Dodaj do ulubionych

komisy na slasku

21.10.04, 15:15
znacie moze dobre komisy na slasku z art. dla dzieci-konkretnie chodzi mi o zakup uzywanego wozeczka. bede wdzieczna za pomoc, mieszkam tu od niedawna i nie mam pojecia gdzie sie ruszyc.
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: komisy na slasku 21.10.04, 21:20
      Cześć. Kiedyś pytałam o to samo - nie było odpowiedzisad Podobno jest komis w
      Chorzowie - nie wiem gdzie, ale kiedyś widziałam na ul.3-Maja (na dole po
      prawej stronie). Poza tym - nie znam dobrego komisu - a powinny być
      przynajmniej w Gliwicach i Katowicach. Byłam w kilku kiepskich - same starocie
      (jeszcze zależy co chcesz kupić), nic nowszego. Może ktoś odpiszesmile
      ps. Znam dobrą hurtownię "Bociek" w Zabrzu - mają większość nowości, niższe
      ceny i do negocjacji.
      pozdrawiam i powodzenia
      Ania z Zuzią
      • cortinka Re: komisy na slasku 21.10.04, 21:53
        Cześć! W Rybniku na ul. Wiejskiej jest sklep z art. dziecięcymi (chyba nazywa
        się "Bobas" ale nie jestem pewna), ze dwa miesiące temu mieli tam wystawionych
        parę wózków m.in. Inglesinę i ABC Design. Jest jeszcze komis w Żorach, ale nie
        wiem przy jakiej ulicy, musiałabyś popytać. Zobacz też na Allegro - tam jest
        bardzo dużo ofert. Pozdrawiam, Kasia
        • leli1 Re: komisy na slasku 21.10.04, 23:08
          dzieki dziewczyny.
          Chcialam kupic uzywana dobra/markowa parasolke ale oczywiscie nie za drogą. Sledze allegro od jakiegos czasu ale nic ciekawego nie bylo.
          Chyba marnie z tymi komisami tutaj bo obdzwonilam z ksiazki tel. kilka i zaden nie mial art. dzieciecych.
          Pozdrawiam.
    • krasulas Re: komisy na slasku 22.10.04, 06:05
      Ja też szukałam parasolki z drugiej ręki (Peg-Perego) i w komisach na tym
      terenie chyba nie ma szanssmile Kiedyś widziałam ofertę m.in. internetowego
      komisu o nazwie "żuczek" (strona było chyba www.komiszuczek.pl, nie wyświetla
      się teraz) - tam było parę fajnych wózeczków. Mieli dosłać zdjęcia, ale jakoś
      nagle przestali działać(?). Też zerkam na Allegro - i też nic jeszcze nie
      znalazłam (a bardzo chcę uniknąć granatu). Także - nic nam innego nie pozostaje
      jak dalej szukać. Na szczęście - parasolki potrzebuję na wiosnę, także...smile
      Pozdrawiamy
      Ania z Zuzią
    • aniczek1 Re: komisy na slasku 22.10.04, 09:02
      W Zabrzu jest swietny komis z artykulami dzieciecymi na ulicy Sienkiewicza.
      Oprocz wiekszych rzeczy typu wozki maja tez ubranka- ladne i niedrogie. Wczoraj
      zakupilam tam kombinezon r.74 za 25 zl- duzo taniej niz na allegro i od innych
      ofert internetowych, co mnie nieco zdziwilo. Poza tym jest Inerkomis- baaaardzo
      duzy- miedzy Katowicami a Siemianowicami.
      Pozdrawiam
      Ania (22.03.2004)
      • leli1 Re: komisy na slasku 22.10.04, 09:29
        W interkomisie bylam wczoraj ale maja same starocie, tzn akurat parasolki, bo gdybym chciala kupic 3 funkcyjny to byly calkiem fajne za ok 450 zl.
        Musiałabym wybrac sie do Zabrza skoro polecasz.
        Raz jeszcze dzieki i pozdrowka.
    • squaw1 Re: komisy na slasku 22.10.04, 11:23
      Jest jeszcze komis w Katowicach ul.1 Maja ( przedluzenie ul Warszawskiej)numeru
      dokladnie nie pamietam ale chyba 21 lub 23, obok znajduje sie piekarnia Kauf a
      naprzeciw jest przystanek tramwajowy
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka