Gość: goryl IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.12, 18:46 witam! chcialbym kupic jakis pokrowiec na telefon. mozna gdzies dostac w Ciechanowie tylko zeby to nie byl jakis szajs. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: etui na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 09:48 W sklepie przy farze jest sklep z takimi rzeczami, można cos wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
emilialilia Re: etui na telefon 28.09.18, 15:39 Witam, ja polecam popatrzeć na stronie www.4gsm.pl. Jest tam wiele fajnych akcesoriów gsm w dobrej cenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka87 Re: etui na telefon 31.10.18, 18:10 W Ciechanowie nie znam sprawdzonych miejsc, ale online mogę polecić tą stronkę imarkt.pl - fajne ceny i jakość. Wszystkie etui, które mam służyły mi naprawdę długo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uzytkownik888 Re: etui na telefon 27.02.19, 13:54 Warto w sumie zamówić internetowo, przy dobrej wysyłce etui będziesz miał na drugi dzień. Ceny w sklepach internetowych są zawsze niższe i przy okazji dają wiele dobrych rabatów. Można kupić nawet o połowę taniej i jeszcze dostać gratisy. Możesz zajrzeć do sklepu internetowego etui-gsm. Przy zestawach na przykład etui + szkło często są dodawane rabaty lub gratisy. Przesyłki też cenowo wychodzą dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
magdadb1 Re: etui na telefon 02.11.19, 17:26 Nie chce aby wyszło że spamuje, ale zawsze jak coś otrzymuje z czego jestem zadowolona to polecam:) Osobiście nie wiem czy w danym mieście możesz nabyć pokrowiec na telefon ale ja też szukałam online i zamawiałam w trzech sklepach na przełomie 2 lat. Nie będę pisała negatywnie o pierwszym i trzecim sklepie gdyż te etui były tanie kilkanaście złotych i szybko się niestety wytarły. Drugi sklep internetowy to posiadający etui na telefon wyróżnił się na plus pod względem jakości. Nadruk w ogóle się wytarł po kilku miesiącach używania ale etui kosztowało ponad 40 zł. Jeśli szukasz jakości to polecam ale w tej cenie możesz też kupić 3 inne etui tyle że szybciej się zużywają. Odpowiedz Link Zgłoś
rkunze Re: etui na telefon 28.12.19, 14:46 Od dłuższego czasu zastanawiam się nad pancernym etui iPhone XI 11. Muszę przyznać, że wielokrotnie mój telefon lądował na ziemi.. wydałam na ten telefon wszystkie oszczędności, marzyłam o nim długo więc wolę dmuchać na zimne. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperino Re: etui na telefon 04.02.20, 07:58 Mnie interesowała torba na laptopa, najlepiej nie wielka uszata na ramię, tylko zgrabna jak etui na telefon. Znalazłam na szczęście fajną torebkę dla siebie scrascom.pl/torba-na-laptopa-jak-etui-na-telefon Odpowiedz Link Zgłoś