Dodaj do ulubionych

Plecak dla 4-klasisty

16.06.17, 10:36
Doradźcie proszę jakiś plecak dla 4-klasisty. Syn do chudzielców nie należy, wzrost 150cm. Kwota najlepiej do 200zl, może jakaś promocja by się znalazła. Zależy nam na przegrodkach w środku lub dwie, trzy oddzielne kieszenie. Syn notorycznie niszczy książki i zeszyty i musi mieć wszystko posegregowane aby jako tako to wszystko przetrwało. A w czwartej klasie dochodzi sporo nowych przedmiotów wiec plecak musi być pojemny. Tornister nie wchodzi w grę. Synowi się nie podobają. Może macie jakieś sprawdzone smile
Obserwuj wątek
    • krotanna Re: Plecak dla 4-klasisty 16.06.17, 11:36
      Zdecydowanie topgal lub coolpack. Odradzam natomiast osławione Hama coocazoo evverclevver.
      • hugo43 Re: Plecak dla 4-klasisty 16.06.17, 11:43
        Na allegro jest kilka sztuk bagmaster w dobrej cenie.
        • asiakh Re: Plecak dla 4-klasisty 16.06.17, 15:47
          polecam plecaki st.reet. Mamy od roku, wygląda jak nowy, trzy duże komory, jedna mniejsza. Cena nie powala.
          eplecaki.pl/plecaki-na-kolkach/6920-plecak-na-kolkach-street-szary-w-kwadraciki-w-kratke-pixels.html
          • mlubik Re: Plecak dla 4-klasisty 22.06.17, 12:15
            plecaki majewskiego!!!! st.reet są SUPER!!!!
      • feresska Re: Plecak dla 4-klasisty 17.06.17, 07:19
        Dzięki smile synowi się parę modeli z coolpacka podoba wiec coś na pewno wybierzemy. A z tego co widzę można i w promocyjnej cenie coś kupić.
    • olga727 Re: Plecak dla 4-klasisty 18.06.17, 14:52
      Córka do 4 klasy dostała z derform taki : www.derform.com.pl/files/fotom/product-1204.jpg
    • sdec Re: Plecak dla 4-klasisty 22.06.17, 11:38
      Polecam Topgal. Od 4-ej klasy używa Topgal, idzie do 6-ej i nadal jest ok. Mamy: CHI 706. Wygodny, sprawdza się i syn go bardzo lubi.
      • maggdi2 Re: Plecak dla 4-klasisty 24.06.17, 11:03
        U nas od 1 do 3 klasy był jeden Topgal. Rewelacyjny. Nic nie zniszczony i mógłby dalej służyć (może i nawet że 2 lata) ale wzór już trochę zbyt dziecinny dlatego kupimy nowy Topgal. Planuję zostać przy modelu CHI.
    • czarna.perla Re: Plecak dla 4-klasisty 22.06.17, 12:19
      Przez cztery lata syn nosił ten sam plecak topgal i byłam bardzo zadowolona do 5 klasy kupiłam hamak coocazoo jobjobber i jest jeszcze lepszy niż topgal. W miarę lekki, bardzo pojemny, dużo kieszeni a po roku wygląda jak nowy.
      • gosiek.w.77 Re: Plecak dla 4-klasisty 24.06.17, 10:49
        U nas porażka z Jobjobberem, kupiony przed tym rokiem szkolnym, noszony przez 2 m-ce miał dziury na bocznej kieszonce od noszenia bidonu/butelki, (syn na dodatek wożony do szkoły, więc zbytnio wstrząsany ten plecak nie jest, żeby butelka czy bidon przecinały materiał) jakiś mega słaby materiał musi być, w klasie 1-3 syn miał 2 Topgale, nic z żadnym się nie stało, picie było także noszone w bocznych kieszonkach i to przez 3 lata ! Topgale wyglądały jak nowe, mieliśmy 2 modele noszone były na zmianę w klasach 1-3. Jobjobbera zareklamowałam, reklamacja uznana, po ponad miesiącu dostałam nowy plecak. Po 2 m-cach to samo, domęczyliśmy się do końca tego roku szkolnego i znów idzie do reklamacji, tym razem już zwrot gotówki. Szkoda, plecak świetny, ergonomiczny, pakowny a materiał papierowy sad Mieliśmy Jobjobber2 Lime District. Teraz wracamy do Topgala, choć Jobjobber nam pasował, ale nie będę 2 razy w roku szkolnym plecaka reklamować i to z tego samego powodu sad Myślałam, że plecak za ponad 300 zł ma jakąś jakość sad
        • joasik_79 Re: Plecak dla 4-klasisty 24.06.17, 14:28
          U nas I-III topgal i wygląda ok ( tylko wyrósł z pająka). Klasa IV dokładnie to samo z jobjobberem, przetarcia w miejscu po bidonie i z przodu po śniadaniówce. Jest w reklamacji. Syn jednak nie chce słyszeć o innym plecaku, uważa że ten jest super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka