Dodaj do ulubionych

krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie?

19.11.04, 16:44
Czy warto kupić taką zabawkę dla rocznego dziecka? Jak się buja - w sam raz
dla takiego malucha, a może za bardzo albo za słabo? Czy jest bezpieczna?
Rzeczywiście tak ładna jak na zdjęciach? Niestety widziałam tylko w
internecie. A może wiecie, gdzie można obejrzeć w sklepie w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • maral97 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 26.11.04, 21:34
      Podpisuje sie pod w/w pytaniem.
      Co prawda teście kupili już wnukowi tą krowe na grudniowe urodziny, ale podobno
      bardzo im się nie podoba, powiedzieli nam przez telefon, że to "badziewie" i
      gdyby widzieli tą zabawkę na "żywo" to w życiu by jej nie kupili!!!! Jak może
      kawałek deski i cerata tyle kosztować - pytali?! Kupili ją przez internet za
      200 zł.
      Interesuje mnie czy rzeczywiscie teście maja racje, ponieważ nam sie ta krówka
      bardzo spodobała i podsuneliśmy im pomysł, na prezent dla wnuka. I teraz sama
      zastanawiam sie czy to słuszny pomysł? A do urodzin został jeszcze prawie
      miesiac.
      • sajana Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 28.11.04, 12:29
        krówka tej firmy nie jest z drewna tylko z plastiku a pokrowiec z pluszu. Jest
        śliczna.
      • maral97 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 28.11.04, 15:55
        Dziękuję wszystkim za odpowiedzi smile
        NIE ŻĄŁUJĘ tego podsunietego pomysłu. Najwyraźniej teście się nie znają a moze
        im szkoda kasy dla dziecka sad
        Pozdrawiam!
    • kasia-j Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 26.11.04, 21:54
      Krowy nie mamy, ale plastikowego konika z Little Tikes - Mały bardzo go lubi.
      Ma też pluszowego zwierzaka na biegunach - kompletny niewypał - choć niby
      miękki etc - hehe Dziadkowie kupowali smile)).
      Ten koń z Little Tikes też nie wygląda pięknie, ale Mały na nim się lubi bujać
      (teraz już na stojąco smile) i wg mnie jest bezpieczny dla dziecka (a dla mnie to
      b.ważne).
      • chuda20 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 27.11.04, 07:47
        Też chciala kupić coś takiego małej ale szybko zmieniłam zdanie.zabralam córe
        do Małpiego Gaju(miejsce uciech dla dzieci u mnie w mieście :o) ).
        Stała tam ta krowa więz od razu wsadziłam Amelkę na nią i ... musiałam ją
        szybciej zdejmowac niż wsazałam :o)
        Wogóle jej sie ta zabawka nie podobała.Jesteśmy w tym salonie uciech dwa razy w
        tygodniu a Amelka przez ten czas ani razu nie podeszła do krowy a ja skutecznie
        się z niej "wyleczyłam ".
        Pozdrawiam-Agata
    • gabi54 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 27.11.04, 10:11
      My mamy taką krowę i jest suuuper. Mała (19 miesięcy) dostła ją na pierwsze
      urodzinki i do dzisiaj jest super zabaweczką. Ostatnio było u nas dużo dzieci
      młodszych od mojej córci i wprost wyrywały ją sobie. Serdecznie polecam bo jest
      to bardzo bezpieczna zabawka. Mała sama na nią wchodzi i schodzi, a już po
      trzech dniach załapała jak się bujać samemubig_grin.
      --
      gabi
      • black_currant Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 27.11.04, 10:20
        Przyłączam się do fanklubu krowy smile Moja córcia dostała ją gdy miała 9
        miesięcy. Najpierw była 'przytulanką' (krowa ma cudny, miękki pyszczek), potem
        służyła jako bujak, a teraz jest do prostu krową (Emi do niej mówi, czasem
        wykorzystuje ją w zabawach).
        Myślę, że to jedna z najlepszych zabawek-bujaków dostępna na rynku.

---------------------------------------
        Ania - podwójna mama październikowa smile
        Emilka (1.10.2001)
        Grześ (18.10.2004)
        • leigh4 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 27.11.04, 23:37
          Mam nadzijeę, że u nas też się sprawdzi, bo już ją kupiłam. Na razie
          rozpakowałam tylko pudło, część plastikowa zwyczajna: plastik jak plastik,
          zobaczymy jak będzie po założeniu krowiego ubrankasmile
    • hratli Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 28.11.04, 00:35
      a ja dzisiaj rozpakowalam bujaczek policyjny little tikes. tez wczesniej mialam
      dylemat - motor, czy krowka. no ale wyszedl policjant ;0 bujak jest super
      wydaje rozne dzwieki, klakson, syrena, uruchamianie slinika. polecam!!!!!
    • mama-patrycji Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 28.11.04, 11:53
      hej,a my mamy plastikowego niebieskiego konika Little Tikes.Jest to ulubiona
      zabawka małej,bardzo bezpieczna, po 2 dniach nauczyła sie sama na nim bujać,
      czasami robi to na stojąco,tylko boje sie wtedy,że wyleci przez konika i ją
      wtedy asekuruję.Daliśmy za niego na allegro 75zł juz z wysyłką i jesteśmy
      bardzo zdowolonesmile))Pozdrawiamy
    • sajana Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 28.11.04, 12:27
      My mamy motorek policyjny a mojej siostry córka konika - są super. To
      niesamowicie bezpieczna zabawka. Nawet gdy dziecko z niej spadnie nie zrobi
      sobie krzywdy. Buja się w sam raz. Widziałam też krówke jest śliczna i można
      zdjąć pokrowiec i ją uprać. Polecam. Naprawdę warto. Pod spodem nie ma deski
      tylko dobry plastik. Pozdrawiam.
      • maral97 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 30.11.04, 14:10
        A mam jeszcze takie pytanie: z jakiego materiału macie swoje krowy? nasza jest
        cała z kretonu , uszy po zduszeniu szeleszczą i to wszstko co wiem. Gdziesz
        czytałam że są pluszowe więc to może teście kupili jakąś podrubkę???
        Jeszcze raz proszę o wypowiedzi smile
        • maral97 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 02.12.04, 20:01
          Podciągam temat, bardzo mi zalezy na odpowiedzi.
          • anuska25 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 02.12.04, 21:21
            Bomba.Ja ją mam i sama się huśtamsmilePOLECAM!
            • zuzia_i_werka Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 02.12.04, 21:59
              Hej! My mamy czerwonego konika-jedna z najbardziej utrafionych zabawek,na
              pierwszym miejscu od wielu miesięcy-odpukać na razie obyło sie bez żadnego
              wypadku a młoda dokonuje na nim sztuk rodem z Julinkasmile Pozdr!
              • maral97 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 02.12.04, 22:02
                A mam jeszcze takie pytanie: z jakiego materiału macie swoje krowy? nasza jest
                cała z kretonu , uszy po zduszeniu szeleszczą i to wszstko co wiem. Gdziesz
                czytałam że są pluszowe więc to może teście kupili jakąś podrubkę???
                Jeszcze raz proszę o wypowiedzi smile
              • marzennar Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 07.12.04, 10:39
                Ile miesięcy ma Zuzia? Gdyż chcę kupić takiego konika mojemu synkowi, który
                15.12.2004r kończy 2 latka i nie wiem czy on nie jest już za duży na to
                zwierzę?. Misiak nie jest wysoki ma 86 cm i jest drobinką - bardzo ruchliwą,
                ale nie wiem czy ten konik nie jest przeznaczony dla małych maluszków - będę
                wdzięczna za podpowiedź - mama Misiaka
        • pia_ Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 07.12.04, 11:07
          Pluszowe uszy to ma plastikowy piesek bujany Little Tikes. A krowę widziałam na
          żywo w OBI i nie bardzo mi się podobała, a decydująca okazała się jej wysokość -
          dla mojego dziecka była stanowczo za niska. Ze wszystkich bujaków Little Tikes
          (oprócz motoru) najwyższy był konik i ten kupiliśmy.
      • marzennar Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 06.12.04, 22:36
        Chciałabym wiedzieć czy konik na biegunach Little Tikes nie jest za mały dla
        dwulatka? Myślałam o kupieniu tradycyjnegi konia na biegunach ale ten z Little
        Tikes wydaje mi się bezpieczniejszy. Niestety nie widziałam go na "żywca"
        (tylko Allegro) więc nie mam skali porównawczej.Byłabym wdzięczna za odpowiedź,
        gdyż Święta coraz bliżej a ja nie wiem na co się zdecydować. Pozdrawiam mama
        Misiaka (15.12.2002)
        • anuska25 Re: krowa na biegunach Little Tikes-co myślicie? 06.12.04, 22:50
          Krowa ma szeleszczące uszy, co podbno, ma być "wydającymi dzwięki uszami".Komuś
          sie coś pomieszało..Reklama dzwignią handlu..
          W ogole to inaczej wygląda niż na obrazkach.Przyznam szczerze, że gdybym
          widziała ja na zywo, to pewnie bym sie nie zdecydowała.A tak jest...i jesteśmy
          bardzo zadowolone z Zosią.
          Szkoda tylko, że nie ma tych "opcji", które były w reklamach.
          • maral97 Re: do anuska25 07.12.04, 11:58
            Dzięki anusk25! czyli nie mamy podróbki. Widziałam już to krowę na żywo i
            rzeczywiscie masz rację - gdybym ją wcześniej widziała na żywo to na pewno bym
            nie chciała jej kupić Wojtkowi - a tak jest i na szczęscie Wojtek ją polubił
            taką jaką jest.
            Ach ta reklamasad
            • anuska25 do marzeny 07.12.04, 19:10
              Marzeno, jesli mam być szczera to kuzynka Zosi ma 3 lata i na urodzinach bujała
              sie jak najeta.Tzn, że dwulatek tez będzie się bujał. Wydaje mi się, że takie
              dziecko bardziej rozumnie się huśta niz roczne maleństwosmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka