Dodaj do ulubionych

Limango - sposób dostawy

09.10.15, 14:15
O co chodzi, właśnie chcę zrobić pierwsze zamówienie na Limango, biorę 2 fartuszki dla dziecka, waga i gabaryty znikome.
Przechodzę do wyboru sposobu dostawy, a tam mam paczkomat lub kurier. Jak wół napisane: Wybierz sposób dostawy Chcę paczkomat, ale opcja nieaktywna + info : Twoje zamówienie zawiera produkt lub produkty zbyt duże by dostarczyć je do paczkomatu InPost. Prosimy o skorzystanie z dostawy kurierskiej DPD.

Tak jest zawsze ? Po co dają opcję wyboru jak de facto jej nie ma ?
Obserwuj wątek
    • eweliska18 Re: Limango - sposób dostawy 09.10.15, 14:41
      ostatnio zamawiałam buty i bez problemu dostarczyli do paczkomatu
    • krotanna Re: Limango - sposób dostawy 09.10.15, 15:48
      ostatnio jak zamawiałam buty też mi wyskoczyło coś takiego. Najpierw niby ozwoliło wybarć paczkomat, potem pojawił się ten komunikat i info, że przesyłka kurierska. Nic nie zmieniałam a jednak w podsumowaniu był paczkomat. Chyba jakiś błąd im się wkradł.
    • alizel Re: Limango - sposób dostawy 09.10.15, 16:00
      Zamawiałam ostatnio w limango dwa razy buty. Raz śniegowce które spakowane były tak, że oryginalny karton był włożony do kartonu firmowego limango tak ze 4 razy większego niż karton z butów smile i odbierałam tą wielką pakę z paczkomatu.
      A dziś mam do odebrania 2 pary niskich butów też z paczkomatu.
      • corrina_f1 Re: Limango - sposób dostawy 09.10.15, 16:06
        Hmm dziwne, chyba tam zadzwonię. I tak juz zaplacilam za kuriera ale chciałbym na przyszłość wiedzieć, o co chodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka