an.r 21.09.15, 09:10 Wie ktoś czy w tym roku też będą torebki wittchen w lidlu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolina01 Re: Wittchen w Lidl 2015 21.09.15, 10:11 W lipcu był kiermasz w witchenie - można było swobodnie przez internet zamówić wybraną torebkę w cenie 150-300pln - do wyboru do koloru. Teraz też jest jakiś "kiermasz" - dostałam jakiś spam - ale nie sprawdzałam. Nie rozumiem, skąd to "parcie" na lidla, skoro bez większego stresu, w tej samej cenie można spokojnie zakupić je przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
niesia22 Re: Wittchen w Lidl 2015 23.09.15, 20:30 kupiłam w ubiegłym roku tą lidlową torebkę, po miesiącu używania z ulgą zwróciłam.....uszy torby były już naderwane...ja dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
an.r Re: Wittchen w Lidl 2015 25.09.15, 17:39 Przrgapiłam niestety i mam nadzieję na torebkę z lidla Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: Wittchen w Lidl 2015 23.09.15, 21:27 A ja odkupiłam od koleżanki w zeszłym roku tą torebkę z Lidla w kolorze granatowym i jestem bardzo zadowolona (nie widziałam tego modelu w sklepie internetowym, ale to jest ta skóra saffiano). Jak w tym roku będą jakieś ciekawe modele (np. w kolorze szarym), to też bym chętnie kupiła, ale w normalny sposób, a nie biorąc udział w jakiejś bitwie Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek77 Re: Wittchen w Lidl 2015 23.09.15, 21:33 Znalazłam- ta moja torebka to model 80/4/412/2 Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: Wittchen w Lidl 2015 26.09.15, 22:24 Dzisiaj chciałam zareklamować swoją w Lidlu i odesłali mnie do sklepu firmowego, czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Wittchen w Lidl 2015 26.09.15, 23:45 idz jeszce raz i nie daj sie zbyć.reklamacje składasz u sprzedawcy towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
nstepnik Re: Wittchen w Lidl 2015 27.09.15, 00:11 Tym razem patatajowa nie masz racji być może Lidl się jakoś dogadal z Wittchenem i reklamacje składa się w ich salonie. Koleżanka w tym miesiącu reklamowana suwak, zawiozla torebkę do sklepu firmy w galerii i po 10 dniach odebrała naprawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Wittchen w Lidl 2015 27.09.15, 08:46 Oczywiście ze mam 😊 reklamacje składasz u sprzedawcy. a gdyby ten salon W. miala 150 km dalej a lidla pod domem? Tez by jechala? Pewnie tak jesli nie zna swoich praw 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wittchen w Lidl 2015 27.09.15, 09:12 nstepnik napisał: > Tym razem patatajowa nie masz racji Oczywiście, że patatajowa ma rację. > być może Lidl się jakoś dogadal z Wittch > enem i reklamacje składa się w ich salonie. Może to być jedna z opcji, ale nie jedyny sposób reklamowania towaru. Sklep nie ma prawa odmówić przyjęcia towaru do reklamacji i odesłania klienta do sklepu firmowego producenta. > Koleżanka w tym miesiącu reklamowan > a suwak, zawiozla torebkę do sklepu firmy w galerii i po 10 dniach odebrała nap > rawiona. Skorzystała z jednej z opcji, co nie znaczy, że klient nie może reklamować w sklepie w którym zakupił. Jakby koleżanka nie miała sklepu w galerii to nie mogłaby reklamować? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wittchen w Lidl 2015 27.09.15, 09:15 anulka-am napisała: > Dzisiaj chciałam zareklamować swoją w Lidlu i odesłali mnie do sklepu firmowego > , czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Mogli zaproponować Ci opcjonalnie dostarczenie do sklepu firmowego (sklepy czasem tak robią bo jest szansa, że szybciej będzie rozpatrzona reklamacja jak jest bezpośrednio do producenta odesłana, bez pośrednictwa sklepu) ale nie mają prawa odsyłać na zasadzie, że w sklepie nie przyjmą reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś