iberka 04.01.18, 22:54 Czy zmieniły się zasady zwrotów? Nigdy nie wysyłałam oświadczeń o odst.od umowy tylko robiłam zwrot. Teraz czytam I jest inf.o odstąpieniu w ciągu 14-dni +14 na zwrot. Przegapiłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysliboraromejko Re: Mango outlet zwrot 06.01.18, 22:18 wez nie strasz kupiłam w mango outlet mnostwo rzeczy w listopadzie a w grudniu zrobiłam zwrot. do tej pory cisza jak makiem zasiał. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliboraromejko Re: Mango outlet zwrot 06.01.18, 22:19 To był ten cały black friday ... i niby miał być wydłużony czas na zwroty. zaczynam się martwić czy będzie kłopot z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mango outlet zwrot 06.01.18, 23:08 Ekspresem zamówiłam kuriera, bo na papierach w paczce było 30dni......Rozbieżność z info ze strony spora, trzymam kciuki aby poszło Odpowiedz Link Zgłoś
mysliboraromejko Re: Mango outlet zwrot 07.01.18, 15:24 Cholera pierwszy raz zrobiłam takie duże zakupy i niestety ubrania były bardzo słabej jakości , coś tam zostawiłam np. kozaki skórzane kupione za 100zł i takie bibeloty różne. Koce tez przyszły bardzo ładne , to zostawiłam. Napisałam wczoraj do nich meila, dam znać co odpisali. Jeśli dostanę towar z powrotem to będzie bardzo nieeleganckie zagranie z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mango outlet zwrot 07.01.18, 16:01 Koce? Nawet nie wiedziałam,że mają . Mango kiedyś lubilam bardzo, ale od pewnego czasu 90% zamówienia wraca, bo ubrania szmatowate niestety. Też zostawiłam buty - baleriny dla mnie I córki oraz garniturowe dla syna. Pierwszy raz zamawiałam cokolwiek z działu męskiego I tu miłe zaskoczenie, bo casualowe koszule wyglądają nieźle - syn postanowił nie odsyłać. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Mango outlet zwrot 09.01.18, 15:07 aaa iberka, z tego co kojarze masz nastolatka na stanie. na jaki wzrost kupowałas i jaki rozmiar? jak wypada męska rozmiarówka-ta najmniejsza by mnie interesowała. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Mango outlet zwrot 09.01.18, 19:03 Mój Kuba ma ok.170 cm wzrostu, może 172...'bo już mnie przerósł. Wagowo na 3 centulu, mega szczupak I ciężko kupić cokolwiek. Wzięłam 4-koszule w najmniejszym rozmiarze:2 ok, jedna za krótkie rękawy, jedna bardzo długa. Jedna para jeansów niestety nie trafiona, bo oczywiście za szerokie . Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Mango outlet zwrot 07.01.18, 16:22 Koce? Bibeloty? Ty chyba w telezakupach jednak kupowałaś.... Odpowiedz Link Zgłoś
mysliboraromejko Re: Mango outlet zwrot 09.01.18, 13:40 uwielbiam takie patatjowe co lepiej wiedzą co gdzie kupuję miłego dnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Mango outlet zwrot 09.01.18, 13:52 Możesz wrzucić linka do jakiegokolwiek koca w mango outlet bo ja niestety nie widzę?? Czy tam jakiegokolwiek bibeloty? Nie wiedziałam ze poszerzyli asortyment. Cos jak zara home? Odpowiedz Link Zgłoś
mysliboraromejko Re: Mango outlet zwrot 09.01.18, 14:05 proszę bardzo www.mangooutlet.com/pl/kobieta/pizamy-i-koszule-nocne-akcesoria/teksturowany-koc_73095537.html?c=91&n=1&s=search jak tylko się pojawią biorę jeszcze dwie sztuki bo sa rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Mango outlet zwrot 09.01.18, 14:09 to daj linka do kocyka, bo kompletuję zamówienie a potrzebuję... tym bardziej że ładne Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Mango outlet zwrot 09.01.18, 14:12 sorry, też już widzę, wisiała mi zaladowana strona z pół godziny zanim napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
mysliboraromejko Re: Mango outlet zwrot 09.01.18, 14:27 jak będzie dostępny to dam znać , codziennie sprawdzam czy są Odpowiedz Link Zgłoś
ju.drzazga Re: Mango outlet zwrot 26.01.19, 10:53 Hej, mam pytanie. Na początku stycznia zrobiłam dwa zwroty do mango outlet, zazwyczaj po kilku dniach dostawałam potwierdzenie przyjęcia zwrotu na adres mailowy, minęło już trochę czasu (około trzech tygodni) do tej pory nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem odbioru paczki. Zaczęłam sprawdzać dane do wsyłki zwrotu. Mango Outlet dołącza zawsze swoją etykietę do paczki z adresem magazyny przy Księcia Ziemowita w Warszawie. Zaczęłam sprawdzać na stronie zasady zwrotów i adres do wysyłki, okazało się, że na stronie jest podany zupełnie inny adres tj. c/o MANGO RETURNS SHOPRUNBACK PL / Świat Przesyłek Warsaw Branch Ul. Handlowa 1, 05-090 Sękocin Nowy Poland Czy któraś z was pamięta może pod jaki adres zwracała paczkę do magazynu? Możliwe, że z Hiszpanii wysyłają złe etykiety i te paczki po prostu gdzieś przepadają i zanim dotrą do nowego magazynu to trochę czasu minie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Mango outlet zwrot 26.01.19, 11:05 no ja tez czekam wyjatkowo długo i juz chyba w takim razie wiem dlaczego....,ostatnio wysyłałam jeszcze na c/o MANGO RETURNS ul. Księcia Ziemowita 53 03-885 WARSZAWA teraz widze jak napisałaś ze jest nowy adres. jak etykiete miałam jeszcze na ten stary, moze przenosza sie i stad to opóxnienie, niestety na odpowiedz na maila czekam juz 3 dzień Odpowiedz Link Zgłoś
ju.drzazga Re: Mango outlet zwrot 26.01.19, 11:33 Będę dzownić do nich w poniedziałek, więc jak tylko czegoś sensownego się dowiem, to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
kxixk123 Re: Mango outlet zwrot 30.01.19, 23:11 jestem w identycznej sytuacji - przesłałam na adres wskazany w etykiecie i nadal nie otrzymałam żadnej informacji - zwrot dotarł do nich 16 stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
panile Re: Mango outlet zwrot 06.02.19, 16:48 u mnie ta sama sytuacja, dwie z zamówionych rzeczy odesłałam. Dzisiaj mija już 3 tydzień odkąd sklep otrzymał zwrot towaru a ja nadal nie otrzymałam zwrotu gotówki. Rozmowa mailowa z konsultantami przypomina rozmowę z botami. Pytają ciągle o te same informacje które są już zawarte w historii mailowej. Tłumaczą, że opóźnienie w zwrocie gotówki jest spowodowane tym ,że towar został przez nich odesłany do centrali i tam jest opóźnienie w przyjęciu. Jakby mnie jako klienta to obchodziło co oni robią z towarem po jego otrzymaniu, mogą sobie nawet spuścić go w kiblu albo wystrzelić w kosmos. Jest to juz drugi raz kiedy musze walczyć z mango o zwrot gotówki. To były moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Czekam na kase do końca tygodnia i idę ze sprawą do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Mango outlet zwrot 06.02.19, 19:24 10 minut temu otrzymałam maila o zwrocie pieniedzy. ani słowa o zwrocie za przesyłke przy zwrocie całego zamówienia, podali tylko kwote za zwracana rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
kxixk123 Re: Mango outlet zwrot 21.02.19, 18:03 otzrmali ode mnie paczkę 16/01/2019 - dzisiaj otrzymałam zwrot pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
ktosia2013 Re: Mango outlet zwrot 26.11.19, 18:44 Kupiłam w mango outlet kilka ubrań, czas realizacji zamówienia około dwóch tygodni, część z nich mi nie pasowała dlatego tego samego dnia dokonałam zwrotu za potwierdzeniem odbioru. Zwrotka wróciła więc paczka na pewno do nich dotarła już ponad dwa tygodnie temu. I nic ani kasy , ani żadnej informacji . Po kilku telefonach na pomoc otrzymałam informację , że oni mają 12 dni roboczych na dokonanie zwroty , od dostarczenia produktów do ich magazynu w Barcelonie, na dokumentach był dołączonych do zwrotu była siedziba w Polsce.. Zdecydowanie odradzam ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś