patir23 18.10.15, 21:19 Poszukuje ładnie ilustrowanych kart, ewentualnie książeczki, gdzie na jednej stronie/karcie będzie tylko jedna ilustracja. Nie chce tez o jednej tematyce np. owoce, czy pojazdy. Chciałabym, żeby były różne obrazki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta.dam Re: karty z obrazkami dla maluszka 18.10.15, 21:49 U nas super sprawdziły się karty "Oczami Maluszka" (wyd. Sierra Madre). Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: karty z obrazkami dla maluszka 19.10.15, 08:22 Oprócz wspomnianych już "Oczami Maluszka" są jeszcze karty Wee Gallery, tyle że znacznie droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka_k Re: karty z obrazkami dla maluszka 19.10.15, 09:30 Czarno-białe motywy/obrazki drukowałam sama i ustawiałam w różnych miejscach - to dla leżących na brzuchu maluchów. Później to już używałam "księgi dźwięków" - pojedyncze obrazki i dźwięki bez "udziwnień". Myślę, że ta książeczka dużo mi pomogła przy młodszym dziecku, które bardzo ładnie mówi (łącznie z "r" już od trzeciego roku życia). Choć muszę przyznać, że zamieniałam niektóre wyrazy z "blee" na "miam". Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: karty z obrazkami dla maluszka 19.10.15, 11:01 dodam, ze wiek dziecka 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: karty z obrazkami dla maluszka 19.10.15, 11:05 Mam ksiazeczke oczmi maluszka, ale nie interesują go czarno-biale. Chce cos np. żeby był mis, lalka, pilka itd. Na pierwsze słowa i pokazywanie palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: karty z obrazkami dla maluszka 19.10.15, 11:24 Bardzo fajna seria Obrazki dla maluchów - Olesiejuk, tylko że to są raczej tematyczne książeczki, jedyna która by podpasowała to może zabawki www.olesiejuk.pl/search?keyword=obrazki+dla+maluch%C3%B3w&name=&isbns=&publisherName=&author=&ean=&price_from=&price_to= Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: karty z obrazkami dla maluszka 19.10.15, 11:34 Myślę, że juz sie sprawdzi "doroślejsza"seria www.olesiejuk.pl/product/134795-nazywam-swiat-obrazki-dla-maluchow Odpowiedz Link Zgłoś