26.01.16, 12:01
w ostatniej chwili poszukuję ciuchów na narty dla siebie i małego.
Wpadły wam w oko jakieś fajne wyprzedaże ?
ratunku, wiem że za późno się obudziłam wink
Obserwuj wątek
    • olesia301 Re: Na narty 26.01.16, 12:09
      nie, bo nie jeżdżę na nartachsmile
    • agni71 Re: Na narty 26.01.16, 12:20
      Fajne rzeczy można wyszukać na limango, ale niestety tam się długo czeka na przesyłkę. Tak stacjonarnie to chyba nie ma teraz za bardzo wyprzedaży. Ostatnio kupowałam stacjonarnie bieliznę narciarską i ceny mnie lekko powaliły, chociaż przypominam sobie, że jakies kurtki miały oznaczenia wyprzedaż. Nie patrzyłam na ceny, bo to mnie akurat nie interesowało. Dotyczy Intersportu w warszawskiej Arkadii.
      • catala Re: Na narty 27.01.16, 15:30
        Chyba, że z Limango Outlet, to wtedy wysyłają bardzo szybko (2, max 3 dni)
    • anulka-am Re: Na narty 26.01.16, 12:39
      W TK Maxxie kupowałam w zeszłym tygodniu spodnie Spyder, wisiało jeszcze sporo rzeczy marak Killtec, Hyra. W 4F już też są przeceny, jak masz gdzieś blisko outlet to możesz zajrzeć.
    • edi.k16 Re: Na narty 26.01.16, 13:00
      Polecam Factory jeśli to ma być Warszawa, w Ursusie są: Tresprass, chyba Skiteem, Hitec no i 4F oczywiście - jest w czym wybierać.
      Dziecięce w 4F na pewno i w Elbrusie też fajne kurteczki (kolo 100,-) i spodnie.
      Dziecięce - jeśli ma byc tanio - resztki w Lidlu można napotkać.
      • krasulas Re: Na narty 26.01.16, 15:37
        W TkMaxx na Śląsku pozamiatane....stroje kąpielowe już wiszą.
        W 4F kicha jak nigdy...nie ma prawie nic.
        Zostaje MartesSport i Intersport. W tym.pierwszym kol...z zeszłego roku w cenach takich sobie. W Intersporcie...nie wiem...tam dobre ceny w marcu?
        Sama śmigałam ostro po sklepach...bo Młody w 4F ledwo wchodzi (ma na 122cm). Przeskoczyl w obszerny zestaw Woxo po siostrze. I uczciwie muszę przyznać...od 3 sezonów KappAhl ma kiepską kolorystycznie ofertę.
        Osobiście testowałam markę Dare2B...ku memu zaskoczeniu...membrany 10tys super...rękawice narciarskie również. W Outletach miewają swoje sklepy i tam warto uderzyć. Rok temu czapki...rękawice ...kominiarki za grosze kupowałam. W swojej pobliskiej galerii mam sklep Pumy również z tą marką + Regatta.
        • mini_em Re: Na narty 27.01.16, 12:08
          ja kupiłam sobie kurtkę dare2be w tkmax za 77zł wink co prawda z dziecięcej kolekcji na 164 ale jest na mnie dobra.. jeszcze na stoku nie testowana, ale za tę cenę super
    • makoja Re: Na narty 26.01.16, 15:36
      zobacz w mall.pl ostatnio kupiłam tam skarpety narciarskie 4F dla córki za 15 zł, stacjonarnie w firmowym 4F były po 25, dobre ceny są też outletach np. rękawiczki narciarskie po 9,99 poza tym przeceny są w tesco i martes ( choć tam, przynajmniej u mnie zostały resztki)
      Możesz też szukać w limango, ale tam trzeba sporo cierpliwości, bo ceny codziennie są inne - kupiłam tam sobie jakiś czas temu kurtkę narciarską za 150, a dziś jest za 246
    • beakarp Re: Na narty 26.01.16, 20:57
      w tesco są kurtki narciarskie dziecięce po 69, dorosłe po 89 z F&F
      • kasiamasna Re: Na narty 27.01.16, 15:21
        A w którym tesco? Czy rozmiar 134 chłopiec dostępny?
        • beakarp Re: Na narty 27.01.16, 22:31
          w Tesco w Łomży widziałam wyprzedaż narciarskich, ale powinny być też /chyba/ w innych miastach...
    • makoc Re: Na narty 26.01.16, 21:22
      w tchibo sa wyprzedaze odziezy narciarskiej www.tchibo.pl/narty-wyprzedaz-t400062884.html
    • lucyjkama Re: Na narty 27.01.16, 14:08
      Narty w PL?
      Bo przez najbliższe 2 tygodnie (czyli ferie w mazowieckim) ma być na plusie i bez śniegu. Do połowy lutego w PL nie ma co liczyć na narty. Może w marcu tongue_out
      • sonia_781 Re: Na narty 27.01.16, 21:22
        Właśnie w marcu smile)
      • amstill Re: Na narty 27.01.16, 21:41
        kobietki jak najbardziej warunki narciarskie, gdzie mają być tam są i to doskonałe, mimo "plusów" sprawdzone właśnie mamy ferie smile
        Za to na sankach moje dzieci to miały okazje jeździć chyba 2 lata temu
        • amstill Re: Na narty 27.01.16, 21:41
          w PL rzecz jasna wink
          • sonia_781 Re: Na narty 27.01.16, 21:47
            Podejrzewam, ze pod nosalem bedzie snieg do kwietnia. Tam jezdzili juz w listopadzie ... Ale zamek lodowy pod skocznia to na bank sie roztopi
            • amstill Re: Na narty 27.01.16, 22:10
              Bliżej też nie ma problemów, a warunki takie np
              fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3928563,2,1,IMG-87192.html

w tamtym roku też nie było i rok temu też smile od stycznia do marca, także w PL też da się smile
    • sonia_781 Re: Na narty 27.01.16, 21:48
      Dla malolata kupilam w smyku, na tydzien wystarczy smile i tak wyrosnie za rok. A dla siebie nie mam nic ...
      • amstill Re: Na narty 27.01.16, 22:12
        a decathlon?
        dużo promocji widziałam, ale tak tydzień temu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka