Dodaj do ulubionych

klapki na basen dla dziecka

15.09.16, 16:08
Poszukuję klapek na basen dla syna ze szczupła noga... typowe klapki są za luźne....
zastanawiam się nad kupnem klapek z decathlon www.decathlon.pl/klapki-basenowe-nataslap-junior-id_8118625.html i tu moje pytanie jaki rozmiar brać? Ktoś wie jak one wypadają rozmiarowo? Syn nosi rozmiar 31-32 zależy od firmy...
ewentualnie zastanawiam się nad kupnem crocsow oryginalnych ale też mam problem z rozmiarem. .. ma ktoś żeby mi zmierzyć wkładkę? Byłabym bardzo wdzięczna. ...
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: klapki na basen dla dziecka 15.09.16, 17:51
      A zwykle japonki? Japonki chyba nie moga być za luźne. Kupowanie crocsow na basen wydaje mi sie troche niepotrzebne, poza tym crocsy z założenia sa wielkie, szerokie i luźne wiec teoretycznie bedzue gorzej uncertain poza tym klapki mozna zgubić, kradzieże tez sie zdarzają bedzue szkoda
      • eesti_2005 Re: klapki na basen dla dziecka 15.09.16, 20:04
        Dokładnie, tym bardziej, że te kapcie zakłada się tylko, żeby przejść z szatni do basenu i z basenu pod prysznic. Ja kupuję dzieciakom tanie, niefirmowe crocsy (z marketu).
        • katrin.1 Re: klapki na basen dla dziecka 15.09.16, 20:40
          Mój synek miał te z decathlonu- były super na jego wąskie stopki.A jeśli chodzi o dobór rozmiaru to najlepiej przymierzyć dziecku, bo moim zdaniem wypadają duże.
    • scarlett74 Re: klapki na basen dla dziecka 15.09.16, 21:11
      Crocsy na basen chyba nie bardzo(zajmują miejsce w torbie, istnieje też możliwość zguby wink), japonki tez nie każdemu przypadną do gustu(czy raczej do stopy),Nosimy z córką takie zwykłe Nabajii bez gumy i one są na szczupłą stopę.
    • falcon_eye Re: klapki na basen dla dziecka 15.09.16, 22:08
      Te klapki idealnie sprawdzają się na wąskie stopy. Sugeruję rozmiar 32/33, nie różnią się dużo na szerokość między rozmiarami, a 30/31 będą już dość krótkie.
      • hanna79 Re: klapki na basen dla dziecka 16.09.16, 15:48
        Rozmiar 32/33 ma długość całkowitą wkładki 21,8 cm.
    • kanna Re: klapki na basen dla dziecka 16.09.16, 16:51
      Moje dzieci zawsze donaszają crocsy z lata na basenie i aikido.
      Ale specjalnie na basen to się nie opłaca.

Do Decathlonu warto podjechać.
    • saszanasza Re: klapki na basen dla dziecka 16.09.16, 17:43
      Kup najtańsze japonki, albo w decathlonie albo w endo (mają teraz obniżki)
      endo.pl/dla-chlopca/obuwie/japonki-dla-chlopca,p-9991
      endo.pl/dla-chlopca/obuwie/japonki-dla-chlopca,p-9989

Mój syn miał te ze smokiem, nie narzekał a stopa chuda.
      Generalnie nie oplaca sie kupować drogich klapek bo albo zgubi, albo wyrośnie, albo zniszczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka