03.02.03, 20:43
Witajcie kochanie wegetarianie :-)))
Takie male pytanko, ktore ostatnio zadala mi kolezanka, i nie bardzo
wiedzialam co odpowiedziec; jakie zmysly odgrywaja u Was najwieksza role,
oprocz wzroku: sluch, wech czy smak ? Znajoma stwierdzila, ze jako weganka,
ma wyostrzone zmysly, ciagle wacha a zapach miesa wyczuwa juz na odleglosc.
Nie bardzo chce mi sie wierzyc, a Wy co o tym sadzicie ? A jesli juz wge maja
czasem wyczulone zmysly, to od czego mialoby niby to zalezec ?
Obserwuj wątek
    • amanda22 Re: ZMYSLY 05.02.03, 15:06
      hej syrenka, dawno Cie nie widzialam. A na majle to nie odpisujesz, cio?
      • syrenka23 Re: ZMYSLY 07.02.03, 21:03
        amanda22 napisała:

> hej syrenka, dawno Cie nie widzialam. A na majle to nie odpisujesz, cio?

Juz jestem i niebawem odpisze, mam kompletny chaos w skrzynce. buziaki zlotko !!
        • Gość: telemasca Re: ZMYSLY IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 23:35
          syrenko to totalna bzdura...zupelnie jak z tymi krzywymi i krotkimi
          penisami Polakow
          • Gość: gitman Re: ZMYSLY IP: debian:* / 192.168.9.* 24.02.03, 20:14
            Gość portalu: telemasca napisał(a):

> syrenko to totalna bzdura...zupelnie jak z tymi krzywymi i krotkimi
            > penisami Polakow

prosze co za znajomosc tematu, ale to nic dziwnego jak sie jest niewyzytym
            kurwiszonem.
            • Gość: telemasca Re: ZMYSLY IP: *.acn.waw.pl 24.02.03, 23:03
              Chyba mowisz o swojej mamie. Ale w koncu za co glucie zyjesz? Docen prace
              swojej mamuni pod latarnia bo inaczej chleba by ci zabraklo.
    • gitman Re: ZMYSLY 10.02.03, 23:23
      syrenka23 napisała:

Znajoma stwierdzila, ze jako weganka,
      > ma wyostrzone zmysly, ciagle wacha a zapach miesa wyczuwa juz na odleglosc.

Nie chce cie martwic, ale zadajesz sie z wampirzyca! Jak ja zobaczysz to
      walnij ja znienacka osinowym kolkiem prosto w serce, a cialo spal.
    • Gość: Mily_Pan_Bonn REKLAMA MIESA W RFN... IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.03, 18:53
      Jak reagujesz widzac na ulicach juz od jakiegos czasu wielkie plakaty CMA
      reklamujace mieco pod tytulem " Fleisch ? Ja, klar ! " U nas w Bonn pelno tych
      plakatow, wiec chyba u was w Köln tez. A tak nawiasem: dlaczego wegetarianie
      wygladaja tak niezdrowo: zolta cera, zapadniete policzki, bladosc i wrazenie
      jakby mieli zaraz zemdlec. Ja jem mieso, ale w rozsadnych ilosciach (100-150 g
      dziennie), ale tylko Puten- und Hähnchenfleich. Jedzac warzywa, tez pozbawiasz
      je zycia, jedyna roznica jest, ze rosliny nie moga sie poruszac, a zwierzeta
      tak. Czekam na konstruktywna odpowiedz. Dziekuje.
      • marchewunia Re: REKLAMA MIESA W RFN... 25.02.03, 20:06
        A ja powiem tak, nie mam żółtego odcienia skóry ani zapadnięty policzków,
        wszystko wręcz przeciwnie. Jestemz drowa, rześka i kocham sport. Jem rośliny i
        chyba podobnie jak ja uczyłeś się na biolii o ukł. nerwowych...jak nie to
        doczytaj...pozdrawiam
        Kasi
        • Gość: wojbus Re: REKLAMA MIESA W RFN... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.02.03, 20:17
          Zapomniałaś dopisać ze w wolnych chwilach lubisz zabawiac sie marchewką .
          • jerzyan Re: REKLAMA MIESA W RFN... 25.02.03, 20:23
            Gość portalu: wojbus napisał(a):

> Zapomniałaś dopisać ze w wolnych chwilach lubisz zabawiac sie marchewką .

Gdzieś widziałem zdjęcie w internecie tej Syrenki23. Ona ma krzywe, pałąkowate
            nogi. Oto skutki wege.
            • marchewunia Re: REKLAMA MIESA W RFN... 25.02.03, 21:00
              Oh kochany wojbusku dzięki za przypomnienie.
              Wiesz jakie jest moje marzenie poznać pochodzenie Twojego nicka. Nie musisz
              się martwić że uczepię się go, jak już kiedyś wspominałam jestem mądrzejsza.
              Co do krzywych nóg...ciekawe jakie Ty masz chłopie
              Kasi
        • syrenka23 Re: REKLAMA MIESA W RFN... 26.02.03, 03:00
          marchewunia napisała:

> A ja powiem tak, nie mam żółtego odcienia skóry ani zapadnięty policzków,
          > wszystko wręcz przeciwnie. Jestemz drowa, rześka i kocham sport. Jem rośliny
          i
          > chyba podobnie jak ja uczyłeś się na biolii o ukł. nerwowych...jak nie to
          > doczytaj...pozdrawiam
          > Kasi

i tak trzymaj !! u mnie jest podobnie, pozdrowka !! ;-))
      • syrenka23 Re: REKLAMA MIESA W RFN... 26.02.03, 02:59
        Gość portalu: Mily_Pan_Bonn napisał(a):

> Jak reagujesz widzac na ulicach juz od jakiegos czasu wielkie plakaty CMA
        > reklamujace mieco pod tytulem " Fleisch ? Ja, klar ! " U nas w Bonn pelno
        tych
        > plakatow, wiec chyba u was w Köln tez. A tak nawiasem: dlaczego wegetarianie
        > wygladaja tak niezdrowo: zolta cera, zapadniete policzki, bladosc i wrazenie
        > jakby mieli zaraz zemdlec. Ja jem mieso, ale w rozsadnych ilosciach (100-150
        g
        > dziennie), ale tylko Puten- und Hähnchenfleich. Jedzac warzywa, tez
        pozbawiasz
        > je zycia, jedyna roznica jest, ze rosliny nie moga sie poruszac, a zwierzeta
        > tak. Czekam na konstruktywna odpowiedz. Dziekuje.

Witaj :-))
        plakaty juz zniknely, a jak reagowalam ? A wcale nie reagowalam, prawa rynku,
        kampania reklamowa, tak samo jak nie reaguje na billboard z widocznym na nim
        hamburgerem mc donalda. Wg CIEBIE jesz mieso w rozsadnych ilosciach, dla mnie
        rozsadne jest niespozywanie miesa zupelnie. Wszystko kwestia pogladow.
        Co do roznicy zjadania roslin i zwierzat, prosze wejdz na moja stronke i
        obejrzyj krotkie filmiki video (www.syrenka.cxa.de) Widze, ze malo wiesz
        o roslinach (nie maja centralnego ukladu nerwowego, nie reaguja na bol w
        powiazaniu ze strachem-pamiecia-zmyslami, ale sie poruszaja) a o zwierzetach
        chyba jeszcze tyc tyc mniej, na tak "strategicznie" zadane pytanie nie jestem w
        stanie odpowiedziec. no i ide spac ;-))
        p.s. w niemczech ponad 8 mln ludzi to wegetarianie (wg najnowszych statystyk) -
        widziales ich wszystkich po kolei, i wszyscy wygladaja zolto i niezdrowo ?
        Hmm... :-O
        • syrenka23 Re: REKLAMA MIESA W RFN... 26.02.03, 03:02
          www.syrenka.cxa.de dodaje bo zle podalam linka, kliknij na link video
          albo bezposrednio :

mitglied.lycos.de/petita22/videos.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka