cubus1 17.11.04, 15:54 Jak wyglada procedura wyrabiania karty? Czy odrazu moge zrobic zakupy? I czy ktos byl niedawno i widzial fajne zabawki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursgmo Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 18:43 Przede wszystkim musisz prowadzić Ty lub Twój mąż firme. Zgłaszasz sie z wpisem do ewidencji , drukiem nadania nip oraz regonem i dowodem osobistym właściciela firmy . Reszta to drobiazgi ,wszystko na miejscu i od razu możesz robić zakupy. Potem dadzą Ci plastikowa karte i strzelą zdjęcie z aparatu ( paskudne )i to wszystko . A co do zabawek akurat nie wiem , jeszcze nie mam świątecznej gazetki . Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 21:20 Dziekuje,co trzeba miec wyczytalam na ich stronie.Zastanawialam sie jednak czy od razu mozna robic zakupy.A katalogi na ich stronie sie nie otwieraja wiec nie mam pojecia do oferuja Gdy bedziesz miala katalog to napisz co jest tam ciekawego. Czy tylko w W-wie jest ten jeden na Modlinskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
akrobat Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 21:51 w obecnej ofercie jest duzo zabawek.Zależy jaka grupa wiekowa i co cie najbardzije interesuje.Daj znac to odpiszę) Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 22:45 Prawie 3 latek a interesuje nas Lego duplo i zabawki Little tikes Jest moze cos i warto jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
akrobat Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 23:05 Jest Lego Duplo-green strata box 500 elementów za 119,56, Lego Duplo-dragon tower za 139,08.Ogólnie jest duzo zabawek,szczególnie dla chłopców.Nie bardzo wiem czym interesuje się 3-latek ale mysle,że cośmożna wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Selgros Warszawa 18.11.04, 10:05 Hej, ten przy Modlińskiej (a dokładnie Przylesie) jest jedyny w Warszawie. Zakupy zrobisz od razu po wyrobieniu karty (zdjęcia faktycznie paskudne robią ) System zakupowy podobny jak w Makro - za gotówkę (jest przy wejściu bankomat Euronetu, a obok bank - ale nie pamiętam jaki, może BPH), sporo artykułów sprzedają w ilościach hurtowych. Wybór zabawek całkiem przyzwoity, ceny "normalne", no chyba, że w promocji. Wybieram się tam niebawem, mogę wziąć gazetkę i Ci podesłać, bo tą przesłaną do domu już wyrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Selgros Warszawa 18.11.04, 14:37 Dzieki, bylabym wdzieczna tylko za informacje czy jest jakies fajne Lego duplo w promocji bo nie wiem czy ciagnac tesciowa na drugi koniec miasta Niestety Macro rozczarowalo mnie w tym roku, zawsze robili swietne promocje Lego i Little tikes a tu bylam wczoraj i nic (((( Odpowiedz Link Zgłoś
fenka Re: Selgros Warszawa 18.11.04, 19:57 Na "fajnych Lego" nie znam się jeszcze za bardzo, bo dziecko urodzi się w grudniu, ale będąc w Selgrosie wzięłam gazetkę o promocjach z myślą o Tobie i znalazłam co następuje (przepisuję toćka w toćkę, mi te symbole nic nie mówią): Lego Duplo - Green Strata Box 5352; wiek 2-5, 500 elementów, 1 sztuka 119,56 z VAT. Na pudełku jest obrazek z domkiem, samochodzikiem, jakimś ludzikiem, o dziwo z klocków Lego Duplo - Dragon Tower 4776, wiek 3-6, 1 sztuka 139,08 z VAT, na obrazku smok i chyba? wieża zamkowa. BTW: są jeszcze Lego Bionicle TriPack - jakaś straszna figurka i Lego Racers Exo - wyścigówka. To tyle, jeśli chodzi o gazetkę - promocja trwa do 12.12.04. Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Selgros Warszawa 18.11.04, 20:36 hej w selgrosie wystarczy np jesli masz ze soba piecztke ( z regonem )firmy to juz mozesz zrobic zakupy pzdr. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Selgros Warszawa 25.11.04, 12:22 Dostałam dzisiaj gazetkę z Selgrosa i z Lego Duplo jest Podnośnik Widłowy za 39,89, Kucyk i powóz za 15,74. Z Little Tikets jest Pojazd obsługi samochodów wyścigowych za 132,98, Samochód Straż Pożarna za 132,98. Odpowiedz Link Zgłoś