Dodaj do ulubionych

InPost-przeterminowanie etykiety

16.01.17, 13:12
W zeszłym tygodniu nadałam paczkę w paczkomacie.Wróciła do mnie spowrotem,babka chciała wysłać swoją paczkę i w skrytce była moja paczka.Była tak uprzejma,że mi ją przyniosła.Etykieta się oczywiście przeterminowała i kasy nie ma.Muszę wypełnić formularz o zwrot pieniędzy.Próbowałam więc wygenerować jeszcze raz etykietę.W tym celu zasiliłam konto na 8,60 -Allegro Paczkomaty InPost i chciałam opłacić.Niestety po wybraniu tej paczki,kliknięciu na opłać nic się nie dzieje.Nie podświetla się.Średnio mi się uśmiecha płacenie za przesyłkę 3-ci raz gdybym miała tworzyć nową paczkę i płacić wtedy bodajże 12,60 zł.Może ktoś miał podobną sytuację.Proszę pomóżcie.Z allegro pisze mi babka,że dziecko czeka na zabawkę a ja jestem w kropce sad
Obserwuj wątek
    • rafakoral2 Re: InPost-przeterminowanie etykiety 16.01.17, 13:14
      Dzwoniłam na infolinię,byłam 45-ta w kolejce.Pisałam na czacie zero odpowiedzi.
    • bim-bol Re: InPost-przeterminowanie etykiety 16.01.17, 13:59
      Musisz wygenerować nowa etykietę. Wybierz import z Allegro i filtr zmień na wygenerowane wtedy można nadać paczkę jeszcze raz.
    • patatajowa Re: InPost-przeterminowanie etykiety 16.01.17, 16:14
      Po kogo grzyba w ogóle odbieralas od niej paczke? To ona miała problem i powinna szukac sposobu na nadanie swojej paczki, ty bylas w skrytce pierwsza wink
      • muta001 Re: InPost-przeterminowanie etykiety 16.01.17, 17:13
        Ja dwa miesiące temu nadalam paczkę. Po kilku snach id badania dostałam maila ze etykieta się przeterminowala. A paczka zaginęła. Przez dwa miesiące z nimi walczyłam. Kontakt bardzo utrudniony. Być może u mnie sytuacja była podobna z tym, ze miałam mniej szczęścia i paczki nikt mi nie odniósł sad
    • rafakoral2 Re: InPost-przeterminowanie etykiety 16.01.17, 18:58
      Nie miałam wyjścia,musiałam wisieć na infolinii.W końcu się dodzwoniłam,gościu zmienił mi,że etykieta ważna,mogłam nadać paczkę w paczkomacie.Tłumaczył,że nie dało się zapłacić bo etykieta przeterminowana i tyle.Przed telefonem próbowałam zaimportować na nowo z allegro,nie dało się,pisało,że nie znaleziono aukcji(nie pierwszy raz).Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka