Dodaj do ulubionych

wózek Peg Perego Venezia -wasze opinie

26.10.04, 23:09
Chętnie poznam wasze opinie na temat tego wózka.Zastanawiam się nad kupnem
choćby ze względu że jest mały po złożeniu a mam mały bagażnik w aucie.
Obserwuj wątek
    • pinik Re: wózek Peg Perego Venezia -wasze opinie 27.10.04, 00:15
      hej,

sa lepsze male wozki (nie wiem, na czym jeszcze ci w nim zalezy), ale zwykle
      bez przekladanej raczki.

Venezia ma nie najlepsze opinie (za male kolka, ktore ostatnio zostaly troche
      zmienione).

Zajrzyj tu do wyszukiwarki. Bylo juz troche o tym.
    • annulak Re: wózek Peg Perego Venezia -wasze opinie 27.10.04, 09:25
      Ja mialam stary model tego wozka i mial fatalne malutkie kolka,ktore teraz
      powiekszono,sa takie jak w plico p3.Pewnie ulepszono jeszcze troche innych
      rzeczy.Poza tym byl ok.Fajne jest to,ze ma przekladana raczke i ze rozklada sie
      zupelnie na plasko ,no i jest lekki.Inne wozki tego typu sa zwykle sporo
      ciezsze.Jak trzeba go tachac na gore to sie sprawdza - ja tagalam kilka razy
      dziennie wraz z zawartoscia :o) Ale jeszcze go nie widzialam po
      ulepszeniach.Pozdrawiam
      • gusiek9 Re: wózek Peg Perego Venezia -wasze opinie 27.10.04, 10:53
        Witam.
        My jeździmy PP Venezia od tego lata i stopień zadowolenia oceniam na 8 pkt na
        10 możliwych. Czyli potwierdzam to co przewija się we szystkich tematach
        dotyczących tego wózka - prowadzi się nie najlepiej z racji niewielkich kółek.
        Jednak można się przyzwyczaić (kwestia czy wózek będzie użytkowany w mieści czy
        poza nim). Moim zdaniem na miasto jest OK, ale do częstej jazdy po wertepach
        raczej się nie nadaje. To wada. Teraz zalety - i tu moja lista jest dużo
        większa: regulowany podnóżek (gdy dzidziuś śpi nie zwisają mu nogi tak jak to
        jest w większości wózków), przekładana rączka (bardzo fajna sprawa, doceniana
        gdy się ją ma), przy tak niewielkich rozmiarch jest dużo miejsca dla dziecka
        (jest dość szeroki), rozkłada się całkowicie na płasko, leciutki, tacka na
        zabawki, prosta obsługa i jest bardzo ładny smile No i dla nas istotne były
        wymiary po złożeniu z racji niewielkiego bagażnika (Clio) - mieści się idealnie
        pozostawiając sporo miejsca na inne bagaże. Nasz poprzedni wózek wymagał
        rozłożenia na części i tak wypełniał calutki bagażnik. Ja więc polecam ten
        wózek!!!
        Udanych zakupów,
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka