Dodaj do ulubionych

Baby Dreams Explorer

24.10.04, 12:53
Hej
czy któraś z mam używa tego wózka? jakie wrażenia?
i pytanie główne - czy na tym wózku można montowac fotelik? producent nic o
tym nie pisze n swojej stronie.
Kasia
Obserwuj wątek
    • kasia_de Re: Baby Dreams Explorer 25.10.04, 15:47
      podciągam, bo temat bardzo mnie interesuje!
      • dorotadu Re: Baby Dreams Explorer 25.10.04, 19:21
        nie można montowac fotelika
        moja mała jeździła w tym wózku od 5mz - jak dla noworodka jest on wg mnie za
        słabo resorowany
        • magdaijulia Re: Baby Dreams Explorer 25.10.04, 22:40
          Hej;
          Moja koleżanka jeżdziła nim i wg niej miał więc wad niż zalet; np. za słabe
          resory jak na małego niemowlaka; ciężki i zjezdżał na jedną stronę, nie można
          było nim bujać (to wazne dla niemowlaczka); żeby nim skręcić albo wjechać na
          krawężnik to musiała opierać się na rączce całym ciałem; do zalet jakie
          pamiętam to: jest duży i wygodny dla dziecka
          PS to są spostrzeżenia mojej kolezanki, pisze to co pamiętem ze wspólnych rozmów
          • magdaijulia PS: mam super wózeczek do sprzedania; na priva 25.10.04, 22:42

• kasia_de Re: PS: mam super wózeczek do sprzedania; na priv 26.10.04, 11:03
              dzięki dziewczyny!
              Magdaijulia, prześlij zdjęcia i cenę!
              Kasia
              • magdaijulia wysłałam na priva 26.10.04, 16:50

• reni28 Re: Baby Dreams Explorer 26.10.04, 20:13
      Ja mam wózek BD Smart jestem z niego b. zadowolona. Moja dzidzi jeździ w nim od urodzenia, ale miałam pożyczony taki wkład nosidło dla noworodków od innego wózka. Pokonuje nim codziennie b. długie trasy i jak na razie nic się nie dziej. Uważam, ze za tak niska cene nie nalezy od tych wózków oczekiwac za duzo.
      • monia1973 Re: Baby Dreams Explorer 06.11.04, 12:44
        Witam. Też zastanawiam się nad BD Smart z wkładką dla niemowlaka. Możesz
        polecić to rozwiązanie z czystym sumieniem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka