektor A - niby dalej - ale wyżej (wtedy widzi się całe przedstawienie od przodu i z góry - jak dla mnie tak jest najlepiej.
                        Miejsca na płycie to jest nieporozumienie - myslę że tam nie widać nic. Co dziwne bo to chyba najdroższe miejsca.
                        • mamula_to_ja Nie H tylko S1 30.07.15, 11:26
                          Tfu!

Miałam sektor S1 - pomieszało mi się smile
                          Nie H tylko S1 smile
                        • corrina_f1 Re: Warszawa 30.07.15, 11:35
                          My byłyśmy na płycie na Piotrusiu Panu, PORAŻKA! Miejsca byly z tylu wiec córka, jak 90% dzieci of 3 rzedu, siedziala na podłodze pod sceną bo nie bylo widac kompletnie nic. Początkowo jeszcze ochrona próbowała zabraniac tam dzieciom siedzieć, ale rodzice zrobili raban. To było najgorzej wydane 240 zl.
                          Teraz załapałam sie juz tylko na sektor F, miejsca w 12 rzędzie, jak najblizej sektora G, więc będziemy na samym rogu sceny. Mam nadzieję, że będzie ok. Ważne, ze za 65zl bo w normalnej bym się raczej nie skusiła.
                          • corrina_f1 Re: Warszawa 30.07.15, 11:37
                            Wczoraj jeszcze były pojedyncze bilety w lepszych sektorach niz F, ale potrzebnych bylo 6 sztuk kolo siebie, więc F bylo IMO najlepsze.
                            • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 11:46
                              Myślę że tak.
                              Ja się zastanawiam czy rząd oststni w sektorze A to się opłaca.
                              Czy jednak w tym sektorze tylko rząd pierwszy - sekjtor a to balkon więc tu nikt nie zasloni w pierwszym rzedzie.
                              No ale.....bilety 65 zł tylko wysoko-tak to ten rodzinny...róznica w cenie to równo 100.
                              Czy warto...
                            • pucaluta Re: Warszawa 30.07.15, 11:54
                              Czyli z tego wychodzi, że najlepsze są sektory A, B, Z (na wprost) i G, H oraz T, U z boków obu, tak? To jeszcze doradźcie czy w tych sektorach to już się siedzi na krzesełkach i coś widać, czy dopiero od dalszych rzędów? Bo się zastanawiam i widzę, że np. w sektorze A, generalnie rozumiem najlepszym, pierwszy rząd jest tańszy... wiecie czemu?
                              • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 11:55
                                Nieeee cały sektor A jest złoty.
                                czyli albo 120 zł ablo nawet 130 zł (zależy od godziny) albo 65 zł-jeśli to pierwszy dzień spektaklu.
                                • pucaluta Re: Warszawa 30.07.15, 11:58
                                  Fakt, to w B i Z pierwsze rzędy są tańsze. To może B albo Z i będzie dobrze widać?
                                  Jak już mam kase wywalać i planować coś na za pół roku (co i tak lepiej wypada niż ortodonta dziecięcy na NFZ, ale to już offtopic ;P) to przynajmniej niech się nie wkurzę smile
                                  • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 12:02
                                    Wiem o co chodzi.
                                    A to jest balkon. Pierwszy rzad jest wysoko.
                                    B schodzi do poziomu płyty.
                                    Myslę że pierwszy rząd w B niewiele widzi.
                                    • pucaluta Re: Warszawa 30.07.15, 12:04
                                      mamula, a trzeci rząd na przykład to jeszcze coś by widział? To jest granica tańszych biletów, ale jak ma być tak sobie to dorzucę tę parę groszy i wolę wyżej.

mamula_to_ja napisała:

> Wiem o co chodzi.
                                      > A to jest balkon. Pierwszy rzad jest wysoko.
                                      > B schodzi do poziomu płyty.
                                      > Myslę że pierwszy rząd w B niewiele widzi.
                                      >
                                      • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 12:08
                                        Wiesz co nie wiem...
                                        Może i by juz widział.
                                        Skoro będzie wyżej niż płyta-czyli wyżej niż te miejsca na płycie.
                                        To powinien widzieć.
                                      • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 12:11
                                        www.gdziebylec.pl/img/obiekty/14520/054e546594_thmb800__dsc2402_jpg.jpg
                                        • pucaluta Re: Warszawa 30.07.15, 12:16
                                          JESTEŚ NIESAMOWITA! Dzięki, wychodzi z tego zdjęcia, że te pierwsze rzędy są tańsze, bo jest szyba i jej pewnie nie zdejmą, więc może być gorzej widać. Kalkulując zatem lepiej wyższy rząd ciut a to i tak będzie lepiej niż te najdroższe (o ironio!) niż płyta.

mamula_to_ja napisała:

> www.gdziebylec.pl/img/obiekty/14520/054e546594_thmb800__dsc2402_jpg.jpg
                                          >
                                          • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 12:19
                                            To nie szyba tylko taka barierka/płotek metalowy.
                                            Proszę uprzejmie smile
                                            • pucaluta Re: Warszawa 30.07.15, 12:36
                                              Na zdjęciu tak, ale jak ostatnio byłam na Torwarze, co było wprawdzie rok temu i na ślizgawce, to chyba szyba z pleksi była... Hm...
                                              • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 12:50
                                                Serio? Jak byłam rok temu w listopadzie to to była barierka.
                                                Wiem bo stały na niej moje dziewczyny cały spektakl ;-p
                                                • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 12:51
                                                  Co nie znaczy że coś sie nie zmieniło.
                                                  Ja za to nie wiem czy sektor A pierwszy rząd widzi aby na pewno dobrze.
                                                  Czy barierka jest wysoko.
                                                  • pucaluta Re: Warszawa 30.07.15, 12:53
                                                    mamula,
                                                    jednym słowem pochwała oszczędności - kupić dalej, będzie lepiej, taniej i ... w ogóle smile
                                                  • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 13:01
                                                    Pewnie tak smile
                              • mamula_to_ja Re: Warszawa 30.07.15, 11:56
                                Rozkładane krzesełka są tylko na płycie.
                                Reszta sektorów to trybuny z trybunowymi krzesełkami.
                • kornnella Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 16:41
                  Lucyna a w Krakowie jaki sektor wygląda ok? Mogłabyś rzucić okiem
                  • abiega Re: pakiety rodzinne 30.07.15, 15:42
                    my w zeszłym roku bylismy B2/21 i było super widac, sa to miejsca zaraz koło miejsc VIP
                • agnie-sia80 Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 16:50
                  w Gdansku kupiłam bilety w sektorze 120 i 119. rzędy 12 i 10. Będzie dobrze? dzieci coś zobaczą? smile
                  • lucyna_1980 Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 17:06
                    własnie w zeszłym roku miałam 119 rząd 10 i było wszystko elegancko widać smile
                    • agnie-sia80 Re: pakiety rodzinne 29.07.15, 18:14
                      dzięki smile jest nadzieja zatem. Niestety mamy trochę rozstrzelone miejsca, ale damy rade big_grin
    • katka761 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 29.07.15, 17:22
      a w Katowicach które miejsca?
      • liance Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 29.07.15, 20:31
        jak znaleźć te tańsze bilety? Które uważane są za przedpremierowe? smile
        • iberka Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 29.07.15, 20:36
          pierwsze wieczory w danym mieście to pokazy premierowe i wtedy bilety są po 55/65 pln z wyłączeniem sekcji platynowej
          • olesia301 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 29.07.15, 22:47
            nakłoniłyście mnie i też kupiłam dla rodzinki, mam nadzieję, że nie zapomnę.
            • edyta_32 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 21.09.15, 13:38
              hmmm dopiero dzisiaj załapałam o tym Ice , bo córka ze szkoły od koleżanek info przyniosła.
              No w sumie to chetnie bym ją na to zabrała do Warszawy, ale nie nie jestem z Warszawy i nie znam Torwaru, ale przejrzałam wątek i zrozumiałam,że najlepszy rząd to sektor f? ale możecie podpowiedziec które rzędy? nie mam o tym zielonego pojęcia.
              oczywisice o ile są wolne mijsca bo jak widze date wątku to zaczynam miec wątpliwosci. córka lat 6 , 122 cm - no żeby dobrze widziała smile
              • olesia301 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 21.09.15, 18:16
                Teraz to idź tam gdzie wolne, już za późno na wybór sektora, chyba, ze w cenie regularnej u Was są.
                • junia15 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 21.10.15, 13:35
                  hej, właśnie zastanawiam się nad wyborem miejsc z tych jeszcze dostępnych dla Warszawy
                  doradzcie proszę brać E, F czy G który rząd ja i Córka 5 lat?
                  • junia15 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 21.10.15, 13:36
                    alterartshow.ebilet.pl/bilety.php?id=100843
                    • corrina_f1 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 21.10.15, 14:23
                      G lub lewa strona F (ta najbliżej G). Najlepiej tak od połowy w górę.
                      • iwonaw Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 22.10.15, 06:49
                        Czy ktoś wie czy warto kupić w Gdańsku na te najtańsze czy nic nie widać? tylko takie miejsca zostały
                      • junia15 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 22.10.15, 09:17
                        ok dziękuję Ci bardzo...F blisko G wolne ma tylko rząd XII / XIII/ XIV
                        myślicie, że rząd XII będzie ok z moją 5-latką?
                        czy lepiej np. rząd VIII a miejsca bliżej jednak - tu po prawej stronie F?
                        bardzo dużo wolnych jest po 95zł w rzędach E i V, ale chyba te słabo z tego co czytałam
                        Dziś już muszę kupić na 100%
                        • corrina_f1 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 22.10.15, 10:02
                          Ja mam właśnie rząd 12 w F, miejsce 16 i kilka obok bo idziemy w parę osób. Ja idę z 6 latką, zakładam że będzie ok smile
                          Na Twoim miejscu brałabym ten 12 rząd, lepiej wyżej niż niżej.
                          • junia15 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 22.10.15, 11:32
                            ok dzięki wielkie za podpowiedź
                            kupiłam i jasmile rząd 12 ale na piątek
                            ma być niespodzianka dla Córkismile
                            • olesia301 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 13.11.15, 22:20
                              Właśnie wróciłam

ale chała smile Szkoda czasu i kasy

tandeta i kicz, same królewny, wrózki i inne arielki

Dobrze, ze synowie chcieli wędrować, to się przeszłam

Sorry, że tu wylewam żale, ale ten post mnie podkusił smile

NIGDY WIĘCEJ TAKICH GALI
                              • adwenczertajm Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 13.11.15, 23:11
                                dla chłopaków nic ciekawego? sad
                              • corrina_f1 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 13.11.15, 23:16
                                Nie oglądalas wcześniej reklam ani filmików na youtube, nie czytałaś recenzji z poprzednich lat?
                                W jakim wieku chłopcy, może jeszcze albo już ich to nie interesowało?
                                • butch_cassidy Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 14.11.15, 09:10
                                  A nam się bardzo podobało smile
                                  Mnie osobiście nieco mniej pasowała tylko pierwsza część (Król lew), ale córce, właśnie ta najbardziej.
                              • ilonakrzeminska Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 14.11.15, 09:49
                                nam się podobało najbardziej nawet w tym roku. I jestem trochę zdziwiona bo w tym roku dwie bajki były typowo chłopięce no i nie można powiedzieć, że Kraina lodu taka typowa księżniczkowa była, wiele piosenek, pewnie, że trochę kicz, ale szczerze mówiąc tak to zawsze wyglądało i dzieci zadowolone. Zresztą w tym roku ja tez bardzo. No i jak w poprzednich latach rzeczywiście bardziej dla dziewczynek, tak w tym było pół na pół.
                                • net.sandra Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 14.11.15, 10:38
                                  A jak długo trwa cały spektakl?
                                  • ilonakrzeminska Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 14.11.15, 23:52
                                    u nas dwie godziny z przerwa ok 15 minutową, punktualnie się zaczyna !!!
                                    • olesia301 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 15.11.15, 19:37
                                      dla mnie przerost formy nad treścią i umiejętnościami, tyle

Jedynie kostiumy ładne,
                                      • net.sandra Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 22.11.15, 19:37
                                        Byłam dzisiaj, i mnie i dzieciom bardzo się podobało
                                        • corrina_f1 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 13:44
                                          Byłam wczoraj na Torwarze i było cudnie ! Córka zachwycona, mi też się bardzo podobało i nie dopatrzyłam się żadnej tandety.
                                          Wydaje mi się że na Piotrusiu Panu, na którym byłyśmy 2 lub 3 lata temu, poziom techniczny samej jazdy na łyżwach był trochę wyższy (więcej ewolucji, trików itp.), ale może się mylę. Natomiast tu bardzo fajna scenografia, padający śnieg, zamek Elzy, gigantyczne dmuchańce (np. krokodyl co czatuje na Kpt. Haka ) - wszystko super.
                                          A już jak wyjechała Elsa i zaczęło się "Mam tę moc", pisk wszystkich dziewczynek a potem śpiewanie całej piosenki wspólnie - po prostu niezapomniana chwila ! smile Aż mi się samej łza w oku zakręciła wink
                                          Miejsca były super (sektor F, ale tuż przy G).
                                          Mam nadzieję że za rok 7-latka jeszcze będzie miała ochotę, bo chętnie zabiorę ją razem z młodszą siostrą smile

Dojazd do Torwaru Trasą Łazienkowsą - po prostu porażka, a najgorszy sam zjazd na Czerniakowską. No i parking za 20 zł obok "nowego" Torwaru. Ale nie było za bardzo alternatywy sad
                                          Ceny gadżetów i popcornu przemilczę....
                                          • pucaluta Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 14:01
                                            corrina,
                                            Dzięki za informacje, zwłaszcza o dojeździe, jakoś będę kombinowała, choć mam nadzieję, że w weekend będzie lżej...
                                            A ile trwa w całości przedstawienie, kojarzysz?
                                            I jeszcze pytanie organizacyjne (przed sobotą) - czy można wchodzić ze swoim piciem/jedzeniem czy jestem skazana na te masakryczne ceny na miejscu? wink
                                            • corrina_f1 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 14:28
                                              pucaluta napisała:

> corrina,
                                              > Dzięki za informacje, zwłaszcza o dojeździe, jakoś będę kombinowała, choć mam n
                                              > adzieję, że w weekend będzie lżej...
                                              > A ile trwa w całości przedstawienie, kojarzysz?
                                              > I jeszcze pytanie organizacyjne (przed sobotą) - czy można wchodzić ze swoim pi
                                              > ciem/jedzeniem czy jestem skazana na te masakryczne ceny na miejscu? wink

Wczoraj dojazd wypadł na najgorsze godziny szczytu bo show było 18:30. Przy okazji coś chyba działo się tez na Legii więc powstał zator totalny.
                                              Zaczęło się z 15, jak nie 20 minut później bo wiele osób stało jeszcze w kolejce o tej 18:30.
                                              Skończyło się ok. 20:30, bo przed 21:00 dojeżdżałam już do domu. W połowie jest ok 15 minutowa przerwa, aby wydoić na maxa rodziców na stoiskach z gadżetami. U nas skończyło się na najmniejszym popcornie za 15 zł, ale to był naprawdę malutki popcorn, był tez średni za 20 i "duży" za 30 zł. I różdżka za 90 !!! wink
                                              Można wnosić swoje napoje i przekąski, przynajmniej nikt mi ich nie zabrał, a zaglądali w torbę.
                                              • pucaluta Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 14:45
                                                Corrina,
                                                dzięki wielkie! Już wiem, jak się przygotować wink Gadżetów dużo? Hm... tego się obawiam najbardziej. Może...kasy nie wezmę? wink

• corrina_f1 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 14:54
                                                  No trochę tego jest, ale naprawdę ceny kosmos, lalki pluszowe po 120 zł, skrzydła Dzwoneczka (tyle że coś tam świecą chyba) po 80 zł, najtańsze chyba jakieś miecze plastikowe za 45 zł (a nie, jeszcze jakiś długopis z Miki był za 20 zł), różdżki po 80-90 zł, nie bierz kasy, albo wytłumacz że w necie to samo będzie za 1/4 ceny wink O aliexpress nie wspomnę, chociaż tych różdżek za 90 nie widziałam nigdzie w necie póki co, a córka mnie oczywiście męczyła.
                                                  • pucaluta Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 15:42
                                                    Muszę uprzedzić dzieci, że generalnie NIC nie kupujemy... ja idę ze swoją dwójką + sąsiadka, więc jakbym tak każdemu miała coś kupić to świąt nie będzie wink
                                                    Obiecam im pizzę po powrocie, napoję i nakarmię przed, może jakoś się ostaniemy.

Z tego co piszesz warto być wcześniej, żeby zająć miejsca, tak? A dzieci na przejażdżce łódeczką były? Nie wiem, o co chodziło, ale dostałam maila, tylko że nie miałam głowy do pisania...
                                                  • filipaldi Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 20:38
                                                    A jak ubrać dziecko? tzn cieplej czy lżej?
    • magia Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 20:56
      Byłam wczoraj na Torwarze i generalnie odradzam.
      Wyszliśmy po pierwszej połowie na prośbę dzieci, nuuuda.
      Na parkingu dantejskie sceny: ludzie wrzeszczą, zajeżdżają drogę i samochodom i pieszym.
      Chamstwo pełną gębą.
      Na hali 18 stopni.
      • olesia301 Re: Disney on Ice 2015- ruszyła przedsprzedaż bil 26.11.15, 21:11
        no właśnie nie kumam fenomenu - patetyczne pieśni w stylu "moc", jakieś denne przeróbki bajek
        szkoda, bym chodziła co roku, a tak chyba do opery synów przekonam
    • iberka Kraków 04.12.15, 22:20
      Byłam dziś i jestem zachwycona big_grin. Potańczyłam, wyśpiewałam sobie wszystkie piosenki hehehe no i mam 300 zdjęć ku pamięci tongue_out. Ludzi mnóstwo, atmosfera śwuetna, obsługa bardzo pomocna i miła ( nawet ochrona). Pojechałyśmy taksòwką żeby nie mieć problemòw z parkowaniem smile i to był dobry pomysł. Jeden minus: głośno, bardzo głośno...ale dziewczynki zachwycone a ludzie byli nawet z kilkumiesięcznymi bąblami.
      Moha 6 katka od razu spytała czy możemy przyjść na kolejne też smile)))). Zatem 25 lat temu Katowice a dziś Kraków i było fantastycznie smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka