Dodaj do ulubionych

Porządne grube prześcieradła

15.03.17, 07:12
Gdzie kupię ? I najlepiej czarne, choć inne kolory też mile widziane. Sparzyłam się na allegro, przyszły cieniutkie, a po jednym użyciu się skudłaczyły. Pomóżcie proszę.
Obserwuj wątek
    • amalota Re: Porządne grube prześcieradła 15.03.17, 07:27
      Ja kupuję z Ikei na gumce, ale mają też bez gumki. Pierwsze, które nie zmieniają swojego kształtu po praniu, nie zmniejszają się ani nie dziurawią. Najbardziej lubiłam GASPA, ale je wycofują (w niektórych Ikeach jeszcze są, więc teraz robię zapas) i jest na nie przecena. Kupiłam teraz inny typ i też są super - grube i miłe.
      • polkowskaa Re: Porządne grube prześcieradła 15.03.17, 11:23
        Ikea rewelacja, ale nie mają dużych rozmiarów jak 220x200 sad

Ja ostatnio kupiłam z Darymexu frotte i miło się zaskoczyłam, chociaż nienawidzę tego materiału. Śpi się super i nic się nie dzieje podczas prania.
    • femme111 Re: Porządne grube prześcieradła 15.03.17, 15:09
      w lidlu
      • bibiam Re: Porządne grube prześcieradła 16.03.17, 07:15
        Miałam dwie sztuki w obu wyszły dziury
        • moadek Re: Porządne grube prześcieradła 16.03.17, 08:25
          Mam z lidla od lat. Tylko takie 100 procent bawelna na 60 stopni do prania. Nie dzieje się z nimi nic. Dla mnie super.
          • joagraba Re: Porządne grube prześcieradła 16.03.17, 09:24
            A mnie się w dżersejowych z Lidla dziurki zrobiły. Za to z satyny bawełnianej są świetne.
            Mam wrażenie że jakość jest nierówna, tzn. pogarsza się z każdą kolejną akcją.
            • moadek Re: Porządne grube prześcieradła 16.03.17, 09:25
              Może i tak, własnie planuję kupić nowe, to przetestuje
    • karolina-rzeszow Re: Porządne grube prześcieradła 15.03.17, 19:45
      Ja już kilka razy na forum chwaliłam Bielbaw (Greno) z jerseyu. Bardzo przyjemne w dotyku, naturalne, nie zmieniają kształtu, trwałe. Dla mnie rewelacja. Choć z Ikei nigdy nie miałam więc nie mam porównania.
    • levoonia Re: Porządne grube prześcieradła 16.03.17, 00:06
      Kupuję perkalowe, z gumką w zarze home i nic się z nimi nie dzieje. Jestem uzależniona od dostępności rozmiarówkę bo potrzebuję 200x200

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka