07.03.16, 12:37
Jak u nich z jakością?
Warto wydać na kieckę 300-400 złotych? (po przecenie oczywiście)
Pierzecie je w pralce, bo z tego co widzę nawet przy codziennych ciuchach jest czyszczenie chemiczne zaznaczone
mam ochotę na coś porządniejszego a nie chcę się przekonać że jakość taka jak w zarze tylko 3x drożej
Obserwuj wątek
    • mharrison Re: simlpe 07.03.16, 13:12
      Kiedyś to była moja ulubiona firma!
      Moim zdaniem jakość się pogorszyła odkąd zmienili projektantkę.
      Kupuję już w sumie nieliczne rzeczy, po zmianie (2014r.) lubiłam u nich bluzki z cupro, ale ostatnio nawet ten materiał jest coraz cieńszy i słabszy (i większość odesłałam).

Ja kupuję tylko te, które po "badaniu organoleptycznym" nadają się moim zdaniem do prania w pralce.

Moim zdaniem jakość jednak lepsza niż w Zarze i większa szansa na zmieszczenie większego biustu w sukienkach.
      Po zmianie projektantki przerzuciłam się na "starą" projektantkę Simple - Lidię Kalitę, choć przyznaję, że w najnowszej kolekcji nic mi się jeszcze nie spodobało.

Simple musisz po prostu sprawdzić konkretny model (skład) i egzemplarz (jakość wykończenia/przeszycia itd.).
      Teraz w outlecie (przynajmniej na Annopolu) mają -20% na drugą rzecz i -30% na trzecią rzecz (z okazji Dnia Kobiet, więc nie wie do kiedy).
      • sara_lund Re: simlpe 07.03.16, 14:12
        Dzięki,
        muszę sprawdzić czy u mnie też mają takie promocje.
        A do jakiej firmy się przerzuciłaś ze "starą" projektantką?
        • mharrison Re: simlpe 07.03.16, 14:37
          Lidia Kalita właśniesmile
          esklep.lidiakalita.pl/
          Dla dziewczyn o kpbiecych kształtach polecam ten model:
          esklep.lidiakalita.pl/product-pol-1242-SUKIENKA.html
          esklep.lidiakalita.pl/product-pol-1240-SUKIENKA.html
          esklep.lidiakalita.pl/product-pol-1157-SUKIENKA.html
          esklep.lidiakalita.pl/product-pol-1274-SUKIENKA.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka