kasia_de 24.10.04, 12:53 Hej czy któraś z mam używa tego wózka? jakie wrażenia? i pytanie główne - czy na tym wózku można montowac fotelik? producent nic o tym nie pisze n swojej stronie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_de Re: Baby Dreams Explorer 25.10.04, 15:47 podciągam, bo temat bardzo mnie interesuje! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Baby Dreams Explorer 25.10.04, 19:21 nie można montowac fotelika moja mała jeździła w tym wózku od 5mz - jak dla noworodka jest on wg mnie za słabo resorowany Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: Baby Dreams Explorer 25.10.04, 22:40 Hej; Moja koleżanka jeżdziła nim i wg niej miał więc wad niż zalet; np. za słabe resory jak na małego niemowlaka; ciężki i zjezdżał na jedną stronę, nie można było nim bujać (to wazne dla niemowlaczka); żeby nim skręcić albo wjechać na krawężnik to musiała opierać się na rączce całym ciałem; do zalet jakie pamiętam to: jest duży i wygodny dla dziecka PS to są spostrzeżenia mojej kolezanki, pisze to co pamiętem ze wspólnych rozmów Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: PS: mam super wózeczek do sprzedania; na priv 26.10.04, 11:03 dzięki dziewczyny! Magdaijulia, prześlij zdjęcia i cenę! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
reni28 Re: Baby Dreams Explorer 26.10.04, 20:13 Ja mam wózek BD Smart jestem z niego b. zadowolona. Moja dzidzi jeździ w nim od urodzenia, ale miałam pożyczony taki wkład nosidło dla noworodków od innego wózka. Pokonuje nim codziennie b. długie trasy i jak na razie nic się nie dziej. Uważam, ze za tak niska cene nie nalezy od tych wózków oczekiwac za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1973 Re: Baby Dreams Explorer 06.11.04, 12:44 Witam. Też zastanawiam się nad BD Smart z wkładką dla niemowlaka. Możesz polecić to rozwiązanie z czystym sumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś