sonia_781 26.01.16, 12:01 w ostatniej chwili poszukuję ciuchów na narty dla siebie i małego. Wpadły wam w oko jakieś fajne wyprzedaże ? ratunku, wiem że za późno się obudziłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Na narty 26.01.16, 12:20 Fajne rzeczy można wyszukać na limango, ale niestety tam się długo czeka na przesyłkę. Tak stacjonarnie to chyba nie ma teraz za bardzo wyprzedaży. Ostatnio kupowałam stacjonarnie bieliznę narciarską i ceny mnie lekko powaliły, chociaż przypominam sobie, że jakies kurtki miały oznaczenia wyprzedaż. Nie patrzyłam na ceny, bo to mnie akurat nie interesowało. Dotyczy Intersportu w warszawskiej Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
catala Re: Na narty 27.01.16, 15:30 Chyba, że z Limango Outlet, to wtedy wysyłają bardzo szybko (2, max 3 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: Na narty 26.01.16, 12:39 W TK Maxxie kupowałam w zeszłym tygodniu spodnie Spyder, wisiało jeszcze sporo rzeczy marak Killtec, Hyra. W 4F już też są przeceny, jak masz gdzieś blisko outlet to możesz zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
edi.k16 Re: Na narty 26.01.16, 13:00 Polecam Factory jeśli to ma być Warszawa, w Ursusie są: Tresprass, chyba Skiteem, Hitec no i 4F oczywiście - jest w czym wybierać. Dziecięce w 4F na pewno i w Elbrusie też fajne kurteczki (kolo 100,-) i spodnie. Dziecięce - jeśli ma byc tanio - resztki w Lidlu można napotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Na narty 26.01.16, 15:37 W TkMaxx na Śląsku pozamiatane....stroje kąpielowe już wiszą. W 4F kicha jak nigdy...nie ma prawie nic. Zostaje MartesSport i Intersport. W tym.pierwszym kol...z zeszłego roku w cenach takich sobie. W Intersporcie...nie wiem...tam dobre ceny w marcu? Sama śmigałam ostro po sklepach...bo Młody w 4F ledwo wchodzi (ma na 122cm). Przeskoczyl w obszerny zestaw Woxo po siostrze. I uczciwie muszę przyznać...od 3 sezonów KappAhl ma kiepską kolorystycznie ofertę. Osobiście testowałam markę Dare2B...ku memu zaskoczeniu...membrany 10tys super...rękawice narciarskie również. W Outletach miewają swoje sklepy i tam warto uderzyć. Rok temu czapki...rękawice ...kominiarki za grosze kupowałam. W swojej pobliskiej galerii mam sklep Pumy również z tą marką + Regatta. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_em Re: Na narty 27.01.16, 12:08 ja kupiłam sobie kurtkę dare2be w tkmax za 77zł co prawda z dziecięcej kolekcji na 164 ale jest na mnie dobra.. jeszcze na stoku nie testowana, ale za tę cenę super Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: Na narty 26.01.16, 15:36 zobacz w mall.pl ostatnio kupiłam tam skarpety narciarskie 4F dla córki za 15 zł, stacjonarnie w firmowym 4F były po 25, dobre ceny są też outletach np. rękawiczki narciarskie po 9,99 poza tym przeceny są w tesco i martes ( choć tam, przynajmniej u mnie zostały resztki) Możesz też szukać w limango, ale tam trzeba sporo cierpliwości, bo ceny codziennie są inne - kupiłam tam sobie jakiś czas temu kurtkę narciarską za 150, a dziś jest za 246 Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: Na narty 26.01.16, 20:57 w tesco są kurtki narciarskie dziecięce po 69, dorosłe po 89 z F&F Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Na narty 27.01.16, 15:21 A w którym tesco? Czy rozmiar 134 chłopiec dostępny? Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: Na narty 27.01.16, 22:31 w Tesco w Łomży widziałam wyprzedaż narciarskich, ale powinny być też /chyba/ w innych miastach... Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Na narty 26.01.16, 21:22 w tchibo sa wyprzedaze odziezy narciarskiej www.tchibo.pl/narty-wyprzedaz-t400062884.html Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: Na narty 27.01.16, 14:08 Narty w PL? Bo przez najbliższe 2 tygodnie (czyli ferie w mazowieckim) ma być na plusie i bez śniegu. Do połowy lutego w PL nie ma co liczyć na narty. Może w marcu Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Na narty 27.01.16, 21:41 kobietki jak najbardziej warunki narciarskie, gdzie mają być tam są i to doskonałe, mimo "plusów" sprawdzone właśnie mamy ferie Za to na sankach moje dzieci to miały okazje jeździć chyba 2 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: Na narty 27.01.16, 21:47 Podejrzewam, ze pod nosalem bedzie snieg do kwietnia. Tam jezdzili juz w listopadzie ... Ale zamek lodowy pod skocznia to na bank sie roztopi Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Na narty 27.01.16, 22:10 Bliżej też nie ma problemów, a warunki takie np fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3928563,2,1,IMG-87192.html w tamtym roku też nie było i rok temu też od stycznia do marca, także w PL też da się Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_781 Re: Na narty 27.01.16, 21:48 Dla malolata kupilam w smyku, na tydzien wystarczy i tak wyrosnie za rok. A dla siebie nie mam nic ... Odpowiedz Link Zgłoś
amstill Re: Na narty 27.01.16, 22:12 a decathlon? dużo promocji widziałam, ale tak tydzień temu Odpowiedz Link Zgłoś