Dodaj do ulubionych

Wątek gwiazdkowy 2019

28.10.19, 12:28
Jeszcze nie ma wątku o prezentach?
Brakuje mi w tym roku pomysłów, chętnie bym poczytała, co kupujecie. Na razie mam głównie jakieś drobiazgi.
Dla 10-latka torbę Coocazoo, grę Coggy Fat Brain Toys, podróżne Scrabble.
Dla 7-latka pełno piłkarskich gadżetów i książek.
Dla 4-latka wieszak na medale, puzzle, Transformersa.
Dla niespełna 2-latki domek dla lalek, lalki, torebkę, plecak, jabłko magnetyczne z Ali.
Dla noworodka żyrafę z muzyczką Fisher Price.
I dla wszystkich szczoteczki soniczne dziecięce.
Obserwuj wątek
    • biedronka195 Re: Wątek gwiazdkowy 2019 28.10.19, 14:17
      Też chętnie poczytam pomysłysmile
      Dla 11-latka książka " Magiczne drzewo" część 11
      dla 8-latki ubrania z Harrym Potterem, flamastry Sharpie, zakreślacze, książki ( jeszcze nie wiem jakie)
    • emma6666 Re: Wątek gwiazdkowy 2019 29.10.19, 13:05
      Książki książki książki.
      Dla 4 latka figurki schleich i wielki zestaw playmobil z t-rexem.
      9 letni chce la cucacucaracha loop, nie wiem co jeszcze, czekam na list
    • disco-ball Re: Wątek gwiazdkowy 2019 25.11.19, 12:11
      Pisz, jakie te gadżety piłkarskie.
      Mam wrażenie, ze mój ma juz wszystkie piłkarskie gadżety świata, a tylko to wchodzi w grę.
      • eesti_2005 Re: Wątek gwiazdkowy 2019 25.11.19, 12:58
        Gadżetów piłkarskich jest od groma. Ja wpisuję w wyszukiwarkę (Google, Allegro, Aliexpress, sklepy int.) hasła związane z piłką i wybieram.
    • czarna.perla Re: Wątek gwiazdkowy 2019 30.11.19, 00:56
      6 latka mata do ćwiczeń z ikea
      3 latka jakieś gadżety z kraina lodu, korona itp.
      7 latek ksiązeczki połącz punkty, jakaś gra i ksiązki ale nie wiem jeszcze co dokładnie
      niespełna roczniak tablica manipulacyjna
      2 latek elementy do rozbudowy kolejki drewnianej
      2 latka walizka trunki
      14 latek nie mam pojęcia, on też nie. Jedyne co mu do głowy przychodzi to tabliczka czekolady i duzo soku marchewkowego
      11 latka- tu zyczeń jest milion i wszystkie bardzo drogie, markowe ciuchy i buty, instax, słuchawki do iphona, perfumy, kosmetyki.
    • agnieszkallo Re: Wątek gwiazdkowy 2019 02.12.19, 16:11
      To od wszystkich co mi wiadomo

2,5-latek Lego duplo, pojazdy do skręcania, zjeżdżalnia z autkami, garaż, 5pak autek
      2,5-latek tor z Tomkiem, tor wader, puzzle piankowe ulica, pojazdy do skręcania, mały tir, gumowy dinozaur, autobus dickie, Wielka ksiaga przygód Basi i Franka, puzzle Gigantic miasto
      5,5-latka zestaw plastyczny, gra Labirynt Kraina Lodu
      5-latka ubranka dla bobasa, wanienka, butelka i pieluszka, szafa Barbie, para młoda Barbie, playmobil 9405, lego friends cukiernia, gra Pstro!, Basia:Wielka księga przygód 3, lol Boys, ciastolina play doh
      7-latka piórnik kot, zestaw do robienia naklejek, książka Wróżki ratują święta, kalendarz adwentowy Baby Born, sanki dla Baby Born
      Prawie 13-latek gra Star Wars Battelfront 2, grip tape i barendy do hulajnogi, naklejki scootive i bransoletka, fingerboard z rampą, słuchawki jbl 60 btnc, plecak conversa, gra Cluedo, nowy tom Magicznego drzewa, lego speed Champion 75891, tablica led z literami
      • eesti_2005 Re: Wątek gwiazdkowy 2019 02.12.19, 16:16
        "kalendarz adwentowy Baby Born" jako prezent gwiazdkowy? To na przyszły rok?
        • agnieszkallo Re: Wątek gwiazdkowy 2019 02.12.19, 22:49
          Pod choinkę. Młoda sobie tak zażyczyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka