Dodaj do ulubionych

original marines wyprzedaż

28.08.17, 14:00
pl.originalmarines.com/pl/sales/dla-niej/t-shirty-swetry.html?&p=7
fajne wyprzedaże ale stacjonarnie polecam zajrzeć, nakupiłam córce ubrań po 10 zł i 20 zł w galerii krakowskiej widziałam też w factory w krakowie, ceny stacjonarnie znacznie niższe niż na stronie
Obserwuj wątek
    • tomczynskam Re: original marines wyprzedaż 29.08.17, 09:27
      CENY FAJNE, ALE W TRÓJMIEŚCIE SKLEPU BRAKsad
    • fifiak Re: original marines wyprzedaż 29.08.17, 14:12
      W Manufakturze Łódź sklep jest i ceny 10, 20, 30 złotych. Co prawda za 10zł nie znalazłam nic, bluzy (spory wybór) i kurtki (a'la puchówki przejściówki) są po 30zł. Jakość ubranek bardzo dobra.
      • fifiak Re: original marines wyprzedaż 29.08.17, 14:14
        pl.originalmarines.com/pl/kurtka-z-kapturem-75509.html - takie tylko fuksja
        pl.originalmarines.com/pl/pikowana-nylonowa-kurtka.html i takie
        • 18buzka Re: original marines wyprzedaż 29.08.17, 14:39
          w trójmieście całym nie ma tego sklepusad
    • corrina_f1 Re: original marines wyprzedaż 29.08.17, 15:10
      Teraz to już sama końcóweczka tej wyprzedaży i przynajmniej w Warszawie, wszystko bardzo mocno przebrane.
      W tym roku kupiłam tylko dwie pary pięknych świecących japonek po 20 zł (czyli za pół ceny)
      • czarnulkaaa2 Re: original marines wyprzedaż 29.08.17, 15:47
        To mój ulubiony sklep dla Młodego odkąd go otworzyli w Łodzi ( czyli ze 2 lata) Super wzornictwo, bardzo dobra jakość. Właściwie ostatnio kupuję tylko tam i w Okaidi. W porywach coś w Zarze. Wada tylko jedna-kiepsko się sprzedaje na Allegro wink bo marka mało znana....
        • fifiak Re: original marines wyprzedaż 29.08.17, 16:42
          jeśli masz na dziewczynkę 12 lat (wg ich numeracji) to ja chętna jestem
    • ursgmo Re: original marines wyprzedaż 29.08.17, 17:51
      To i mój ulubiony sklep, okaidi mam na drugim miejscu na równi z mayoralem . Teraz to już prawie nic nie ma wartego uwagi, trzy tygodnie temu kiedy było - 50 % i dodatkowo 10 % kiedy kupiło się powyżej 3 rzeczy , wybór był ogromny i pełna rozmiarówka. Kupiłam mnóstwo bluzeczek na krótki rękaw , kilka z długim , z 6 bluz , spódniczkę i śliczną sukienkę . Mi tam nie przeszkadza że ludzie mało znają , firma jest świetna , tak samo jakość . Dobrze się złożyło że na jesień kolekcja taka sobie bo szafa córce pęka i najmarniej rok mogłabym do odzieżowych nie wchodzić , a tak po jedne legginsy sobie wejdę i wyjdę bez żalu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka