leli1 21.10.04, 15:15 znacie moze dobre komisy na slasku z art. dla dzieci-konkretnie chodzi mi o zakup uzywanego wozeczka. bede wdzieczna za pomoc, mieszkam tu od niedawna i nie mam pojecia gdzie sie ruszyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: komisy na slasku 21.10.04, 21:20 Cześć. Kiedyś pytałam o to samo - nie było odpowiedzi Podobno jest komis w Chorzowie - nie wiem gdzie, ale kiedyś widziałam na ul.3-Maja (na dole po prawej stronie). Poza tym - nie znam dobrego komisu - a powinny być przynajmniej w Gliwicach i Katowicach. Byłam w kilku kiepskich - same starocie (jeszcze zależy co chcesz kupić), nic nowszego. Może ktoś odpisze ps. Znam dobrą hurtownię "Bociek" w Zabrzu - mają większość nowości, niższe ceny i do negocjacji. pozdrawiam i powodzenia Ania z Zuzią Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: komisy na slasku 21.10.04, 21:53 Cześć! W Rybniku na ul. Wiejskiej jest sklep z art. dziecięcymi (chyba nazywa się "Bobas" ale nie jestem pewna), ze dwa miesiące temu mieli tam wystawionych parę wózków m.in. Inglesinę i ABC Design. Jest jeszcze komis w Żorach, ale nie wiem przy jakiej ulicy, musiałabyś popytać. Zobacz też na Allegro - tam jest bardzo dużo ofert. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: komisy na slasku 21.10.04, 23:08 dzieki dziewczyny. Chcialam kupic uzywana dobra/markowa parasolke ale oczywiscie nie za drogą. Sledze allegro od jakiegos czasu ale nic ciekawego nie bylo. Chyba marnie z tymi komisami tutaj bo obdzwonilam z ksiazki tel. kilka i zaden nie mial art. dzieciecych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: komisy na slasku 22.10.04, 06:05 Ja też szukałam parasolki z drugiej ręki (Peg-Perego) i w komisach na tym terenie chyba nie ma szans Kiedyś widziałam ofertę m.in. internetowego komisu o nazwie "żuczek" (strona było chyba www.komiszuczek.pl, nie wyświetla się teraz) - tam było parę fajnych wózeczków. Mieli dosłać zdjęcia, ale jakoś nagle przestali działać(?). Też zerkam na Allegro - i też nic jeszcze nie znalazłam (a bardzo chcę uniknąć granatu). Także - nic nam innego nie pozostaje jak dalej szukać. Na szczęście - parasolki potrzebuję na wiosnę, także... Pozdrawiamy Ania z Zuzią Odpowiedz Link Zgłoś
aniczek1 Re: komisy na slasku 22.10.04, 09:02 W Zabrzu jest swietny komis z artykulami dzieciecymi na ulicy Sienkiewicza. Oprocz wiekszych rzeczy typu wozki maja tez ubranka- ladne i niedrogie. Wczoraj zakupilam tam kombinezon r.74 za 25 zl- duzo taniej niz na allegro i od innych ofert internetowych, co mnie nieco zdziwilo. Poza tym jest Inerkomis- baaaardzo duzy- miedzy Katowicami a Siemianowicami. Pozdrawiam Ania (22.03.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: komisy na slasku 22.10.04, 09:29 W interkomisie bylam wczoraj ale maja same starocie, tzn akurat parasolki, bo gdybym chciala kupic 3 funkcyjny to byly calkiem fajne za ok 450 zl. Musiałabym wybrac sie do Zabrza skoro polecasz. Raz jeszcze dzieki i pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
squaw1 Re: komisy na slasku 22.10.04, 11:23 Jest jeszcze komis w Katowicach ul.1 Maja ( przedluzenie ul Warszawskiej)numeru dokladnie nie pamietam ale chyba 21 lub 23, obok znajduje sie piekarnia Kauf a naprzeciw jest przystanek tramwajowy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś