Dodaj do ulubionych

ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ???

06.10.04, 12:10
Witam wszystkich mam pytanie znacie może jakiś duży sklep z mebelkami dla
dzieci w Waraszawie chodzi mi o łóżeczko, materac i pościel, dobrze by było
żeby był duży wybór jakie łóżeczko polecacie ? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 06.10.04, 22:10
      Duzo lozeczek maja w Swiecie Dziecka na pulawskiej. Oczywiscie sa tez materace
      i posciele.
      Jesli chodzi o to, jakie lozeczko, to my mamy model Julia Drewexu - jest OK.

aga
    • sendek1 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 07.10.04, 12:16
      Tak wogóle to jest sporo sklepów z dziecinnymi akcesoriami.Dobrze jest wybrać
      jakiś z dobrym dojazdem i dobrymi cenami.Ja od 1,5 roku zaopatruje się w Polaku
      Małym AL.Niepodległości 24.Łóżeczka mają Drewexu i Klupisia i chyba jeszcze
      jakiejś firmy, wybór pościeli i materacy duży.Co do materacyka to polecam taki
      który jednej strony jest dla dziecka od 0 do 3 mies. a z drugiej już troszkę
      twardszy dla starszego z wzmocnionymi bokami ,żeby się nóżki nie zapadały jak
      dziecko będzie stawać.Pozdrawaim.
    • winniczka1 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 11.10.04, 18:03
      Znacie może taki sklep w którym stoją wszystkie łóżeczka i można je obejrzeć a
      nie zamawiać z katalogów i czekać 2-3 tygodnie.
      • nitkagot Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 11.10.04, 21:44
        Hej,polecam sklep-hurtownie TOMI ul.Chojnowska 35,maja tez sklep internetowy
        (mozna sprawdzic ceny)
        Pozdr.
        mamakapselka
    • ewitak25 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 10.11.04, 09:31
      Ja mam Radek II firmy Klupś (chyba) z funkcją kołyski i szufladą na pościel.
      Fantastyczna rzecz, jak mała się budzi to ją bujam i śpi dalej. W dzień blokuje
      kołyskę żeby mogła sobie stać. Kupiliśmy ją od ręki w sklepie Bobas i My na
      Lubelskiej 30/32 w W-wie (www.bobasimy.pl), koło dworca wschodniego. Są tam też
      materace, pościel, ubranka, właściwie wszystko ale trzeba się pytać bo sklep
      jest mały i wielu rzeczy nie widać. Ceny przystępne. Skompletowałam tam prawie
      całą wyprawkę.
    • kasia25000 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 10.11.04, 22:52
      Cześć,
      koniecznie odwiedź nowy sklep Świat DZiecka na ul Towarowej(blisko Dworca
      Głównego jadąc w kierunku Klifa po prawej stronie) mają i te z niskiej półki
      (Drewex itp) i z wyższej.Obsługa super.Ceny w mojej opinii też.
      Ka
    • politea25 Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 12.11.04, 11:30
      Prosiłam kilkakrotnie o nie reklamowanie w tak oczywisty sposób swojego sklepu -
      do tego służy płatna reklama
    • malgra Re: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? 14.11.04, 01:50
      polecam łóżeczko firmy Vox z serii Romantic(a?).Jest duże, z funkcją
      tapczanika, bardzo ładne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka