Dodaj do ulubionych

zwrot do partnera Zalando (Mango)

19.11.18, 20:44
pierwszy raz zamowilam z zalando od tzw partnera Zalando, konkretnie Mango
czuję się zniechęcona do powtórki, 2 swetry przyszły w kartonie wielkosci transportera dla bernardyna, w dodatku nie pasują (zdarza sie) i niestety odesłac musze do Mango (nie Zalando), w dodatku za posrednictwem PP
dołaczona jest tajemnicza etykieta zwrotna, która jednak nie przypomina z wyglądu nalepek na paczki PP
ktoś cwiczył - proste to? uzyskam potwierdzenie nadania czy sama mam je jakoś stworzyć i podetknąć? nie odesla mnie z poczty i inf, ze o takim czymś nie słyszeli?
Obserwuj wątek
    • agnieszka_mmm Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 19.11.18, 22:47
      Uu to ja kupowałam od partnera kurtkę nameit dla syna i zwracałam normalnie do zalando. Ale porobili
    • ma.malina Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 20.11.18, 07:13
      Można tez zwrócić do żabki lub fresha
      • mamamisi2005 Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 20.11.18, 15:56
        niestety na formularzu zwrotu jest informacja, ze konkretnie PP sad
        Czy własnie Mango udalo ci sie zwrócic jednak DHLem (czyli żabka lub fresh?)
        • ma.malina Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 20.11.18, 18:24
          Tak, na pewno Mango, w piątek robiłam taki zwrot
          • mamamisi2005 Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 20.11.18, 19:20
            o dziękuję, jest nadzieja
            i nakleiłaś załaczoną etykiete i było ok?
            • agnieszka_mmm Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 23.11.18, 13:17
              Wszystko było pięknie ładnie do czasu zwrotu pieniędzy na konto za odesłanie produktów partnera. Odsyłałam jednego dnia 3 paczki, 2 "zwykłe zalando" i jedna do partnera i za tw dwie zwykłe już dawno mam zwrot a za partnera cisza. Pisałam już do nich w tej sprawie i tez cisza. Odebrali zwrot 14 listopada
              • dixi Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 23.11.18, 14:37
                Kiedyś tam zwracałam zakupy do mango kupione w ich sklepie internetowym. Zwrócili pieniądze dopiero jak się upomniałam wysyłając wiadomość elektronicznie ze swojego konta w ich sklepie. Mango najlepiej kupować w answear .
    • ogrodnikok Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 02.12.18, 15:31
      Ja zamówiłam bezpośrednio w Mango. Niby można zwrócić bezpłatnie w punkcie DHL (żabka).Problem niestety jest taki, że ich etykiety zwrotnej nie mogą w żabce odczytać. Napisałam maila czekam na odpowiedź.
      • edyta_32 Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 02.12.18, 16:46
        A jak na chwile obecna wyglada zwrot pieniedzy w samym zalando? Kupilam córce sniegowce za 350 zl. Odebralam w czwartek . A w pitek bylu juz o 70 zl tansze . Zamowilam za pobraniem i teraz sie zastanawiam czy odebrac te tansze a droższe odeslac? Czy zostawic te drozsze bo ma te 350 zl to sobie "poczekam"?
        • agnieszka_mmm Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 02.12.18, 17:03
          Właśnie sa jakieś opóźnienia z wysyłkami i zwrotami pieniędzy. Dostałam maila o przyjęciu zwrotu we wtorek i zawsze na drugi dzień miałam już pieniądze na koncie, a tu dalej cisza. To samo z zamówieniami. Opłaciłam zamówienie w poniedziałek rano, dopiero wieczorem w środę dostałam potwierdzenie opłaty, a wysłali zamówienie w piątek sad Już chyba święta na całego smile
          • natbar Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 02.12.18, 17:22
            Pieniądze są w ten sam dzień, najpóźniej na następny, oddawałam buty w zeszłym tygodniu. Mango trzeba odesłać na swój koszt lub oddać w sklepie outletowym- jeden jest np. w Modlniczce, na etykiecie masz wyraźnie napisane: return label, not prepaid- także etykieta jest tylko do naklejenia i w zależności od tego czym odsyłasz, tyle płacisz
          • kobieta_jakubowa Re: zwrot do partnera Zalando (Mango) 02.12.18, 17:57
            Mój zwrot odebrali 22.11 i dalej pieniędzy nie mam.
            Zawsze były na drugi dzień.
            Odpisali mi, że mają sporo zamówień i realizacja zwrotów trwa dłużej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka