benitax80 13.10.15, 07:38 Drogie e-mamy wy wiecie wszystko - gdzie mogę kupić Lego City w promocji? może być sklep internetowy albo stacjonarny - mam jeszcze trochę czasu na to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdagg2 Re: Lego City 13.10.15, 08:55 Ale jakie lego City? Bo to seria jest cała a w niej mnóstwo wariantow-straz, policja, drogowcy itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
benitax80 Re: Lego City 13.10.15, 09:39 To ma być na prezent dla kolegi syna - mam tylko informację, że jest fanem Lego City. Odpowiedz Link Zgłoś
juvian Re: Lego City 13.10.15, 11:05 To masz problem, bo pewnie szukasz małych zestawów lego city, jak się domyślam, a takie jak jest fanem to zapewne już ma i to sporo z różnych serii. Mój kiedyś dostał na urodziny 3 identyczne zestawy, bo wszystkie mamy poszły twoim tokiem rozumowania i kupiły zestaw jaki był wtedy na promocji w smyku... Lepiej się dowiedź co dzieciak ma i tak nie kupisz zestawu za 200 czy 300 zł, tylko pewnie taki do max 100, o ile nawet tak wysoko mierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
unia78 Re: Lego City 15.10.15, 20:27 Witam; Osobiscie pidarowalabym sobie kupno klockow bo trudno bedzie trafic w zestaw krorego chlopiec nie ma. Szukalabym czegos z lego - koszulka, ksiazka, skarpety, cos do szkoly. Cos czego moze nie miec. Pozdrawiam-Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: Lego City 13.10.15, 12:00 Jeśli koniecznie lego city, to polecam zestaw 40110. Nasz syn wniebowzięty. Wiem, że zestaw ten był trudno dostępny w Polsce. allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=lego+40110&sourceid=Mozilla-search&bmatch=s0-uni-1-4-0907 Odpowiedz Link Zgłoś
ajszak Re: Lego City 13.10.15, 14:36 Ja kupuję w sklepie świat klocków z Rzeszowa mają swoją stronę i są też na allegro. Ceny ok a co do zestawu to zależy ile chcesz przeznaczyć. Mój syn- fan lego city, najczęściej bawi się pomocą drogową 60017, samolotem policyjnym i zestawem klocków w pudełku classic. Ma tez wyscigowke, zestaw z motorami i motor policujny. Marzy od dłuższego czasu o zestawie wyburzanie 60076(i sam zbiera na niego). Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Lego City 13.10.15, 15:31 U nas też pomoc drogowa na topie Lubi jeszcze wozy straży pożarnej i policyjny. Prosił mikołaja o kampera i też często w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Lego City 14.10.15, 23:17 Ja właśnie skorzystałam z kodu rabatowego i kupiłam na Limango duży zestaw Arktyczna baza za 270 zł. Nie wiem, czy to super okazja, ale na allegro są trochę droższe i jeszcze dochodzi koszt wysyłki. Obawiam się, że przed Mikołajem może być drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
bim-bol Re: Lego City 15.10.15, 07:22 Dobra cena, taniej bedzie ciezko kupic, jeszcze w tym okresie. Z jakim kodem jest rabat 50zl? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: Lego City 15.10.15, 09:05 jaki to kod? chcę kupić lego posterunek, z rabatem to dobra cena ale kod 6392 mi nie wchodzi, nie wiem co robię źle Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: Lego City 15.10.15, 09:27 ok już znalazłam na forum, że to tylko do 14, czy często tam są takie bony? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Lego City 15.10.15, 15:08 Bladego pojęcia nie mam skąd dziewczyny je biorą, ale dziękuję, że wrzucają na forum Odpowiedz Link Zgłoś