Dodaj do ulubionych

skarpety białe

16.05.16, 10:49
zgłupieje. szukan zwykłaych białych bawełnianych skarpetek dla chłopca:
rozmiar obuwia +/-30
nie stopki, nie podkolanówki, zwykła długość do/za kostke

podpowiedzcie gdzie stacjonarnie lub w necie, dziękuję
Obserwuj wątek
    • bo1515 Re: skarpety białe 16.05.16, 10:55
      zwykłe proste są w tesco 5-6 paki nie pamiętam. Ja kupowałam zawsze czarne, nie jestem pewna, ale w większych tesco były też chyba takie same białe. bo w moim małym chyba są tylko czarne.
      • najdluzszapodroz Re: skarpety białe 16.05.16, 11:01
        dzięki!
        w erze sieciówek nie zawsze można odnaleźć to co potrzeba.
        osiedlowy sklepik się zlikwidował i mam problem z głupimi skarpetkami bez kolorowych wstawek
        dziękuje
        • bo1515 Re: skarpety białe 16.05.16, 12:38
          te sa fajne, całe jednokolorowe bez dodatków i w miarę niegrube. Wg mnie w sam raz. Czasem bywały takie w Lidlu 7-paki też brałam , ale ostatnio dla dzieci to pstre kolorowe tylko widywałam niestety. Tylko w tesco znalazłam takie niewycudowane właśnie.
    • els.ol Re: skarpety białe 16.05.16, 11:09
      kolorowa pieta i palce wchodzą w rachubę? www.decathlon.pl/skarpety-rs750-jr-mid-x3-id_8324415.html i wyższe www.decathlon.pl/skarpety-rs750-jr-mid-x3-id_8324415.html
    • sinceramente Re: skarpety białe 16.05.16, 12:41
      Kupowałam na all allegro.pl/bornpol-skarpety-skarpetki-szkolne-30-32-i5867441170.html
    • juvian Re: skarpety białe 16.05.16, 16:51
      Białe skarpety dla chłopca ? Yyyyyy..... mam nadzieję, że nie do sandałów.....
      A tak serio tez ostatnio szukałam, tylko w rozmiarze 36 i potrzebowałam 1 pary, tylko na komunie, a wszędzie były tylko jakieś 5-7mio paki, jedną wykorzystamy i co z resztą ?
      Kupiłam w coccodrillo , 1 sztukę, a przeleciałam wszystko, sieciówki, hale lesco, carrefoura, itp. Nigdzie 1 pary całej gładkiej nie było, tylko kilku paki albo białe ze wzorkami.
      • kora711 Re: skarpety białe 16.05.16, 17:15
        się podepnę ;D
        co ja się naszukałam całych białych skarpetek dla córki
        tylko ja miałam taki wymóg by miały malutki akcent:kwiatuszek,koroneczka czy coś
        cos co by ułatwiło późniejsze parowanie
        masakra.i nie znalałam (moze podpowiecie?)
        prędzej bym kupiła w kaczki w niebieskich kapeluszach niz takie
        czasami fakt najcieżej dostać najprostsze rzeczy
        • patatajowa Re: skarpety białe 16.05.16, 19:52
          a nie łatwiej parowac jak nie ma tego "akcentu" smile
          no i jak skarpety sa białe bez niczego to chyba nie różnią sie niczym od chłopięcych? wink
    • najdluzszapodroz Re: skarpety białe 16.05.16, 19:21
      kupiłam te tescowe 25zł/5par. cienkie. ogólnie ok.
      zamówiłam z decathlonu te z kolorowymi piętami i palcami.
      smiledziękuję za pomoc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka