najdluzszapodroz 16.05.16, 10:49 zgłupieje. szukan zwykłaych białych bawełnianych skarpetek dla chłopca: rozmiar obuwia +/-30 nie stopki, nie podkolanówki, zwykła długość do/za kostke podpowiedzcie gdzie stacjonarnie lub w necie, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo1515 Re: skarpety białe 16.05.16, 10:55 zwykłe proste są w tesco 5-6 paki nie pamiętam. Ja kupowałam zawsze czarne, nie jestem pewna, ale w większych tesco były też chyba takie same białe. bo w moim małym chyba są tylko czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
najdluzszapodroz Re: skarpety białe 16.05.16, 11:01 dzięki! w erze sieciówek nie zawsze można odnaleźć to co potrzeba. osiedlowy sklepik się zlikwidował i mam problem z głupimi skarpetkami bez kolorowych wstawek dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
bo1515 Re: skarpety białe 16.05.16, 12:38 te sa fajne, całe jednokolorowe bez dodatków i w miarę niegrube. Wg mnie w sam raz. Czasem bywały takie w Lidlu 7-paki też brałam , ale ostatnio dla dzieci to pstre kolorowe tylko widywałam niestety. Tylko w tesco znalazłam takie niewycudowane właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: skarpety białe 16.05.16, 11:09 kolorowa pieta i palce wchodzą w rachubę? www.decathlon.pl/skarpety-rs750-jr-mid-x3-id_8324415.html i wyższe www.decathlon.pl/skarpety-rs750-jr-mid-x3-id_8324415.html Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: skarpety białe 16.05.16, 12:41 Kupowałam na all allegro.pl/bornpol-skarpety-skarpetki-szkolne-30-32-i5867441170.html Odpowiedz Link Zgłoś
juvian Re: skarpety białe 16.05.16, 16:51 Białe skarpety dla chłopca ? Yyyyyy..... mam nadzieję, że nie do sandałów..... A tak serio tez ostatnio szukałam, tylko w rozmiarze 36 i potrzebowałam 1 pary, tylko na komunie, a wszędzie były tylko jakieś 5-7mio paki, jedną wykorzystamy i co z resztą ? Kupiłam w coccodrillo , 1 sztukę, a przeleciałam wszystko, sieciówki, hale lesco, carrefoura, itp. Nigdzie 1 pary całej gładkiej nie było, tylko kilku paki albo białe ze wzorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: skarpety białe 16.05.16, 17:15 się podepnę ;D co ja się naszukałam całych białych skarpetek dla córki tylko ja miałam taki wymóg by miały malutki akcent:kwiatuszek,koroneczka czy coś cos co by ułatwiło późniejsze parowanie masakra.i nie znalałam (moze podpowiecie?) prędzej bym kupiła w kaczki w niebieskich kapeluszach niz takie czasami fakt najcieżej dostać najprostsze rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: skarpety białe 16.05.16, 19:52 a nie łatwiej parowac jak nie ma tego "akcentu" no i jak skarpety sa białe bez niczego to chyba nie różnią sie niczym od chłopięcych? Odpowiedz Link Zgłoś
najdluzszapodroz Re: skarpety białe 16.05.16, 19:21 kupiłam te tescowe 25zł/5par. cienkie. ogólnie ok. zamówiłam z decathlonu te z kolorowymi piętami i palcami. dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś