Dodaj do ulubionych

Lego Frozen w Tesco

02.11.16, 12:35
ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005117842176
Nie wiem czy to jakiś błąd czy super ekstra promocja. Ja zamówiłam z dostawą na jutro, zobaczymy czy przyjdzie smile
Obserwuj wątek
    • okoani Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 12:44
      ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005117841094 - tego zestawu też śmieszna cena
      • krotanna Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:29
        U mnie jak dodaję do koszyka to cena się zmienia, niestety na wyższą sad
    • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 12:46
      ogólnie sa bardzo dobre ceny na lego w tesco
      W stacjonarnym dobre promocje na playdoh smile
    • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:13
      A jak sie użyje kodu ma82k to jeszcze taniejwink
      Bon na pierwsze zakupy, działa od 100 zł.
      • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:25
        Dzięki! Jeszcze mogłam dodac kodsmile
        Mam nadzieje, że klocki przyjdą
    • pelasia_0 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:28
      Już się chyba skubnęli, bo nie można dodać do koszyka uncertain
    • iberka Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:30
      nie zdążyłam, ceny podskoczyły po zalogowaniu uncertain
      • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:33
        Sprawdźcie jeszcze raz.
        U mnie ceny bez zmian.
        Przed chwila wrzuciłam do koszyka na próbę.
        • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:35
          ja tez dalej moge dodawac do koszyka, doszlam nawet do płatnosci
          • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:35
            To co, bierzemy na handelwinkwinkwink
            • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:37
              ja się już uspokoiłam w zakupach ;p
              wzięłam dla córki chociaż miałam już nic nie kupowac ale ta cena smile
          • junia15 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 16:20
            super, chciałam wrzucić 3 zestawy w tym 2 'produkt zostanie usunięty'
            jak szukam po zalogowaniu lego duplo zestaw upominkowy, to nie znajduje, a bez logowania cały czas wyszukuje mi...możecie sprawdzić?
            ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005113918936
            • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 16:55
              U mnie lipa-niedostępny po zalogowaniu
        • pucaluta Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:43
          Wiecie, że ceny się zmieniają w zależności od tego, czy się jest zalogowanym czy nie? I to zasadniczo - przed zalogowaniem zestaw transportera kosztuje 110 zł niecałe, po zalogowaniu 220 zł
          • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:19
            Sprawdzałam będąc zalogowana.
            • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:20
              Jak jestem niezalogowana to cena linkowanych Lego Elves wynosi ...... 22,49
              • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:25
                I jeszcze ciekawostka- jak jestem niezalogowana wyszukuje mi 6 zestawów Lego Elves, po zalogowaniu widzę tylko 4.
                • okoani Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:28
                  Bo chyba po zalogowaniu pokazuje już tylko te zestawy, które mają w danym tesco. Szkoda sad
                  • okoani Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:35
                    ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005115837730 - ten zestaw chciałam zamówić, córa by oszalała z radości sad
                    • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:50
                      Pomogłabym, ale niestety po zalogowaniu jest niewidoczny.
                      • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 15:16
                        Ja się zalogowałam i wrzuciłam do koszyka 64,99 zł mi pokazało w koszyku.
      • pucaluta Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:34
        Ceny się zmieniały jak w kalejdoskopie, ale ja zdążyłam jedno zrobić.
        Czy ktoś ma doświadczenie (bo ja pierwszy raz w e-tesco) jak to jest z tą "ceną orientacyjną"? Jeśli się kapnęli to mogą mi naliczyć resztę różnicy?
        • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:35
          Ja tez pierwszy raz, ale wydaje mi sie, ze to chodzi o produkty na wagę.
        • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 13:36
          ja pierwszy raz zamawiam zabawkismile ale to raczej chodzi o cene produktów na wagę, gdy zaznaczasz, że chcesz 0,5 kg jabłek a przywożą 0,55 smile
          Tak mi się wydaje
          • iberka Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 15:04
            Nie. cena orientacyjna dotyczy całego asortymentu. Robiąc zamówienie dziś z dostawa jutro, za 3 dni czy za msc to cena danego produktu może ulec zmianie ( np. kończy się promocja) i w dniu dostawy tesco nalicza na rachunku cenę jaka jest w tymże dniu, a nie w dniu składania zamówienia.
            • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 15:21
              No to nieładnie z ich strony. W ogóle prawnie tak może być? Czy nie powinny obowiazywać ceny z dnia złożenia zamowienia?
              • iberka Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 15:30
                Widocznie prawnie jest ok, bo ta zasada jest w Tesco przy dostawie od zawsze. Ja robię tam zakupy sporadycznie, bo bardziej od cen orientacyjnych denerwuje mnie fakt, że przywożą co chcą i dopiero na miejscu pytają czy zgadzam się na zamiennik
                • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 15:34
                  U mnie od kilku miesięcy poprawa - zero zamienników. Wcześniej też mnie to wkurzało.
    • elli100 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:08
      Do mnie niestety nie robią dostawsad
      • krotanna Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:31
        u mnie to samo, przed zalogowaniem cena niższa, po zalogowaniu duuużo wyższa.
        ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005115837952 - przed 29,49, a po ponad 59 uncertain
        Może ktoś mógłby mi w tej promocyjnej cenie nabyć 2 takie zestawy?
        • edyta_32 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:49
          A ja po zalogowaniu widze info. ze produkt jest usunietyz zamowienia sad
          • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:52
            I to chyba oznacza, ze w Twoim rejonie nie maja tej rzeczy.
            • edyta_32 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 14:54
              Acha. juz zmieniam.zobaczymysmile
        • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 15:18
          U mnie pokazuje w koszyku za 2 sztuki 58,98 zł
        • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 15:22
          Krotanna, zamówiłam, mam na mailu potwierdzenie zamówienia ale nie wiem czy przywiozą? dostawa na jutro po 16.00
          • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 15:28
            Mam w mailu takie coś:

Zamówione produkty
            Produkt Ilość
            Cena
            LEGO Elves Statek Naidy 2 129,98zł
            LEGO Duplo Mój pierwszy traktor 2 58,98zł
            Dlaczego cena i wartość orientacyjna może być inna niż cena i wartość na ostatecznym rachunku ?
            Poniższa informacja dotycząca cen i wartości orientacyjnych nie dotyczy napojów alkoholowych, które zostały Ci sprzedane po takiej cenie, po której złożyłeś zamówienie przez Internet.
            1. Ceny i wartość orientacyjna zamówienia oparte są na dzisiejszych cenach w sklepie. Jednakże przy dostawie zakupów w określonym dniu, niektóre ceny mogą ulec zmianie w stosunku do cen z zamówienia.
            2. Wartość orientacyjna bazuje na szacunkowej wadze produktów takich jak np. winogrona czy ser. Przy płatności określamy dokładną wagę, więc ostateczny koszt produktu może się nieznacznie różnić.
            3. Niektóre produkty w Państwa zamówieniu mogą być niedostępne w czasie kompletowania zamówienia i mogą być zamienione na inne dostępne produkty w nieznacznie różnej cenie.

Jeżeli w dostawie otrzymasz produkt, którego nie chcesz zakupić możesz go zwrócić Dostawcy. Dotyczy to również zamienników oraz produktów, których cena w dostawie jest wyższa niż przy zamawianiu na stronie internetowej. Twoja karta płatnicza nie zostanie obciążona kosztem nieprzyjętych produktów. Więcej informacji znajdzieszw Regulaminie .
            --
            Wzięłam z płatnością kartą przy odbiorze. Jeśli przywiozą w innych cenach to po prostu nie odbiorę.
            • pucaluta Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 16:16
              Aurinko,
              a czy mogłabyś i dla mnie ten statek w takiej cenie zamówić? Niestety u mnie po wrzuceniu do koszyka usuwa statek sad
              Jakby coś to napisz proszę.
              • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:02
                Pucaluta, zamówiłam LEGO Elves Statek Naidy 1 64,99zł
                dostawa jutro, zobaczymy...
            • okoani Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 16:20
              O widzisz, fajnie że Ci się udało. Swoją drogą te ceny na niektóre zestawy są tak niskie, że opłaca się wziąć coś na handel wink A zamawiałaś dla siebie oba statki Naidy, czy też może jeden dla mnie? smile Jeśli dla mnie, to jaki byłby koszt wysyłki? :]
              • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 16:54
                Okoani, dla Ciebie wzięłam jeden, drugi miałabym na prezent. Do paczkomatu mogę wysłać albo pocztą (10 max 12zł zależy od przesyłki). Jak coś to mogę zmienić zamówienie jeszcze, także w razie jakbyś chciała zrezygnować to się nie przejmuj.
                • okoani Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 16:58
                  Może być jak najbardziej paczkomat - to chyba wciąż najtaniej wychodzi. Ale super, mam nadzieję, że wszystkie klocki dotrą do Ciebie smile jakby co, to mam aktywowaną pocztę gazetową wink
                  • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:01
                    Szczerze mówiąc to ja wielkich nadziei sobie nie robię, jeśli na miejscu okaże się że rachunek jest na wyższą kwotę to zrezygnuję. Moja nie bawi się lego, ale jedno na prezent w rodzinie by się przydało smile zobaczymy jutro jak będzie.
                    • okoani Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:04
                      Różnie może być, może postanowili puścić kilka sztuk w promocyjnej cenie. O tyle dobrze, że można bez problemu zrezygnować gdyby się okazało, że będą droższe. Pozostaje czekać do jutra do 16.00 wink Ale niezależnie od wyniku, bardzo Ci dziękuję smile
                      • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:06
                        Mój Nm dzisiaj sprawdził w Olsztynie w stacjonarnym tesco nie było tych zestawów. Może tylko na e-sklep dali, ale jest całkiem możliwe że to błąd i się z tego wycofają.
                        • sinceramente Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:59
                          Zamówiłam z płatnością z góry (będę odbierać w sklepie) i pobrało mi z konta równe 10 zł. Dziwnie jakoś...
                          • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 18:16
                            Zawsze blokuje 10zł, po kilku dniach jak już zrealizujesz zamówienie to Ci oddadzą tą dychę.
                            • sinceramente Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 18:25
                              Widzisz, to ja nie zwróciłam uwagi (a zamwiam w tesco przynajmniej raz w miesiącu od kilku lat).
                • pucaluta Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:04
                  Aurinko, a czy ja bym miala szansę? smile
                  • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:05
                    Napisałam wyżej.
                    • pucaluta Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:13
                      A na wszelki wypadek mozesz zamoeic? Jsk przyjdzie to fajnie, jak nie to trudno
                      • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:46
                        tu pisałam forum.gazeta.pl/forum/w,583,162691261,162691261,Lego_Frozen_w_Tesco.html?p=162693218
          • krotanna Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:30
            Dobra Kobieto smile Wielkie dzięki smile)
            Napisz na priv jak zwrócić Ci kasę, o ile oczywiście przywiozą smile
            • aurinko Nic z tego :( 03.11.16, 08:11
              Zalogowałam się, mam już anulowane 3 zamówienia, jeszcze jedno zostało ale pewnie też anulują. W zamówieniu jest komunikat "Produkt zostanie usunięty z zamówienia". Na maila jeszcze nic nie dostałam, po zalogowaniu się widać w zamówieniach sad Także niestety nic z tego nie będzie.
              • alexalexa Re: Nic z tego :( 03.11.16, 08:24
                mimo wszystko - dziękuję, kochana jesteś. jakbyś kiedyś gdzieś coś potrzebowała - pomogę
              • iwetta-78 Re: Nic z tego :( 03.11.16, 08:57
                U mnie to samo. Na maila nic nie przyszło, ale jak wchodzę w moje zamówienia na stronie to anulowane. Dobrze, że sprawdziłam, bo miałam właśnie jechać (brałam odbiór osobisty), więc bym niepotrzebnie jechała.
              • pucaluta Re: Nic z tego :( 03.11.16, 08:59
                U mnie na razie komunikat, że są w trakcie przygotowania, więc zobaczę.

Aurinko - i tak ogromnie Ci dziękuję za chęci, kochana jesteś. Doceniam i gdyby coś - możesz liczyć na pomoc smile
              • krotanna Re: Nic z tego :( 03.11.16, 09:22
                Rozumiem, że to z moim duplo też anulowali? Szkoda sad Za dużo byłoby szczęścia? wink Ale i tak doceniam chęci i dziękuję smile
              • szynszylka7 Re: Nic z tego :( 03.11.16, 12:19
                Szkoda, że nic z tego nie wyszło, ale dziekuje bardzo za dobre chęci, pozdrawiamsmile
    • sonia_781 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 16:29
      wielkie dzięki dla autorki wątku smile jak zrealizuja to mam zapas prezentowy smile
      wziełam jeszcze ninjago na szkolne prezenty za 22 zł i gwiezdny mysliwiec naboo za 136 smile
    • alexalexa Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:17
      Aurinko, a mnie byś nie kupiła? Tyle mam dzieci do obdzielenia, że no hmm oszczedzilabym sporo 😊
      • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:48
        Alexa ale statek?
      • sloneczko04 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 20:31
        Aurinko a jeszcze jeden statek?oczywiście pokryje wszelkie dodatkowe koszty.....do mnie niestety nie dostarczają w ogóle uncertain
        • junia15 Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 06:28
          Czy ktoras z Was moglaby mi zakupic Lego duplo zestaw upominkowy w zielonym pudelku za 39,90?
          Jesli oczywiście widzicie go i mozecie zamowic
          Mi niestety po zalogowaniu znikasad
          Bardzo proszęsmile
          • junia15 Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 06:29
            O ten dokładnie
            ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005113918936
    • szynszylka7 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:17
      Czy jakaś dobra duszyczka zamówiłaby lego elves statek naidy?? Ja chętnie odkupię po tak dobrej cenie plus koszty wysyłki. Do mnie niestety nie dostarczają z e-tesco sad
      • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:50
        Szynszylka ja mogę zamówić, jeszcze mi się wyświetla, ale ja dla siebie już nic nie biorę a dostawa kosztuje - najtańsza 6,98zł (tzn dostawa z tesco do mnie). Jeśli chcesz to mogę Ci spróbować zamówić ale koszty dostawy wówczas doliczam, może Alexalexa jeszcze się zdecyduje to byłby na pół ten koszt.
        • szynszylka7 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 18:13
          OK, jak cena bedzie taka jak sie wyświetla w sklepie to biorę ( plus te 7 zł i koszty przesyłki do paczkomatu) , i dziekuje bardzo za odzewsmile
    • ewolajda88 Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 17:54
      Agnieszko, mogę napisac do Ciebie na priv?
      • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 18:07
        Jesli to do mnie to smialo pisz a jak nie to wybacz smile
    • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 18:14
      Minecraft Loch jest tanio - 44,99zł
      ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005116986888

LEGO Technic Ciężarówka z wysięgnikiem - 22,49zł
      ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005115837211
      • pucaluta Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 18:47
        Aurinko! Wielkie Ci dzięki. Nie zauważyłam najwcześniejszej informacji, bo z telefonu i w korku wink Ja pokryje wszystkie koszty. A gdyby tak ten Minecraft i technics byl to tez. I mialabym cudne prezenty dla obojga.
        Daj znac jak dojda, od razu zwracam, zeby Cie nie blokowac! Senkju!!!
      • alexalexa Re: Lego Frozen w Tesco 02.11.16, 19:56
        i minecraft i technic ciężarówka i statek. bardzo Ci dziekuję, pisz jak się uda - zrobię przelew. u mnie ceny, że tak powiem normalne
        • sylwia7611 Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 08:07
          a po ile jest lego ninjago?
    • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 09:00
      Zamawiałam Lego Frozen. Właśnie zadzwonił do mnie pan z infolinii Tesco z info, ze nakład produktu wyczerpał sie w moim sklepie, w zwiazku z czym zamowienie jest anulowane. Brałam z odbiorem osobistym w Warszawie na Polczynskiej.
      Taaaak....
      • pucaluta Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 09:16
        Leesha, a jak masz na koncie? Bo ja też w tym tesco brałam, ale póki co nic takiego się nie pojawia..
        • novanovna Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 09:23
          ja również miałam odebrać na Połczyńskiej- najpierw tel. z informacją o anulacji, następnie mail i informacja na koncie- miałam odebrać rano, może informują w kolejności odbiorów.. zła jestem, bo wykorzystałam kod powitalny, panu z którym rozmawiałam było bardzo przykro, jednak nie był w stanie nic mi zagwarantować
          • moadek Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 09:43
            a mi po zalogowaniu cena zmienia sie na dwa razy wyższą, jak to robicie?
          • izi_7 Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 09:45
            U mnie również telefon z informacją, że z 8 zamówionych produktów jest 1 - tym razem nie Warszawa, tylko Gdańsk.
        • leesha Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 10:28
          Na koncie zamowienie anulowane-miałam odbierać miedzy 11 a 13. Dzwonili do mnie ze stacjonarnego kierunkowy 61🤔
          Jak dla mnie blamaż firmy-nic u nich wiecej nie zamówię. To był pierwszy i ostatni. Tak rzekłam😉
          • junia15 Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 10:51
            a czym tłumaczą tę ściemę z promocją???
            • sinceramente Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 10:54
              To nie ściema, tylko wyprzedany towar i tyle. W przypadku zamówień online w supermarkecie to standard.
              • junia15 Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 11:52
                aha...
                szczególnie jak produkt jest widoczny, a po zalogowaniu się już nie....cóż
                • iberka Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 12:01
                  jest widoczny ogólnie w systemie a po zalogowaniu, czyli w Twoim konkretnym tesco go nie ma. Proste smile
              • aurinko Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 18:43
                Ciekawe że minecrafta mogę cały czas zamawiać za pół ceny, a wcale nie są wyprzedane bo mój Nm był dzisiaj w tesco z którego nam dowoza i prawie wszystkie klocki są w sklepie tylko w innych cenach.
      • pucaluta Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 12:28
        Mi też już anulowali... szkoda. Ciekawe, czy założycielce się udało smile
        • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 13:44
          a skąd, przyjechał pan z kg jabłek, bo dorzuciłam do zamówienia ale bez klocków smile
          Trudno, ja się nie napalałam, bo to był dodatkowy prezent przy okazji tylko dlatego, że za dobrą cene. Ale jakby mi bardzo zależało tobym się wkurzyła.
          Słabo wyszło
          • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 13:45
            a na stronie miałam jako zrealizowane, gotowe do wysyłki sad
            • okoani Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 15:04
              czyli albo to taka podpucha była, albo były pojedyncze zestawy... szkoda
          • iwobula Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 18:06
            A czy przypadkiem za te jablka nie zaplacilas zbyt wysokiej ceny? w sensie koszt przesylki???
            jesli tak, napisz reklamacje... ja kiedys zamawialam scrabble i dodatkowo 2 napoje 2litrowe... przyjechal pan z napojami, a gier nie bylo...bylo to najdrosze picie jakie mialam "okazje" kupic smile w ramach reklamacji dostalam kupon 30zl przy zamowieniu powyzej 60zl smile
            • agnieszka_mmm Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 18:32
              Ee ja po prostu zrezygnowalam i juz, bez problemu smile
              • iwobula Re: Lego Frozen w Tesco 03.11.16, 18:46
                No właśnie wtedy mi to nie przyszło do głowy, ale chociaż reklamację przyjęli smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka