Dodaj do ulubionych

Selgros Warszawa

17.11.04, 15:54
Jak wyglada procedura wyrabiania karty? Czy odrazu moge zrobic zakupy?

I czy ktos byl niedawno i widzial fajne zabawki?
Obserwuj wątek
    • ursgmo Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 18:43
      Przede wszystkim musisz prowadzić Ty lub Twój mąż firme. Zgłaszasz sie z wpisem
      do ewidencji , drukiem nadania nip oraz regonem i dowodem osobistym właściciela
      firmy . Reszta to drobiazgi ,wszystko na miejscu i od razu możesz robić zakupy.
      Potem dadzą Ci plastikowa karte i strzelą zdjęcie z aparatu ( paskudne wink)i to
      wszystko .
      A co do zabawek akurat nie wiem , jeszcze nie mam świątecznej gazetki .
      • cubus1 Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 21:20
        Dziekuje,co trzeba miec wyczytalam na ich stronie.Zastanawialam sie jednak czy
        od razu mozna robic zakupy.A katalogi na ich stronie sie nie otwieraja wiec nie
        mam pojecia do oferuja sad
        Gdy bedziesz miala katalog to napisz co jest tam ciekawego.
        Czy tylko w W-wie jest ten jeden na Modlinskiej?

• akrobat Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 21:51
          w obecnej ofercie jest duzo zabawek.Zależy jaka grupa wiekowa i co cie
          najbardzije interesuje.Daj znac to odpiszęsmile)
          • cubus1 Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 22:45
            Prawie 3 latek a interesuje nas Lego duplo i zabawki Little tikes smile
            Jest moze cos i warto jechac?
            • akrobat Re: Selgros Warszawa 17.11.04, 23:05
              Jest Lego Duplo-green strata box 500 elementów za 119,56, Lego Duplo-dragon
              tower za 139,08.Ogólnie jest duzo zabawek,szczególnie dla chłopców.Nie bardzo
              wiem czym interesuje się 3-latek ale mysle,że cośmożna wybrac
        • fenka Re: Selgros Warszawa 18.11.04, 10:05
          Hej,
          ten przy Modlińskiej (a dokładnie Przylesie) jest jedyny w Warszawie.
          Zakupy zrobisz od razu po wyrobieniu karty (zdjęcia faktycznie paskudne
          robią smile )
          System zakupowy podobny jak w Makro - za gotówkę (jest przy wejściu bankomat
          Euronetu, a obok bank - ale nie pamiętam jaki, może BPH), sporo artykułów
          sprzedają w ilościach hurtowych. Wybór zabawek całkiem przyzwoity,
          ceny "normalne", no chyba, że w promocji.
          Wybieram się tam niebawem, mogę wziąć gazetkę i Ci podesłać, bo tą przesłaną do
          domu już wyrzuciłam.
          • cubus1 Re: Selgros Warszawa 18.11.04, 14:37
            Dzieki, bylabym wdzieczna tylko za informacje czy jest jakies fajne Lego duplo
            w promocji bo nie wiem czy ciagnac tesciowa na drugi koniec miasta smile
            Niestety Macro rozczarowalo mnie w tym roku, zawsze robili swietne promocje
            Lego i Little tikes a tu bylam wczoraj i nic sad((((
            • fenka Re: Selgros Warszawa 18.11.04, 19:57
              Na "fajnych Lego" nie znam się jeszcze za bardzo, bo dziecko urodzi się w
              grudniu, ale będąc w Selgrosie wzięłam gazetkę o promocjach z myślą o Tobie i
              znalazłam co następuje (przepisuję toćka w toćkę, mi te symbole nic nie mówią):
              Lego Duplo - Green Strata Box 5352; wiek 2-5, 500 elementów, 1 sztuka 119,56 z
              VAT. Na pudełku jest obrazek z domkiem, samochodzikiem, jakimś ludzikiem, o
              dziwo z klocków wink
              Lego Duplo - Dragon Tower 4776, wiek 3-6, 1 sztuka 139,08 z VAT, na obrazku
              smok i chyba? wieża zamkowa.
              BTW: są jeszcze Lego Bionicle TriPack - jakaś straszna figurka i Lego Racers
              Exo - wyścigówka.
              To tyle, jeśli chodzi o gazetkę - promocja trwa do 12.12.04.
    • dosiamamafilipa Re: Selgros Warszawa 18.11.04, 20:36
      hej
      w selgrosie wystarczy np jesli masz ze soba piecztke ( z regonem )firmy to juz
      mozesz zrobic zakupy
      pzdr.
      dorota
    • pia_ Re: Selgros Warszawa 25.11.04, 12:22
      Dostałam dzisiaj gazetkę z Selgrosa i z Lego Duplo jest Podnośnik Widłowy za
      39,89, Kucyk i powóz za 15,74. Z Little Tikets jest Pojazd obsługi samochodów
      wyścigowych za 132,98, Samochód Straż Pożarna za 132,98.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka