Dodaj do ulubionych

Termos obiadowy dla dziecka

11.04.16, 17:40
Zbliza sie ciepelko wink, dluzsze wypady.
Szukam jakiegos termosu na obiad dla dziecka, zeby nie zawsze musiec wracac do domu/szukac mikrofali lub wrzatku po knajpach wink.
Takiego, ktory przyzwoicie trzymalby temperature (np obiad zapakowany o 10, o 13-14 nie bylby jeszcze zimny - mozliwe?) i mialby pojemnosc 300-400 ml.
No i zeby wnetrze nie bylo plastikowe, to wazne.

Mamy pare rzeczy ze Skip Hopa, nie powiem fajne i ten ich bylby do kompletu, no ale kurdesz, 80 zl za maly termosik? Serio? Jest to dla mnie lekkim przegieciem...

Macie jakies alternatywy? Help!
Obserwuj wątek
    • beverlyja90210 Re: Termos obiadowy dla dziecka 11.04.16, 18:14
      Ski hop podobno słabo trzyma ciepło, jesli chcesz porzadny termos trzymajacy ciepło kilkanaście godzin kupc Esbit i jeszcze jedna uwaga jesli chesz kupić badziewie możesz wydac mniej kasy w dobry termoś niestety trzeba zainwestować. Nie kupisz nic dobrego za 40 zł
      • haus.frau Re: Termos obiadowy dla dziecka 11.04.16, 21:35
        Hm, to mnie trochę krzyżuje plany, bo chciałam generalnie wydać mniej niż te 8 dych... No ale niech tam, bardziej mi zależy na trzymaniu temperatury.

Powiedzcie, czy te Wasze Esbity mają dołączoną łyżeczkę w deklu? Bo gdzieś to widziałam na zdjęciu i nie wiem czy każdy model to ma, czy jakiś jeden konkretny którego nie umiem znaleźć?
    • bzinka Re: Termos obiadowy dla dziecka 11.04.16, 19:23
      Tez polecam Esbit, mam taki allegro.pl/termos-obiadowy-na-zywnosc-food-jug-0-5l-esbit-i6029350939.html i trzyma dobrze, dobrze go wcześniej przelać wrzątkiem to będzie dłużej trzymał.
      • gleana Re: Termos obiadowy dla dziecka 11.04.16, 20:04
        Ja polecam Reer i Primus, mam oba i dobrze trzymają ciepło. Podobny widziałam w TK Max, cena koło 50 zł,
        • puenta1 Re: Termos obiadowy dla dziecka 11.04.16, 20:35
          My kupilismy w biedronce z wyciaganymi dwoma metalowymi pojemnikami. Ale jak trzyma cieplo dam znac.
          • haus.frau Re: Termos obiadowy dla dziecka 11.04.16, 21:35
            A kiedy one były? Bo nie wiem czy jest sens zahaczać o Biedronę i ew. oglądać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka